; onthebibliotek.

Hellu  :D
Sally: Rullar på en boll.
Ida: Motionerar på en bok.
Fiffi: Nu är jag på biblioteket.
Moa: Går på händerna.

Normala vänner jag har, jag vet! ;)


; today.

Hej :D
Läget? Idag vaknade jag fem minuter innan min klocka ringde, det gjorde jag igår med. Hm, man undrar ju om jag själv börjar bli en väckerklocka!? :) Nåja, idag ska vi spela match mot Lindö FF eller IF Veifan ;) Vi måste vinna annars vet jag inte vad, they are going to bli köttfärs mos, haha.
Sitter här med musiken på högsta volym, skapligt nice om jag får säga det själv, he men jag tror innte mamma tycker samma sak på övervåningen, egentligen borde man sänka lite men det är för skönt det här.
 
      JÄ, Nu mår jag bra.    pussilusskramikramkram <3 hmrf!? 

; inteigår.

Hej :)
Nejj det var inte igår, sorry. Men det har varit så mycket annat men nu måste jag ta tag i det här. Det är den 28 augusti och klockan är 15.48 prick, nice. Imorgon är det den 29 augusti och min storasyster fyller 18 , det är nice då blir det tårta vill jag lova. Kanske lite party också, lite grann men bara lite. Ihi.. Jag kan ju inte säga vad hon ska få ifall hon av konstig andledning skulle titta in här så det blir hemligt, försök att klura ut : ******, *****,********, ********* och ****** , hihi gissa gärna (a) Cissis ord knep :) Gaha.. Men nu måste jag gå, älskar er alla på denna " underbara" jord <3

; breddläger.

Tjoho :)
Har du någon gång kännt  hur man nästan de, darrar i hela kroppen och att man   är allmänt död bara för att man är så jätte nevös? Eller att man bara måste uppsöka en toilette inom en snar framtid, orsak: för att man är nervös. När jag Jessica och Anna kom fram till Lambohovshallen var där tjockt med stora långa snälla och duktiga handbolls spelare. Man var nästan lite rädd fast på ett bra  sett. Lustigt men 100 % sant. Vi blev indelade i tre olika grupper med 26-27 tjejor i varje. Väldigt mycket folk alltså, det var alla sorters, RP, NKIK, MALMSLÄTT, LJUNGSBRO, VADSTENA jag from hultic , MOTALA och någon mer klubb. Vi spelade matcher och  hade fys träning och teknik pass. Skapliga spaghetti ben man hade sen vill jag lova x)

Nice day , imorgon är det skola..  <'3

; becca.

Tjabbatjenahallå!
Igår hade jag och Becca världens yraste dag. Först så var vi barnvakter åt hennes småsyskon. Efter ett tag började "Kalle" tjata om mat så då började vi laga den. Louise bestämde att vi skulle göra makaronstuvning på hennes sett. Det gick v'll lite sådär om jag ska vara ärlig, den hade nog inte smakat hallontårta. Men efter ett tag så stod där på bordet  ändå en makaronstuvning på Beccas sett [mästerkocken].      : ) Hihi.
När vi ätit klart så skulle vi åka in till the city. Och såklart, såklart missade vi bussen på två minuter, yees. Så nej det blev inget stan, istället blev det spådommar  x ) . Det var en trevlig dag som inte kommer glömmas i första taget..

hadetbraallafriendsandniandra <'3

; jävlafot.

Hellu boys and girls :)
Allt väl? Nu är det bara några små fjuttiga dagar kvar tills lördag. Nej, inte gottegrislördag utan handbolls lördag! Breddläger, fy så spännande. Snacka om att man kommer vara nervös lördag morgon klockan nio när man står utanför hallen i Linköping... Ah, det pirrar redan i min mage ;) Tihi..
Imorse vaknade jag av NT- postbilen, jättekul! Den kom körandes i nästan 290 km/h klockan halv 4 och gjorde en tvärnit precis vid vår fula brevlåda. Snacka om att man vaknade med ett ryck. Nåjanu ska vi inte                                   klaga för NT är en fiin tidning. Usch jag måste ha gjort något tokigt på damhandbollsträningen   igår för min fot är stor som en tennisboll och spänner till ibland, illa! Bara han mår bättre tills på lördag eller ikväll så jag inte missar fotbollsträningen!

pusspuss,hare gött <'3

; gäsp.

Hoho :)
Igår var den trevligaste kvällen på länge, hos min kära vän Idshop.
Eftersom hon fyller år snart så hade hon girl party. * marre, sally-bally, jigo, bagge-boll, beccis, bella-brulle, lina, idshop ( her self ), jag såklart och nej nu var det ingen mer. Vi körde tävlingar och sånt därnt roligt så man blev skrattnödig hela tiden och trodde att man skulle skita på sig. Som tur var råkade ingen människa ut för det :D Hihi.. Då hade det varit väldigt illa. Usch nu är jag trött för att jag becca sally och ida låg och prtade om massor intressanta grejor igår natt som till exempel gladiatorerna och bonde söker fru , nice. Så nu sitter man här och gäspar. Dessutom så hade vi ju fotbolls match mot älsvsjö i morse klockan 10, samling. Så det blev 4 timmars sussning inatt, men det är ju precis lagom :] Det gick lite sådär faktiskt de vann med 4-2, illa illa. Men nu ska jag göra något vettigt,
                                                                                                                           hadetbrallatrevligamedmänniskor <3*bid / bilder kommer snart på festligheterna!


; augustifest.

Nice, nice nice :) image8
Idag ska jag och Fiff dra in till marknaden och hänga där hela dagen.. Fy vad trevligt. Åh, jag kommer ihåg när man var liten och det var massor hulahula tjejor där, det var skojigt att titta på! :D Men jag får väll köra lite hula hula idag så blir väll alla nöjda, eller!? Hihi..Fast då skulle nog alla mycket trevliga människor gå så skulle jag och Fiffi stå kvar helt ensamna på gatan. :( Jag ska nog inte hula hulia åk in till augustifesten today! Then we kanske ses, Nej nu ska jag äta frukost, havregrynsgröt macka och juice, paradiset fan...            Men vi ses ju idag :)                Pusspuss<3


                                          

; rix fm festival.

Hellu bloggen :) image7
Läget med er alla freaks? ( nu lät jag precis som lars och holk ) Själv är jag lite gäspig sen gårdagen, för att jag, Bagge, Ida, Becca och Bella var på Rix Fm festivalen. De var nice, särskilt Markoolio , det ska va reagge på sommarn... Woho, vi hade typ allsång, inte helt fel. Kommer inte glömma denna festival på ett tag. Hihi.. Kommer bli en trevlig dag idag för vi har fotbolls träning, det var inte igår så det kommer bli wonderfult! JAG LÄNGTAR TILL KLOCKAN 18.30! varför då? För att cissi ska spela fotboll då , med det allra bästa fotbollslaget in sweden, åby if flickor 92/93. Så hejsvej alla underbaringar vi ses imorgön!?                                       


pussochkram av marsipan <3
; ja.

Hellu :)
Läget? Nu är det inte många dagar kvar på sommarlovet, sen börjar allting: fotboll, handboll och skolan. Fotboll och handboll klarar man sig ju med men skolan. Usch..Nu är det betyg ... och teknik. BLÄ BLÄ! //Men även hemkunskap , så det kanske blir ganska trevligt ändå. Hihe. Idag kanske jag ska vara med mina kära vänner Ida & Baggisch, lite små niceigt, för det blev ju inget fiffis land :( Kanske nästa år!? Det är så himla mysigt där på klovöja . Nåja, augusti festen börjar ju idag, då kan man åka parisehjulet!                                                      Haveaniceday <3
do you remember?

; bajs.

Heej :(
Ibland blir man verkligen besviken på saker och ting , idag är en sån dag. Bajs helt enkelt. The day of bajse.Trevlig titel. Nåja.. Just nu väntar jag på min lilla fiffilina som typ är segast i stan. Vet inte vad vi ska hitta på men något ska man väll alltid göra. Egentligen skulle vi sitta på hennes land nu i en varsin solstol men neej så blev det inte, kanske imorgon. Eller på onsdag eller ingenting alls. Illa illa...


Snart fyller min lilla idshop 14 år, tänkte bara passa på att säga grattis till den underbara lilla skitungen :)
ja mo ho leva ja mo ho leva ja mo ho leva uti hundrade år och visst ska hon leva och visst ska hon leva ja visst ska ho leva uti hundrade år. HIPP HIPP HURRA!
 Grattis sötnos, du är guld värd :D

; sommar.

Ihii, what a fine day perfekt! Typ 23 grader och stekande sol, kan det bli bättre? Finaste dagen på hela sommaren, inte för att sommaren har varit så värst fin men... Så här har det ju sett ut : regn, regn regn, moln liite sol, moln, åska , spöregn. fjuttregn och lite sol, inte så värst mysigt. Det är till och med finare längst upp i Norrland, då är det illa. Men denna dag ska man inte klaga! Åh, nu är det ju inte alls långt kvar tills breddlägret.. Jag har inte bestät mig ifall jag längtar eller verkligen INTE längtar. Det kommer jag nog heller inte veta förren man står vid lambohovshallen och är nedtrampad av några stora rp tjejer. Hihi..
Nej, nu är jag hungrig, några tjusigt grillade kottletter skulle sitta fint i magen.


GÅ UT I SOLEN OCH BADA BLAND ALLA SJÖMONSTER, pusspuss

; springa.

Hejhej!
Igår fick jag reda på att det var breddläger den 18/7-07, fick lite smått panik. Så idag är det bara att springa, på direkten då. Ska ut vid 10.15 hade jag tänkt. Man borde väll springa några mil men det känns ganska omöjligt eftersom man rullar fram som en boll i slow motion, så det får väll bli några små kilometer istället. Imorgon ska jag åka till landet igen och sova bland både myggor och koskit, mysigt! Men man ska väll inte klaga för det finns ju trevligt factory outlet och minigolf i närheten, nice [najs]  Nej nu ska mina niner få frulle...


have a nice day,
cecilia

Min profilbild

bloggping