; bada.

Kallt, kallt kallt, varför är det alltid såhär i Sverige? ISKALLT man kan ju inte gå ut utan vantar mössa och termo byxor, inte ens på sommaren... Idag skulle jag velat ligga och sola på någon stor bad strand men det är ju inte så himla lämpligt när det är omkring 10 grader. Nej, man får väll ligga hemma istället under vardagsrums lampan och hoppas att den ger färg. Nåja, men bada blir ju värre, fast man kanske borde gå och doppa sig ändå !

pusspuss er cecilia                     

                            

     det blev inte många rader...

; landet.

Haj haj !
Nu har jag äntligen kommit hem, det känns som man varit borta i åratal bland koskit och myggor. Men det har varit ganska skönt också, för det är ungefär 100 meter till badstranden och massor goda hallon, mums. Fiffi kom också ut i några dagar, jag fattar inte hur hon klarade sig utan rinnande vatten och ingen elektricitet i två dagar, jag vart riktigt förvånad. Vi gick på factory outlet, det var inte helt fel. Jag köpte trevliga frank dandy trosor, jeans, linne samt en t-shirt. "Fiffi är den snåla typen" bara ett par trosor och ett linne hon med. Annars spelade vi minigolf som jag är så "jättebra" på. Fick nästan sjuor varenda gång, pinsamt.

Men nu är det time to äta frulle, gokväll.


; sommar.

Fan vad varmt det är idag. Jag lovar, man skulle kunna grilla korv på vår balkong, de skulle till och med bli brända. Snart ska jag ut igen och pressa i solen. Vore ju trevligt att bli lite brun. Men det är ju däremot ett problem. Om man blir någonting blir man ju inte brun som pepparkakor snarare röd som en kokta kräfta. Jag vill tillbaka till Bornholm, det var ju så trevligt där. Alla människor.  Jag saknar till och med danskarna, då är det allvarligt. Men men, man kanske kommer dit om några år vid 20 års åldern. Så.. Man ska väll inte längta för mycket.

Nu antar jag att min kära vän Felicia sitter på en liten trevlig restaurang i Paris, Frankrike. Hon kanske äter grillade sniglar eller något annat mysigt. Nästan så man blir lite smått avundsjuk.


Time to bli kräfta då, pusspuss er cecilia


; bornholm 07.

Hej, jag är trött. Efter flera dagar på halv taskig luftmadrass och vita mackor är man lite halvt död, vill jag lova.
Om man hade stretchat hade man väll iallafall kunnat gå utan problem men. Nu sitter tränings värken i låren och hugger så fort man tar ett steg. Härligt. Men man får ju skylla sig själv. Förra året var det flickor 92 och nu flickor 93.
Hmm.. Det är lustigt för det är sådanna saker som man tror att man aldrig kommer få uppleva igen. Så blir det som en repris. Det är ju i för sig inte helt fel. Egentligen borde jag sitta och berätta precis allting vi gjorde men  näj.. Vi skippar faktiskt det. 

Bornholm  = (ärlikamed)
klisterboll,illaluktandetröjor,gegga,vatten,varmbuss,håligaluftmadrasser,toalett,färja,läkerol,danska,svettigastrumpor,
köttbullar,vitamackor,nypirumpan,blöt,kall,jättevarm,hultic,svett,klibbiklabb,snarkningar,fördetärallakänslorsomleverupp
pånätterna,sol,blåsor,långben,trött,leverpastej,hoppa,svartatår,ambulans,tjockadommare,skåne,kanintesomna,fisar,
sverige,luktaäckligt,gömma,glömma,faderabraham,sissemus,blondie,haj,vilse,natt,sena,kissa,fnissfniss,svett,svett,
svett,svett,svett,svett,heltdöd,satsa,stega,bliuttittad,skrika,ont,kramp,hårtsmör.

klicka in här: http://www.aaif.dk/

Min profilbild

bloggping