; tilldig.

Hej idag har jag en sån här dag igen då allt är så trist och grått, hatar när man känner sig såhär ynklig och allmänt liten. Det känns som man bara skulle vilja hoppa in i något svart hål och försvinna, det skulle ändå ingen märka av. Kanske känns allt så trist för att jag vet vad som väntar denna helg, bara plugga, plugga plugga hinner aldrig göra något annat. Usch.

Men jag vet att du finns där ute, du är liksom den ända som får såna hära dagar att lysa upp ett svagt ljus som gör så att man känner sig bättre och förstår att även livet har en mening. Jag älskar dig och jag tror att du vet det.

; oj.

Hejhopp :) Hoppas allt ät fint med er! Själv sitter jag med felicia och försöker skriva religionstext, det går inte viol. Det känns som man inte kommer någonstans utan skriver exakt samma ord 186 gånger, fast det är väl det jag egentligen gör, stackars Bosse som får läsa det där. Fast om man är lärare får man väl räkna med sånt, eller? Kanske är bääst att jobba vidare trots allt!

puss&kram

; sexigtmats.

Jag har nästan pluggat hela långa dagen, och har inte haft en tanke på att skriva blogg, men nu kommimage55er en fräsch uppdatering och en "lika fräsch bild" på MATS BERGGREN!


Tjohejsan :)
Hoppas allt är bra. Här är allt fint trots märligt stopp i hjärnan, jag har tänkt konstant i nästan 2 timmar och det är väldigt ovanligt , förstår inte hur jag lyckats, nästan rekord ju. Men nu ska jag nog fortsätta mitt mose arbete. Om någon kunnig vet allt om mose får den gärna ge lite tips, det behövs vill jag lova. Idag har jag föresten träffat en författare som heter Mats Berggren, han berättade om massa konstiga grejer, som man inte trodde författare berättade, jag kanske inte borde gå in på vad. men han var frän, i vilket fall. ^^,

ha en trevlig kväll!; felicia.

Fiffi det här kommer bara du förstå: image54

Felicia : Tja fan, vad gör du?
Cecilia : Nemen hej, äj jag käkar en skumbanan.
Felicia: Va, ärligt?
Cecilia: Jaaa det smakar viol.
Felicia: HA-HA-HA. Jag äter en hallontårta.
Cecilia: Vem fan har gjort den?
Felicia: Kannibalkocken såklart, vem trodde du?
Cecilia: Typ trollet eller någon.
Felicia: På tal om trollet mötte jag en liga förut jag var skitskraj!
Cecilia: Själv mötte jag en padda.
Felicia: ÄNNU VÄRRE ju.
Cecilia: Nej, grymt vettu. Synd att jag inte mötte långben också  vill verkligen se honom.


Någon som förstår?

; franska.

Bonjour mes amis :)  Moi,  Ça va bien, et toi? Jag håller på att plugga franska som kanske märks. Jag var faktiskt nära på att skriva allt med flit men sen kom jag på att det faktiskt var mina fingrar som på något konstigt sätt var kopplade till hjärnan  och skrev alla kruseduller. mkt lustigt. Men det var riktigt nära att det gick av bara farten. Nåja. Om jag ska vara ärlig har jag verkligen inte tid att sitta här och blogga när jag har diverse prov och arbeten men ändå gör man det. Bloggen är som ett måste på något sätt , det är som en liten kanin som man måste ta hand och sköta annars dör den. Och ingen bryr sig längre om den. Min blogg är alltså som en gullig liten kanin, det trodde ni inte va, va?

Nu ligger evelina på en strand och solar, när hon kommer hem kommer hon se ut som anton.

; matchigt&annattrevligt.

Hejhopp :) ,Idag är jag glad, fast jag tror faktiskt att jag mest är det, förutom ibland förstås, haha. men jag är extra glad idag för vi har vunnit match mot Mariefred som i för sig inte var något sådär super laimage52g men de hade vissa små lirare ändå. Men vi vann, med 21-8 och med det ligger vi just nu 2:a i serien. Det är så fränt. Vi var verkligen jämt på botten förut  men nu är det ju fan toppen. Hultic f93 is tha shiiit. Eller hultic överhuvudtaget. Fast grabbsen förlorade idag mot mlalmslätt  men alla i malmslätt var fan 3 meter eller något så det var väl inte så förvånande. 


Nu ska här göras... religionsarbete "/

; utveclingsläger.

hejsan allesammans :) Just nu sitter jag och pratar med fiffi i telefonen efter att ha kört handboll hela dagen. Jag är helt slut om jag ska vara ärlig... Men fan vad kul det är jag kommer aldrig någonsin tröttna på att spela handboll om man säger så. Alltid något nytt och annorlunda och massa olika situationer som är bra och dåliga. Och tillsammans om man mixar dem med en mixer blir det bara bra. Elller rättare sagt bäääääst. Det är så jävla roligt. Och med det blivande östgötalaget... Alla är så dukitiga så man nästan tappar hakan. Och handbollen blir någon sport som finns på hawaii, det är så jävla kul som sagt. Och tack för denna härliga dag. Träningsvärk imorgon.

många kramar er cecilia.                                               &anna du är viol.

; fredag.

Hihi, det är fredag idag och det innebär att det är lördag imorgon. Alltså elitläger. Såhär fint står det på hultic's hemsida.

Anna och Cecilia till elitläger.

Anna Orke och Cecilia Andersson, F 93, är uttagna till Elitlägret i Motala.och lite till, fast det fick inte vara med .. Ska böja ladda inför imorgon nu, hihi. Hoppas ni får en rikitg bra kväll allesammans, många kramar cecilia


; jagvillinte.

Tingtjong (: Vad händer idag då? , Själv ska man snart sätta igång med glosträning inför franska provet, jag kan ju säga att jag inte längtar ett endaste dugg, det är så tråkigt& egentligen helt onödigt. Jag menar hur många gånger kommer jag åka till frankrike och hälsa på alla fransmän&fransysskor?, Inte så ånga om jag tror rätt. Eller man vet ju aldrig förstås. Men i sådanna fall skulle jag ju lika gärna läst danska för dit brukar man ju svänga förbi ibland iallafall och jag försår inte ett ord av vad de grötiga gubbarna snarrar om. På bornholm en gång kom det fram en rätt så viol kille. Han frågade oss om vi var svenskar så långt förstod jag men sen när han började prata om köttbullar hängde jag inte med. Alla dessa sköna människor alltså!, eller så var det jag som "översatte fel". Men nu ska jag nog sluta tänka danska, för nu är det franska som gäller.


Puss&kram , er cecilia

; OMG.

Hejhej , jag är hel slut, allvarligt talat. Vår klass ska tjäna pengar till en klassresa till Mallorca, som jag bestämt. ) Därför skulle vi baka en varsin kaka till föräldramötet imorgon, så vi tjänar en slant. Så jag och Felicia hade då tänkt att baka två olika bakverk... Först muffins & sen några kakor. Det gick deffinitivt inte viol.  Först läste vi fel på receptet. Vi trodde att man bara skulle blanda ialla indigrienser, hux flux. (dit filip aguirre brukar åka), haha. Men såklart gjorde vi fel, för det fanns en baksida på receptet, i receptboken. Det var första kakan som kastades i soporna. Sen försöke vi med nya muffins. De vart helt okej (trodde vi) Men när vi prov smakade en var de hel torra och oätliga. Det var andra kakan som skulle få besöka sopan. Sen prövade vi oss på några konstiga havrekakor som smulades sönder totalt. Vi började förstå att vi inte kunde lyckas med något, men ändå envisa som vi är prövade vi chokladkola, som vi också misslyckades med, helt otroligt. Och jag hade nästan givit upp men så kom mamma som en ängel från himlen och sa att hon kunde hjälpa mig, och när hon gör något kan det ju inte misslyckas.


Haha, nu ska jag se på sverige matchen. HEJA MARCUS ALLBÄCK, jävla kung är han.

; arg.

Idag är jag arg, nästan så det kokar i hela kroppen och så att det ryker genom öronen. Jag är rikitgt irriterad rent ut sagt. Hatar sådanna härna dagar. I för sig är ja arg på en väldigt liten sak men för mig är den stor som , nej jag vet inte vad. Men hemskt arg är jag iallafall. GRRRRR......Fast egentligen är jag inte arg, jag är mer ledsen,. Tårarna vill rinna och jag vill försvinna.,; biologiprov.

Hejhopp (: ,Idag är då världens dag, vi har biologprov i sex&samlevnad. Det känns som jag redan kunde det mesta innan vi ens började, hela kapilet har känns som repetion fast det kan ju i för sig stämma eftersom vi senast hade sex&samlevnad i sexan. Uhu, vad mycket sexor det blev. Haha, Det som jag hänger mig på är sterilisitet. ah, stava) Jag glömmer jämt bort vad man gör för att man ska bli steril, alltså på operationsbordet. Men nu ska jag borsta tänderna och sätta upp håret.


Lev väl, och önska mig lycka till, det kan ju behövas.

; jagälskar.


Åhow,
allesammans jag saknar er så mycket, redan. Kommer alltid minnas! älskar er, hela bunten!


image48


Big love to you!

; fackföreningen.

Hejsan alla glada, samt ni andra. Hoppas allt är viol. Här är allt bra i vilket fall. Vi har haft matematik hela dagen idag. Vi delades in i grupper och fick ge dem ett namn. I vår grupp hamnade jag, Martin, Evelina, Thom-Thom och Frida (Ida) Vi var världens team, höhö. Den första uppgiften var en klurig uppgift. Vi skulle komma på namn som hela gruppen gillade, det skulle bli stort problem. De flesta förslagen kom... Lag: Wannabee Gruppsex. Lag: Ärkebiskop. Lag: ja och massa andra konstiga saker. Men så kom vi på det, världens fräänaste namn. Lag: Fackförening :) Och så blev det.


- Tingeling.

; pannkaka.

Hejhej alla underbaringar (: Hoppas allt är bra med allt och alla! Just nu sitter jag och pluggar sex&samlevnad,trist.  Hihi,. Det känns som man redan kunde det mesta på något konstigt sett. Detta lär inte bli det svårast provet, eller? Vår biologi lärare kanske chockar oss med svåraste biologi provet någonsin. Kanske är bäst att plugga en aning till ändå. Sedan efter det är det pannkaks tajm. Och det gillar vi. (jag) Hade tänkt att ha en nyttighets dag i dag, men jag misslyckades redan vid eftermiddags fikat. Det blev mamma's kanelbulle med varm choklad samt ett päron. Så nu är det skit samma, nyttighets dag kan man ha en annan dag. typ imorgon eller nästan vecka... 

Nu ska jag iallafall plugga lite till och lite mera, kramar cecilia.

; apologize.

I`m holding on your rope, Got me ten feet off the ground I`m hearin what you say but I just can`t make a sound
You tell me that you need me Then you go and cut me down, but wait You tell me that you`re sorry
Didn`t think I`d turn around, and say...image46

It`s too late to apologize, it`s too late I said it`s too late to apologize, it`s too late

I`d take another chance, take a fall Take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat But it`s nothin new
I loved you with a fire red- Now it`s turning blue, and you say... "Sorry" like the angel heaven let me think was you
But I`m afraid...

It`s too late to apologize, it`s too late I said it`s too late to apologize, it`s too late

Bridge (guitar/piano)

It`s too late to apologize, it`s too late I said it`s too late to apologize, it`s too late It`s too late to apologize, yeah I said it`s too late to apologize, yeah-
I`m holdin on your rope, got me ten feet off the ground...

; today.

Hejsan, äntligen helg om jag får säga det själv. Det är så skönt. Fast fredagen är liksom bättre då vet man vad som väntar. Igår var då den bästa på länge, eller den var bra fast den egentligen var dålig. Nu rynkar ni kanske på näsan och tänker vad har den där damen i skallen. Men ni kan ta det lugnt för att jag har de där små. De små grå, de finns där , någonstans rätt så långt bak. och när jag förklarar kanske ni till och med förstår hur en kväll kan vara både den bästa& den sämsta kvällen någonsin. Det var den bästa för att jag fick vara med de lag som jag gillar allra bäst och har absolut roligast med & mest minnen med. Man blir alltid glad av att se alla de tokiga filurerna i flickor 92/93. De är viol, hela bunten, det vill jag lova. Det var också den sämsta kvällen för att det var sista gången.


Nu finns vi inte längre. Eller jo, här är vi ;) Nej och äsch... Men vi är borta åby if har inget flickor 92/93 lag och det var sista träffen tillsammans. Så nu tänkte jag ta tillfället i akt och tacka alla brudar, inklusive Jontiiis. (HAHA) jag älskar er. ♥

; etthålidagen.

Hejsan allihoppa, :)  Sitter inne i datasalen och skriver en blogg i smyg. Fast det är egentligen inte hemligt, ,men ändå. Vi har hål ifrån musiken för att vår musiklärare, vid namn trygg är sjuk. Brevid mig sitter fru malin svahn, som fått damp cirka fem gånger av att all those grabs drar ut diverse kablar ur hennes dator. Tänkte länka till hennes blogg om ni är sugna på att "se" den lustiga kvinnan, haha. http://maloon.blogg.se

Ikväll, blir det riktigt kul. ^^, vi hörs senare,.

; jagvet.

Hejhej! Om ni läse går dagens blogg och blev lite oroliga så kan jag faktiskt lugna er med att jag trots allt hittade lite tyg stycken att dra på mig så det vart inte någon naken cissi till skolan inte ;) Fast det kanske hade varit en upplevelse... Höhö, speciellt för mig. Nemen usch usch , nu ska vi inte vara sådär. Idag är detimage45 dubbel handbollsträning med både flickor 93 och dam. Har inte tränat med damerna på evigheter så jag kommer göra bort mig hela tiden. , Men det är sånt man får ta.. :) Sen efter hårdträning blir det en aning softare med de yngre brudarna. Jag är riktigt träningssugen idag så, det ska bli riktigt trevligt. Trots svet t/ flås i massor. Vi ses imorgon!


puss&kramar till hela bunten.      

; hjälp!

Hejsan, är lite halvt stressad av mig. Har verkligen ingen ide om vad jag ska ha på mig och jag hittar inget, inte ens i syrrans garderob... Det känns som att ingenting passar, det är nog en sån dag idag. Klänning är för kallt. Jogging brallor är för tråkigt. Jeans det känns för vanligt. OMG! , vad ska jag göra? Borde dra iväg till stan men jag är rädd för att det inte hinns med, just nu. Förlåt men nu hinner jag inte skriva mer, håret ska fixas ochså. Toffs? Neej, Plattat är för vanligt och krulligt tar för lång tid. Som sagt hjääääääälp!  

; handboll.

Att först ta ett rejält högt skutt och sedan att få flyga fram som en liten köttbulle i luften och sedan landa nere i målgården. Och någonstans där emellan har man lyckets kasta bollen och träffat målet. Egentligen förstår jag inte hur något sånt kan vara så jävla kul. Jag brinner för handbollen om jag får säga det själv. Den betyder något speciellt för mig. Inget annat är så kul som handboll. Mitt livs kärlek. Någon annan kärlek lär man ju inte få, att älska.Kanske någon full gubbe med in trycket näsa och utslagna tänder samt skägg som räcker till midjan, om man har riktigt tur. Nej jag får nöja mig med en liten rund mullig handboll. Den kan jag krama exakt hur mycket jag vill utan att den bryr sig. Den blir bara glad då. Och ler lite med ... hur fan ler en boll? Jag är konstig. Och nu tänkte jag berätta något som är lite av andledning till att jag skriver denna blogg. , Jag kom med. Jag kom med. Jag kom med. JAG KOM MED!
image44

Ja, jag cecilia andersson, ... Jag har blivit kallad till steg två. Elitläger. Jag är en av dem 42 som från början var 90. WOOOOOW. Om jag ska vara ärlig är jg nästan lite glad. Eller rätt så mycket gald om jag ska vara helt ärlig.ska ta en dusch nu, puss.

; .

Ting tjong i medaljongen ;) Imorse  ville jag verkligen bara krypa ner under sängen och ligga kvar där, i all evighet med min Hans Zimmer- (teenese) Pearl Habor., låt. Det är Ingen som förstår att den är väldigt fin. Inte ens Sally, som säger sig veta vad riktig musik är. Men sorry,  nu känner jag verkligen att jag måste plugga på alla de tusentals glosorna på franska som en viss franska lärare givit mig. Det kommer ta en lång tid att få in dem, vill jag lova., så det är nog bäst att dra mig hemåt nu. Pussss&puss ♥

"A    v i s i t     t o   v i e n n a. . "


; stan.

Först och främst ska jag bara säga till min fader. Du är bäst & jag älskar dig. {FARSDAG}image42


Sen det där med stan. Herregud jag förstår inte hur mycket som kan gå fel, bara för att man klan
tar sig. Vi hade inte missat bussen utan vi stod där vid buss kuren om att det var måndag fastän det var söndag&helgdag. Så jävla dåliga. Så då kom vi alltså till staden 1 och en halv timma sen
are efter att ha missat två bussar. Fine. Sen har vi sprungit affär in och affär ut. Fast ändå utan nå
gra påsar. Helt otroligt. Den första påsen kom 5 sekunder i fyra då affärerna stängde om exakt 5 sekunder. Fast det förstod vi ju inte då. Vi trodde det var öppet till fem. Helt plötsligt var alla affärer stängda och allt folk började försvinna. Vi blev nästan tår ögda. Vi hade liksom rusat runt som idioter i cirka 3 timmar med en påse som var till
image43 min fader. Vi hade ett sista hopp. ett annat ställe.. Men hur skulle vi ta oss dit, det var
frågan. Vi kunde inte gå, vi kunde inte springa pga. tidsbrist. Där stänger det
klockan fem. Bussen gick fem över fem från resecentrum och där med missde vi även maxi. Men, som en ängel från himlen kom felicias pappa och räddade oss
med sin svarta volvo. Jag har nog aldrig blivit så glad av att se den. :) Och med
full rulle körde vi till maxi. Med tjugo minuters SNABB shopping lyckades vi köpa
både skor&jacka. Vet inte hur men.. Sedan väntade en lång väg hem. Från ett annat ställe. Vi funderade nästan på att lifta. xd. Men nu är jag hemma trots att jag aldrig trodde vi skulle komma hem. Haha. Jag och fiffi har sammanlagt gått 22 593 steg idag , ni måste hålla med om att vi är duktiga! Men nu ska jag vila fingrarna, ha det gött allesammans.


& Fiffi, du är bääääst.

; jävlabuss.

Hejsan, hade tänkt att tillbringa de närmsta timmarna på stan med en viss Felicia. Men eftersom bussen inte kommer kan det bli ett problem. ( eller att vi missade den ) Så nu är det bara att vänta i en timma till tills nästa buss går. Så är det att bo på landet. Nu ska vi fixa oss lite så man vågar gå ut ;)

hadetbra, girls&boys!

; vivann.

Hejsan morsan tjena stabben, det här är ett brev från älsklings grabben.
Hello mother, hello father. Here I am at camp Granda.
Vi vann. Läs det en gång till, jäpp nu tror du kanske inte dina ögon men vi vann faktiskt 16-14  mot Örebro. Det händer allt oftare nu för tiden men det är verkligen ingen som förstår det. Men som sagt vi vann. Och det vart en del glada tjut i hallen vill jag lova, trodde hela taket skulle lyfta och flyga iväg till yxbacken. (hihi rolig tanke. Skapligt förvånad Filip Aguirre skulle bli när det kom ett flygande tak. ) Ursäkta men det är verkligen härligt att vinna jag älskar den känslan. bästa som finns.; nymobil!

Hejsan , jag och pappa har precis varit och bråkat på el-giganten. Jag fick min mobil för cirka 2 veckor sedan men mitt abonemang kom i onsdags. Så jag har kunnat använda den i två små dagar. Och den har inte fungerat som den ska. Därför åkte jag och daddy in för att byta den, men det blev ett jävla härj. De var verkligen inte hjälpsamma. Vi kan inte byta... Det går inte... Inte bytesrätt på telefoner. Men min pappa, skulle kunna vart advokat elleråklagare i sitt tidigare liv så han övertalade dem. Så nu sitter jag här med sprillans ny sony ericsson w580i. Den är svin snygg ;) Endast 1, halv timme kvar till samlingstiden. Nu är nog örebro påväg. 

; godmorgon.

Godmorgon&godkväll alla trogna blogg läsare. .. ( höhöm.) Jaa nu har det snöat igen. Helt vitt och kallt, som sagt jag hatar det verkligen. Förstå hur mycket skönare, roligare & bättre det skulle vara med en stor sol och grönt gräs. Dessutom blir det så jävla kallt om man ska ut och springa såhär mitt i vintern. Det känns fan som att öronen ska ramla av då, och näsan blir alldelles ill röd som ett trafik stopp ljus. , Men det är bra då slipper man ha reflex. Haha, där var jag rolig. Vad händer idag då? Här är det handbolls match i hallen, kom och kolla :) Vi ska spela mot Örebro. Det ryktas om att de är väldigt bra. De förlorade mot Irsta med 4 bollar medans vi förlorade med cirka 20. Skapligt sugigt. Vi får se hur det går, men alla där ute håll tummarna, det lär behövas!

image40        världens "bästa" bild ^^,

; förlåt.

Förlåt Sally, Förlåt Fiffi , det var verkligen inte meningen....Potatisklyftorna blev mycket konstiga. Haha.. Sally hade rätt hela tiden det var mitt och fiffis fel. Kommer hon någonsin förlåta oss? Nu ska vi iallafall göra något vettigt!
Fortsättning följer.Soorrry, Blame it on me.

; dem.

Denna blogg skriver jag till de personer som betyder så oerhört mycket för mig. De får mig alltid att förstå vad äkta vänskap är för något. Du är helt enkelt de jag gillar allra, allra mest. ( sen att alla andra också är väldigt bra är en annan sak! ) Men dessa är liksom speciella, De sätter en guldkant runt allt som de gör, för att de gör allt på ett så fint sett. Jag hoppas verkligen de förstår att jag skriver allt detta till just dem , för det är de värda, för att jag älskar dem!
De är de finaste jag vet, de är de dyraste i världen.
De är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna,
som fåglarna, som blommorna på marken...

/ BJÖRN AFZELIUS

; snö.

När jag vaknade imorse var det första jag gjorde att dra upp persienerna. Jag drabbades av chock. Hela marken var täckt med ett tunt lager av snö. Jag måste säga att det såg fint ut men jag hatar snö. Och då menar jag verkligen det. Jag kan inte se något positivt med snö. Eller joo om tre månader kanske den har försvunnit. Snö innebär bara kallt, blaskigt , blött och rent utav hemskt. Vintern är den årstid man uppskattar minst av alla. Men nu är den iallafall här. Jag och Emmelina hade tänkt att cykla till skolan idag men jag tror vi får skippa det, fan snö till midjan eller något ;) Ah, matteprov idag. Jag kommer dö, långsamt och plågande, visst att jag har pluggat som ett svin till dettta och det känns som jag kan det bra. Men när man sitter där i mattesalen med alla snillen och en ständigt gloendes sune känns det som alla kunskaper är som bortspolade.


Någon som håller med mig , om den hemska snön?                                          Kramar cissi

; whydoesitrain?

Det regnar ute. Ljudet av små lätta vatten droppar hörs när de slår emot rutan. Det låter ganska ljuvligt om jag får säga det själv, det låter fint som en liten melodi. plipp, plopp.. säger det med jämna mellanrum. Det är nästan härligt rent ut sagt att sitta här i mörkret med endast ljuset från datorn och som en egen orkester som slår mot rutan dirigerat av något grått fult moln.Men ändå är det så vackert. Jag blir inte klok på det., det blir nog inte ni som läser den här bloggen heller. Men ni ska se hur det är att sitta här och endast höra ljudet av små vattendroppar, helt underbart vackert! Ni tror nog jag är mentalt sjuk eller något men jag lovar jag är 100 % frisk. Endast lite snorig i näsan ;)
image39

; måndag.

Nu är höstlovet kvar och så får man vänta i veckor tills det blir jul lov. Men dit längtar man verkligen inte eftersom dåblir det snö och kallt och så kommer jag bli upp tvingad i yxbacken på darrande knän & svansen emellan benen (om jag haft någon) Men men , någn gång kommer väll snön oavsett hur mycket jag inte vill ha den. Men i några år får den gärna vänta iallafall... Höhö, det är nog kallt ute nu. 2,7 små grader. Blir nog inte cyken till skolan idag inte då skulle örorna ramla av och det vill vi inte vara med om.
Ska iallafall gå min väg nu. Tack för min födelsedag förresten! , den var rätt så viol.

; CECILIA'S FÖDELSEDAG.

Hejsan alla glada :) Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag, så det så. Tänk för 14 år sedan föddes jag. Då var jag rätt så liten och världens vråltjut hördes över hela Norrköping i den täta dimman. Men idag 14 år senare skiner solen. Det kan ju bara betyda att det var fel på vädret just den dagen för 14 år sedan. Tillfällig dimma liksom. Jaja, nog pratat om cecilias dag, för egentligen är det väll inte så märkvärdigt att fyllla år. Man blir ett år äldre och ett år närmare 15 och 3 år närmare vuxen. Herre min gud. Tiden går verkligen fort.  Men nu ska jag fira min födelsedag med lite pluggning! Naaaaaajs. <3


Ha en trevlig dag och ät en choklad. 

; partyfan.

Henna :)
Allt bra eller? Ahow, världens jävla party på G idag, Alla kommer hit, hela åby kommer typ skaka bara för vi partar så hårt här uppe på toppen. För det blir ju sånt liv när alla gamlingar kommer hit! Wihi, världens braklund. Alltså denna dag har bara sprungit iväg. Man skulle kunna tro att klockan var tio fast den egentligen är fem i två. Konstigt det där alltså,jag blir inte klok på det. Det är som att hela höstlovet springer iväg fast det egentligen smyger sig fram med ynka sekunder i taget. Själv är jag väldigt borta, jag är någonstans i början och försöker komma ifatt, men nej ...
Nu ska iallafall mina "spinkis" kaniner få röra på fläsket. , som en fet kanin på en kaka.

Konstig blogg det här.


Imorgon blir jag ett år närmare vuxen.


Just ja, igår kväll när jag kom hem låg ett gulligt kort skrivet, stod inte vem det var ifrån ( fast det kanske var meningen) Mycket tacksam! ♥ det var super fint!

; pinsamt!

Solen skiner som satan utanför fönstret, får den rätt in i ögonen hela tiden. Fräääänt. Om jag minns rätt har inte solen skinit sen förra sommaren så detta är riktigt häftigt. Idag hade jag faktiskt inte pallat ett regnigt helvete, eftersom vi ska dela ut massor äckliga reklamblad för hultic. Så det är tur att den är där och lyser upp denna vackra dag , haha. Felicia kanske har du rätt, jag överdrev nog en smula igår. Så förlåt alla känsliga läsare, jag borde ha varnat er, men så smart är jag inte, ajg tänker mer efteråt jag har skrivit eller sagt något. Som näs sallys mamma skjutsade hem oss från västerås.. Vi körde in på någon beställa mat grej fast sallys mamma vägrade att sitta i bilen. Åsa sa: JAG TÄNKER INTE SITTA HÄR INNE OCH ÄTA MIN MAT. Jag sa:  Det finns en bänk där borta. och så pekade jag på en mer eller mindre parkbänk som stod ibland en massa träd. Snacka om pinsamt. Dessutom säger jag ju allt för högt också så hela sverige hör. Förlåt åsa.. xd


bye, bye hej då auf widershen. ( hö, stavas hur då? , någon tyska expert här eller? )

; ullllared.

Hejsan :) Herremingud, var ju på ullared igår och om jag ska vara ärlig är jag faktikt förvånad över att jag kom hem igen, det var typ det sista jag trodde, några anledningar..

1. Vi kunde ha missat bussen.
2. Vi kunde ha blivit totalt sönderkrossade av alla tacklingar från alla galna tanter.
3. Vi kunde ha blivit mosade.
4. Vi kunde ha gått vilse.
5. Vi kunde ha skrattat ihjäl oss på burger king när den stackars snyggingen till kille var nära på att ramla i vår mat.
6. Jag kunde ha brutit tungan efter att sagt det är psykiskt för många gånger.

Men som tur var lyckades vi trots detta komma hem. Förvånad? ja...
Men på själva ulla vart jag nästan lite besviken. Jag hittade typingenting och handlade bara för cirkus 300-400 kronor vilket är väldigt lite. Fiffi hittade inte heller så mycket. Hon hittade exempelvis en strumpa medan jag hittade 14 stycken. Köpte till och med matchande trosor till ett par som jag hade tänkt att träna i. Men när jag kom hem såg jag att strumporna var av 100% ull, i för sig kanske motståndarna skulle svimma v stanken av tå bira men, det känns lite för riskabelt.Min profilbild

bloggping