Målaren

Hallå hallå. Jag suger rent utsagt på att uppdatera för tillfället, men det är väl inte så konstigt eftersom datorn inte känns särskilt lockande när det är super skönt ute... Nåja. Idag har jag för "ovanlighetens skull" solat & badat med Ida. Men så har jag faktiskt målat huset också. Som ett litet sommarjobb. Lite smått enformigt men, vad fasen gör man inte för en slant ? Egentligen skulle jag velat ha haft ett riktigt sommarjobb. Typ gått runt bland svartklädda brats med portfölj och försökt leva mig in i business världen. Eller kanske hackat lök på grand? Vad som helst hade varit okej, i stort sätt. Eller kanske inte mocka skit och sånt. Fan heller. I sådanna fall skulle det behövt vara väääääälbetalt om man säger så. Kanske är tur att jag får måla huset ändå... (;


Målar Ciss

Men nu ska jag faktiskt kila iväg på restaurang med Fiffi och Ida. Ha det gött så länge.
Pusshaj.

Sicken värme

Nu säger jag godnatt. Sitter faktiskt med datorn i knät och så är jag redan halvt nedbäddad i sängen, men det är så jäkla varmt! Jag har fått dragit till med drastiska metoder för att få lite kyla, dock utan resultat. Båda fönsterna står på glänt och badrumsfönstret står på vid gavel. Jag har till och med fått slänga av mig nattlinnet. Det är nästan så jag funderar på att klämma in mig i frysen en stund, men bara nästan.

Godnatt på er / cSnygg bild på super bruttan, Felicia tagen för någon timma sedan
. Mys hade vi & planerade lite inför Luleå semestern (:

Men natti, nu ska jag fan sussa (& läsa lite ur så länge vi båda andas;)

En dag på strandeeeeen....

Måndag. Känns som att dagarna inte har några namn såhär på loven, men idag är det visst måndag, även fast det lika gärna skulle kunna var torsdag eller tisdag. I vilket fall är jag är hem kommen från landet. Det var rätt skönt att vara där trots att det är mitt ute på vischan och bland kossor och sånt.  Det var till och med så att vi hade tur med vädert, i vanliga fall brukar det bara regna och vara mulet när man är där men nu när vi var där så var vädret kanon.

Syggaste bilden på min kära  morfar! (:
Men tummen upp på vädret helt enkelt !

Så förutom att packa upp packningen från landet så har jag faktiskt hunnit med en hel del annat. Som att träna och bada & sola med Ida. Det var mysigt och faktiskt riktigt skönt & solen tar verkligen. Checka denna bikinilinje:Om solen fortsätter att hålla sig framme kommer jag bli som en bränd bulle.
Tummen upp för det!

Nåja, nu väntas mat & så ska jag förmodligen träffa Fiff.
Ha det gött så länge / c

Country instead, next!

Måste bara berätta om en liten rolig incident som hände imorse. Min syster som är lite små sjuk så där skulle kontrollera om hon hade feber med en termometer. Så hon stoppade in den i mun. Jag undrade om den skulle vara inne i munnen en viss tid eller om den pep när den mätt färdigt. Så pappa började läsa på baksidan av termometern, där det liksom står hur den ska användads.

- Minst... började han,

Sen så blev han  tyst och flinade lite och då gick det liksom upp för tessan. Hon hade stoppat in en sådan där termometer man har i röven - i munnen! Hihi, antar att det blir dagens höjdpunkt (;

Annars ska vi faktiskt dra upp till landet nu. Jag håller på att packa väskan, fast vi kommer ju hem redan imorgon kväll (troligen) så det behövs ju inte så mycket. Bikini och handduk typ, det känns viktigast (;. Men ha det så bra så länge!

Hej svej,

Grillkvällen

Grillkvällen igår började med att vi tog oss ett dopp i sjön. I för sig var jag sist i men, jäklar vad skönt det var. Jag trodde bara man skulle ha kunnat toppat tårna och givit ifrån sig ett högt illtjut. Men det var faktiskt inte så kallt. Säkert 20 - 22 grader.
Så vi låg i ett tag och bara plaskade runt, kanon skönt (:


Sally, Hanna och jag liknar ett gäng sälar

Mumsig drink och grillen (klicka för förstoring)

Fiffi fick äran att skiva potatisen

Mums mums

Sen satt vi och pratade en del och tittade lite på tv apparaten.
En typisk myskväll och med brudarna är det inte fel (:

Sorry för den dåliga bild kvalitén, men min kamera dog så då fick det bli min Sony Ericsson w580i värsting mobil kamera - ingen blixt & två pixlar! Jäklar vad nice!

Hårklippning

Hej hej! inte en endaste uppdatering på hela dagen, men nu nu kommer den. Jag har faktiskt varit vägarna förbi stan, lite små trist med tanke på vädret, men jag behövde en klippning, så det fick gå ändå. Klippningen i sig vart  godkänd, eller det återstår väl och se när alla liter av hårspray, pulver och skyddsgel har försvunnit ut ur håret. Snacka om att frisören jag hade inte snålade, hon öste på med både det ena och det andra...

Nåja, jag prövade "det nya stället " hårvårdsbaren och måste säga att det var snyggt, fräscht och så luktade det riktigt nice där inne. Inget ställe för allergiker kanske, men för oss som kan lukta obehindrat utan att varken kvävas eller få nys attacker var stället bra. Frisören jag hade var bra fast otroligt tystlåten. Visst, en frisör som babblar så mycket att tungan är nära att hoppa ur led kan vara irriterande. Men en frisör som i stort sätt inte säger någonting kan vara vääääldigt frusterande. Men men, alla är vi ju olika.. Föredrar i alla fall någon som är lite mitt emellan (; 

Nu är det annars tänkt att jag, Hanna och Fiffi ska dra upp till Sally och grilla och bada. (Om jag vågar så blir det mitt tredje dopp för i år ) Men innan jag slänger på bikinin och laddar för att bada ska jordgubbar & mjölk slukas, och det känns inte som jag kommer ha några som helst problem med det (:Hej så länge / c

Novellen: Med ditt hjärta i min hand

Första gången jag förstod hur sjuk jag faktiskt var , var när jag inte längre orkade gå på toaletten. En sådan enkel sak som att gå på toaletten var jag för svag för. Jag hade inte längre kraften att resa mig och inte heller mina ben orkade bära min minimala kroppstyngd. Jag minns förtvivlat hur jag försökte stödja mig mot handfatet och resa mig, men jag darrade alldeles för mycket för att kunna stå. Innerst inne förstod jag nog också att det inte heller skulle gå. Trots det gjorde jag en sista ansträngning och hävde mig upp.

     – Emelie, Emelie, hans röst nästan skar inom mig trots att den bara framstod som en dov viskning. Det var så länge sedan jag hörde den, trots det kände jag igen just den rösten så väl.

     – Jesper!? Vart är du? Förvirrat såg jag mig omkring och sökte efter honom med blicken. Han syntes inte till någonstans, hur mycket jag än vände och vred på mig.

- Vart är du? Upprepade jag igen med darr på rösten.

– Blunda älskling sa han lugnande. Trots att jag kände mig trygg av att höra hans röst så rös jag.

- Vart är du? nästan viskade jag igen samtidigt som jag sakta slöt mina ögon.

      – Här är jag sa han och även fast jag blundade kunde jag tydligt se hans leende. Jag kunde se hans ansikte och hans djupblåa ögon.

- Här, sa han igen och lade sin hand mot mitt hjärta. Jag kände hur det slog under hans solbrända hand och jag var tvungen att se på den igen, fast på riktigt.

       Hastigt slog jag upp ögonlocken och gapade stort när jag märkte att trycket från hans hand och hans ansikte som jag nyss sett försvann. Den här gången såg jag mig omkring lite mer noggrant, men han var verkligen inte där.

- Blunda sa jag ju, påminde han mig och suckade. Blunda igen så ska jag lägga min hand över ditt hjärta.

  Jag fnissade nästan ohörbart och gjorde som han sa och mycket riktigt kände jag trycket mot mitt bröst igen.

- Du förstår att sånt här inte händer så ofta va? sa han och jag lade märke till hans

humoristiska klang på rösten. De djupblåa ögonen såg rakt på mig och jag njöt av dem och av tanken att de faktiskt såg på mig. Det var som att han väntade på att jag skulle svara på hans fråga, så jag nickade sakta utan att ens förstå vad han menade med den.

- Jag är ju död sa han lågt som om han kunde läsa mina tankar. I för sig är väl inte det någon nyhet fortsatte han och drog lite på munnen. För stunden var jag nära att börja skratta. Jesper ”håller mitt hjärta i sin hand” och påstår att han inte lever.

- Vet du att du också håller på att dö , Emelie? Vet du det? Nu nästan blixtrade det av ilska i hans ögon och jag fick en stark känsla av vemod blandat med rädsla. Hjärtat började slå orytmiskt under hans lösa grepp och jag förblev tyst.

- Du håller på att dö för att jag dog väste han mellan tänderna. Helt frivilligt dessutom, din idiot! När han såg hur sårad jag blev av hans ord tog han sin fria hand och strök mig längs min kind. Handen kändes ovanligt stor och trots att temperaturen mellan våran hud inte skilde en enda grad var det som att hans hand värmde mig.

- Det är bara dumt det här Emelie och det värsta är att det är på grund av mig. Jag ville protestera , men det var som att jag tappat alla ord jag någonsin lärt mig.

- Jag älskar dig och det vet du, men du måste leva ditt liv nu. Se till att göra mig lycklig.. och snälla spara tårarna tills du behöver dem.

Först då märkte jag att jag grät. Oundvikliga tårar rullade längs mina kinder som strida strömmar. Plötsligt började Jesper blekna. Hans klarblåa färg i ögonen försvann nästan, de gick mot grått och började blekna i vitt. Färgen i ansiktet, de ljust rosa kinderna blev bleka.

- Just det! ropade han högt och han blev åter fullt synlig. Han bjöd på det där vackra leendet igen och så lade han något kallt i min hand och slöt den hårt kring föremålet.

- Var försiktig med det sa han, det är mitt. Oförstående såg jag på honom men vägrade att släppa honom med blicken. Sakta började han åter igen tonas bort.
-   NEJ! Skrek jag, först lågt men sedan vrålade jag. NEJ! LÄMNA MIG INTE IGEN, NEJ!

När jag insåg att han inte lyssnade till mina desperata tillrop började jag skaka. Jag viskade hans namn men tillslut gick det inte längre för ryckningarna blev så våldsamma. Jag hade längre inte kontroll över min kropp utan märkte att den vägrade att lyda mina befallningar, men på något vis lyckades jag trots det öppna ögonen.

        Jag uppfattade ett svagt sken av rödblåa sirener som blinkade och böjd över mig stod tre vitklädda män. Två av dem höll fast mig och försökte återfå kontrollen över de ständiga ryckningarna min kropp uthärdade. Den andra slet till min stora förvåning i min ena hand som höll ett krampaktigt tag om ett silvrigt hängsmycke med en stor vacker hjärtbelock. 

      Då förstod jag att jag skulle bli tvungen att kämpa för mitt liv, för Jespers skull.

Jag vill skrika ut ditt namn och fånga in dig i min famn

Där ska jag skydda dig mot allt ont i världen och vaka över dig på färden

Och så länge du är trygg med mig ska jag andas för även dig

Mitt hjärta ska fortsätta slå som alltid förr, men det är klart att det kommer bli svårt när du tvingades stänga din dörr

För när jag höll din kalla hand var det som jag såg livets tid rinna ut i sand

Jag kände rinnande tårar längs mina kinder och insåg alla svåra hinder

Alla oförglömliga dagar som har gått, de har nu djupa sår fått

 

Jag trodde ingen skulle kunna trösta mig nu , men med det lyckades faktiskt du

Nu har jag ditt hjärta i min hand och för evigt har vi slutit ett bandPsst! Det var inte den jag skrev idag, men jag hoppas den gick att läsa ändå.
Tackar, tackar om ni trots inläggets längd orkade läsa igenom hela biten!


Sunny!

Okej, det här blir nog fjärde soldagen. Eller kanske femte!? Helt sjukt. Vad har hänt. I för sig är inte fem dagar mycket av en hel sommar men, vilken början, hoppas det håller i sig. Idag tänkte jag ägna mig åt lite skriverier. Sätta mig med en kall dryck och papper och penna i solen. Ska försöka skriva färdigt en påbörjad novell så jag kan publicera den här! Sen i eftermiddag vet jag inte riktigt vad som händer. Det skulle ha blivit folkparken, men tyvärr blev det inställt, himla Ida! Får se om jag kan ragga upp någon annan stackare som vill haka på eller om det får bli ändringar i "schemat."

Ha det bra så länge, byee / c


At my place 16:47:10

Ännu en varm härlig sommardag , börjar fundera på vem som håller i spakarna där uppe? Någon som vet vad han sysslar med i alla fall. Eftersom vädret har varit så nice så har jag i stort sätt varit ute hela dagen. Till och med nu. Sitter här på altanen under parasollet med lite cheesecake och en äpplebit, svarar på lite kommentarer och kikar runt på lite bloggar. Härligt.

.nyttigt + onyttigt


Men sen så är det ju faktiskt så att jag har hunnit med en del annat idag också. Som bland annat stavgång med Hanna... Och det är faktiskt väldigt underhållande. Folk glor på en som man vore en gammal kärring som gjort föryngringsoperationer, så flinar dem lite och går vidare. Fast roligast är de som sitter i bilarna. De måste liksom vända hela huvudet så pass mycket så det är nära att vridas av och så även dem, de flinar lite och kör vidare. Tänk så underhållande man kan vara utan att egentligen inte göra någonting.
Det gillar vi (:


Facit för en bra sommardag

En bra dag på alla vis:

- KANON  väder
- Jag har sprungit
- Jag har solat
- Jag har varit trevlig och fikat med moder & hennes frieunde
- Jag har lagat mat
- Hängt i folkparken med Ida
- Sverige vann , med 3-1

Här är lite bilder från när jag och Ida var i folkparken. Mest åkte vi dit för att bara softa förstås, men vi passade också på att hälsa på Hanna och Carro som jobbade i kiosken. Med oss hade vi matsäck, filt och så hade vi laddat med fotboll såsom tidningar. Och i alla fall bollen verkade uppskattas av många andra. Bland annat av två turkiska killar. - JALLA JALLA BRUSCHAN (så löd snacket) Men riktigt trevligt hade vi det faktiskt. Lite små mysigt sådär.


Jag och Ida på vår filt


Ida visar fotbolls skillsen


Matsäck hade vi minsann med oss, här är Idas pasta sallad - mums mums


och mina scones - mkt mums

Så tack för dagen alla inblandade! Det här är som facit för en najs sommarlovsdag (:
Nu ska jag faktiskt släcka lampan och krypa ner under täcket. Redan vid 9.00 ska jag befinna mig hos Hanna. Då ska vi gå stavgång (tantigt, fjolligt, töntigt - men jävligt bra motion!  Btw, Förbränningen ökar med 40 % om man går med stavar, något att fundera på, haha)

Godnatt / c

27 dressesDet blev en riktig tv kväll igår. Först såg jag , Fiff och Ida på allsång på liseberg. Var så" intresserad" av programmet så jag inte ens minns vad de hette (; Senare såg vi istället på en film, 27 dresses. Till en början var den verkligen tråkig och seg, men jag måste säga att den bara blev bättre och brättre. Tillslut var den faktiskt helt okej bra.

Filmen handlar Jane som är en 30 årig minst sagt upptagen kvinna. Hon stressar ofta på jobbet, men även när det vankas mot bröllopstider. Jane ställer mer än gärna upp som brudtärna åt sina vänner och en dag till och med på två bröllop. Länge har Jane drömt om ett storslaget bröllop, helst av allt skulle hon vilja gifta sig med sin chef, men så kommer vissa hinder där emellan... Ytterliggare förälskerser, en "författare" och en artikel.

Thank you guys for a good tv night (:
Nu - Frukost i SOLEN!

Tennisproffsen H & C

Hallå hållå. Här är lite bilder som jag och Hanna tog när vi spelade tennis (; Super snygga och härligt små döda efter 1,30 min tennis + styrketräning. Tyvärr var utebanorna upptagna av små kids som för övrigt ägde ut mig totalt.. Förstår inte hur ungarna bar sig åt. De fick in de perfekta träffarna oavsett om det var forehand eller backhand det var läge för. Så , visst det var tråkigt att vi fick lira själva tennisen innomhus samtidigt som det var tur annars hade nog ungarna glott stor ögt på oss som om vi vore utomjordingar eller rejäla stolpskott... Men, men trevligt var det och jag kan lova er att jag inte är någon blivande Björn Borg fast i kvinnlig form.

Next: tennishallen

Morrn morrn! Har sovit gott idag efter SEGERN igår. 2-1 till oss blev det och en härlig lårkaka till mig på köpet. Det var nämligen någon jäkel som lyckades stöta till mitt lår som om det vore någon jäkla betongklump som tål allt! Och just så känns det nu, som en redig betongklump. Rätt så onödigt, men, jag tror  att jag överlever. Annars behöver jag väl inte nämna så mycket annat om matchen. Vi spelade rätt bra och så satt det ju skönt med en seger.

Förmodligen ska jag snart ner till tennishallen och lira lite tennis med Hanna och Ida. Eftersom jag aldrig har spelat tennis så känns det lite skumt men framförallt pinsamt. det är ju inte helt omöjligt att det är värsta tennis proffsen bredvid... Då känns det lite avigt att ens försöka sig på att serva, därför hoppas jag att proffs som Robin Söderling och Björn Borg INTE gästar Åby Tennishall denna morgon (:

Nåja, tandborstning på g.
Bye / c

Spagetti Bolognese

 Kika in min köttfärssås!


... eller mammas rättare sagt. Jag råkade sätta mig i solen en stund när det började dra ihop sig till "att laga mat tajm" och på något konstigt vis lyckades jag fastna där istället för framför spisen. En bok, sunshine, molnfri himmel (okej, nästan molnfri ) , brillorna och lite musik, det är grejer (:Nåja,
Ska väl ut och steka vidare och sen så är det match som gäller. Vi möter Eneby och jag tror stenhårt på vinst, det liksom känns i luften.
Hej så länge.Writing

Morrn morrn! Tro det eller ej men jag sitter faktiskt och skriver. Låter hur filosofiskt och rogivande som helst, men det är det inte. I alla fall inte när det är en tvättmaskin som bonkar ljudligt rätt upp i öronen. Men men, that's life. Det kunde ju varit värre. Om ni undrar varför i helsike jag sitter och skriver så ska det erkännas att jag verkligen tycker det är kul. Antingen att skriva om något man själv upplevt eller låta fantasin flöda. Det låter riktigt töntigt , men just nu är det nog banne mig mitt sommarjobb. BRA BETALT är det ju också!  Kanske kanske, kanske att jag publicerar något av mina alster här på bloggen (en novell alltså) . Håll utkik vettja!

Men nu ska jag dra mig ifrån datorskärmen och agera kock.
Spagetti och köttfärssås står på menyn.
Bye!

Min midsommar

Först och främst kan jag ju säga att jag förvånades. En solig midsommar!? Hur fan kunde det vara möjligt!? , Men saker och ting kan ju ändras... Som typ väder och vind och sånt. Men men, skit samma. Till en början hjälpte jag till på Åby IP. Det har blivit som en tradition där att fira midsommar, särskilt för barnfamiljer. Så där hjälpte jag till vilket gjorde att jag fick en liten hacka, och det är ju aldrig fel. Senare när ungarna fått nog av att dansa runt stången och när de slutat köpa lotter i hopp om att vinna just den fina kortleken så började det närma sig kvällen. Och den spenderades hemma hos Sally. Där snyltade jag och Hanna av deras mat och helvetet vad vi åt. Det var grillat, kyckling, lax, kött. Potatis, bröd, pastasallad, potatissallad, vanlig sallad och diverse såser. Att det dessutom skulle gå att klämma ner glass och jordgubbar OCH nån drink kan man tro vore omöjligt. Men inte för våra magar...
Dock är den lite lik en ballong idag, uppsvullen och stor, enorm och oändlig.
Men jävligt mätt och belåten.

OMG! It's me...

Med det önskar jag glad midsommar...  i efterskott!
Nu ska jag kila ner till Hanna och så blir det film mys med brudarna.
Bye,

gina tricot feber & allt flyter

Om man summerar går dagen kan man sammanfatta den precis som i rubriken. Gina Tricot feber & filmen Allt flyter. Om vi börjar med Gina febern. Jag brukar faktiskt inte handla där, men både igår och häromdagen slog jag till på en jeans jacka och ett linne. Så jag vet inte om min panna är lite gina varm. Egentligen diggar jag inte butiken särskilt , så gott som alla köper ju därifrån.. Men men, en jeans jacka, ett par tygskor och ett linne blev det iallafall. Och egentligen skulle jag på kuppen ha klippt kalufsen, det var hela meningen med stan rundan, men alla tider var redan bokade, så det var skit samma.


Basic, men ändå aldrig fel med tillökning i garderoben (; !

Sen på kvällen efter att ha rusat runt på stan satte jag, mam & pap oss framför tv:n och såg "Allt flyter" tyckte faktiskt den var riktigt bra. Lite annorlunda, men ändå väldigt rolig (: , se den vettja!

EKEN CUP 2009

Efter skolavslutningen i fredags var det bara att packa väskan för att sätta sig på bussen upp till Stockholm. Vi skulle spela Eken Cup, världens största handbollsturnering på gräs. Vilken härlig start på sommaren tänkte man. Perfekt att bättra på brännan lite och få spela handboll & ha riktigt kul. Tre flugor i en smäll liksom. Fast det blev två flugor istället för 3 , glöm brännan ! Istället för gröna stråiga gräsplaner förvandlades de i stort sätt till världens lervälling. Det blev kallt, blött, lerigt (såklart) men samtidigt jävligt roligt. Ett minne för livet, absolut. Fan vad kul vi hade.


På konstgräsplanen var det torrt...


På gräsplanerna var det däremot INTE tortt!
Här är Pontus i gult och någon litauisk best.Här är från vänster: Sally, Becca, jag, Emma, Broccoli Emma, Cissi & Madde.
Vi (jag) ser mer ut som lermonster än handbolls spelare (:


Vår tränare Lars,
kan uppfattas som skräckinjagande eller som en allmänt söt maskot , välj själva!
F 93/94 & P 92/93 - <3


Sally och jag !


En sväng till Sthml city blev det också, här posar Cissi, Sally och Emma!

Uhu, jag längtar faktiskt tillbaka. Jag saknar redan att sova på luftmadrass, höra på berättelser om fitt bamse & kåt lille skutt, spela matcher .. Jag saknar till och med Gurras ljudliga snarkningar. Jag antar att det är ett väldigt bra betyg för en cup (:

Psst, ännu fler bilder finns på bdb & snart dyker det även upp på facebook!
Håll utkik (:


Skolavslutning

Regnet det bara öser ner... Men idag, den 12 juni 2009 skulle vi sluta nian vilket vi också gjorde. Kanske den allra mest regniga avslutning jag någonsin varit med om, men också en utav de finaste. Denna avslutning blev som ett farväl. Eftersom jag bor i en liten sketen håla så lär man ju se de flesta igen, men inte träffa dem, i alla fall inte på samma sätt. I vilket fall bjöd kören, solisterna och alla på en riktigt najs avslutningsframträdande. Härliga toner brusade ut ur högtalarn a& det var nog tur att vi inte framförde vår "Kentan" låt som det ett tag var tal om. Då hade nog kyrkan rasat samman när våra läckra toner skärt sig ut och publiken blivit hörselskadade.
Strunt samma, som ni förstår blev det en hel del bilder, voilá:2 pict of me & a beautiful flower buske (;


Trinity & Jerry skötte snacket. / Julia sjunger "Why" / Kill kören


Filip Aguirre & Anton Adamsson ser  allmänt nöjda ut (:


Mentorerna Jeanette & Pia (som lyckades gråta mest av alla)
Massa miniatyr bilder på diverse glada nior folk, klicka för förstoring!


Och så, finally - klassen.

9A.
Känns lite skumt att man inte kommer träffas där på måndag och ha skolans val. Lite konstigt att inte höra Emils ständiga tjat om tighta ass och schyssta boups. Eller Gutsch geni svar på fysiken, eller Aguirres jubel efter att ha en poäng mer än mig på ett prov. Det är tråkigt på ett vis, men ändå så himla perfekt. Ett år till så hade vi spytt på varnadra... (;
Och jag tjöt, det ska erkännas fast jag var ju inte ensam precis. Till och med grabbarna bjöd på några tårar. Jag tyckte det kändes töntigt, underligt (eftersom man egentligen var glad) och jävligt typiskt mig, i sånna dära lägen kan jag aldrig hålla mig.

Nu är det slut på grundskolan. Och hemma firades det minsann med tårta:


Storasyrrans pojkvän Erik med spaden i högsta hugg

Så nu är jag mätt och allmänt pigg.
Tack allesammans och särskilt 9A, såklart. <3

Nu åker jag på Eken cup och är borta ändå tills på tisdag! Ska packa & fixa nu, så lär inte hinna blogga mer idag. Ha det riktigt bra så länge. Presenter , betyg & sånna saker får vi snacka mer om ...någon annan dag, haha.
Ha det bra / cecilia


Fine! Det regnar...

FINE! Det regnar. Inte så lite heller, dessutom, Helt ärligt så vräker det ner. Regnet står som spön i backen. Om bara några timmar ska jag gå ut i regnet sätta mig i en bil och åka vidare till kyrkan för att avsluta nian. Det är otroligt, tiden går fan fort , snart så är jag en gammal tant & pensionär!


Bästa skolavsutnings vädret på länge!!

Men men, nu ska håret blåsas , eftersom jag duschat (helt i onödan, lär ju bli hel blöt igen!) Sedan ska håret lockas, fejset sminkas.

Hej så länge!

Många järn i elden

Hallå , hallå!
Idag har jag haft fullt upp så det har inte varit på tal om att blogga. 

Istället har jag:
*Varit i folkparken med alla nior
* Där spelade vi beach volleyboll i 8 gradigt regnväder. "Kanonkul"
* När vi insåg att vi alla skulle bli sjuka gick några av oss smarta in i en kyrka, vad gör man inte för lite värme?
* Sen så har jag även hunnit med att gå på stan och shoppat

Och nu piper det minsann för fullt ute i köket. Jag har nämligen varit duktig och bakat rabarberpaj. Så om den inte ska bli bränd är det nog bäst om jag springer till köket och räddar den! Sen så tittar jag på Sverige-Malta också, snacka om att ha många järn i elden!

Hej så länge, heja sweden.


- KENTAN by THE TONEDEAFS -Nu är jag tillbaka från träningen som för övrigt var väldigt bra.
Men, som jag lovade förut så skulle jag ju publicera vår singel här! Så, det här är vad jag gjorde i eftermiddags.
Skratta , gråt eller vad fan ni nu vill, vi är medvetna om att det låter för jäkligt

Låten skulle egenligen vara en del av vårt radioprogram men vår musiklärare får helt enkelt nöja sig med en  singel. Så varsegod Kentan, ta gärna detta med en nypa salt!
Varsegoda , det här är världspremiär för den nya hitten! (:


KENTAN - THE TONEDEAFS

Klass middagen

Som jag sa tidigare idag så var det restaurang med klassen som gällde i förmiddags.
Så här kommer lite bilder:


Brudarna & Pia på hörnet.


Ena grabb bordet som för ovanligtvis skull satsade på pizza eller kebab.. (:Min mat, laxfilé, potatis och vitvinssås, helt klart godkänt!Julia & Rebecka

Egentligen var det några ytterliggare bilder , men uppladdnings systemet vill bara krångla så jag skiter i dem.
 Det var god mat iallafall, =)

Och när alla ätit åkte jag Ville, Suss, Emma hem till Bagge för att spela in en singel! Och den ska ni minsann få höra, men den kommer ikväll, så om ni vill höra skönsång, håll utkik!
Nu ska jag nämligen rusa på handbolls träning.

Dagens outfit!Oj , sorry för dålig bildkvalitet!
Jag brukar vanligtvis inte lägga ut bilder på outfits men, idag kände jag att. Jäklar jag ska nog göra det iallafall. Tischan är faktiskt min syster och jag bugar och bockar för lånet - jag gillar'n! Nåja.

Nu ska jag sätta mig på cykeln och åka raka vägen till skolan. Där väntas en lektion för att sedan dra vidare med klassen på restaurang!

Det kallar jag soft skol dag!

Hej så länge!

F 91/92/93/94 - that's my team !


Bilden är lånad från min lag kamrat , Hanna

Igår spelades det match mot Torstorp. Det var en sån där match som man helst vill glömma. En sån match då det kändes som att alla var som fast klistrade i marken. Viljan var som bortblåst, egentligen kunde vi, men vi ville inte. - Vi förlorade...

Så nu är det bara att komma igen till nästa match, även fast det känns surt.
Tur att jag inte är största förlorarskallen, då hade jag väl surat idag med.

Men det är faktiskt så att vi ska på restaurang med klassen om ungefär 2 timmar. Det känns faktiskt sådär. Jag åt nyss frukost och så ska man sitta där och proppa i sig. Men det är jag ju bra på annars så , det ska väl gå idag med.

Nu ska jag klänga av mig morgonrocken och dra på mig lite kläder.

Pusshaj så länge,


5 days left

Morrn, morrn! Då var det måndag igen, och inte vilkern måndag som helst. Den sista måndagen i grundskolan och den sista måndagen på min skola. 5 dagar kvar. 5 ynka dagar och sen sommarlov. Grymt. Förresten såg jag på MTV Movie Awards igår (lite sent & aningen efter, jag vet) men jag måste säga att jag diggade det. Lite dåliga skämt och filmer som jag ens aldrig hade hört talats om emellanåt men, bra det var det i alla fall. Men herregud vad klockan drar iväg, nu är det i hög tid för mig att knalla till skolan!

Bye, bye

Parti @ Hannas place

Hihi, de här tre bilderna får representera gårdagens kväll:Det blev faktiskt riktigt lyckat med grill såsom dans, mat och mycket mer.

Tummen upp helt enkelt (:

Brudarna

Puh! Lite impulsivt imorse då så tog jag och Fiffi bussen in till city och gick på stan. Jag köpte bh, foundation, hårfärg och hårinpackning. Eventuella klädköp fick sparas till en annan dag. Men trevligt var det iallafall och heeeel tjockt med folk. Hela Drottninggatan var så gott som fullmatad. Det var ballonger, det var korvstånd det var en stor scen det var - nationaldags firande. Mest glada tanter och gubbar som viftade med diverse flaggstumpar men också en hel del ungdomar och medelålders och såklart småbarn. Skrikandes, skrattandes, irriterande, gråtandes...

Nåja, vi blev inte så länge på stan för jag har lovat bort denna eftermiddag till Tessans flytt. Plocka in kartonger och packa upp dem och så ska jag vara så snäll och hjälpsam så det står härliga till. Det är eftermiddagens uppdrag, men sen ikväll ska jag leka grillmästare och sussa hos min kära vän Hanna. Det ska bli trevligt.


Hanna, jag, Fiff, Id, Sally - det är mina girls det (:

Bye, bye. Vi ses imorgon!

Sveriges Nationaldag 6 juni 2009Det tycker i alla fall jag, grattis på nationaldagen till oss!
Hoppas att det inte är någon som missat att det är Sverige - Danmark ikväll, så allesammans dra på er blå gula tröjorna och börja heja!

Vad mer ska jag säga?

... eller just det, vi vann med 8-0.Fotbollsmatch!

Har just kommit hem från skolan efter en sån här typisk vi har inget kvar att göra i skolan dag. Vi har städat skåp , haft betygsnack, städat skåp, spelat godis bingo och suddat i böcker. Det finns inga läxförhör som ska göras, inga prov och inga genomgångar,  utan det är bara slappt. Det är nästan så att skolan känns helt meningslös nu på sluttampen. Men nästa vecka blir rätt kul. Sista veckan i nian. Sista veckan på den lilla sketna skolan jag gått i, i 6 långa år och så roliga aktiviteter. Volleyboll i folkparken, stafett och glass ätning. Det blir nog bra det här.
Och sommarlov kommer sitta fint.


Men men, nog om filosiferande och nu fokus på annat.
Det är nämligen fotbollsmatch som gäller. Vi möter Svärtinge och jag är sååå taggad. Känner på mig att det luktar vinst den här gången och nu menar jag det verkligen... ! Dock får vi se ikväll om mitt luktsinne har rätt eller om det känner käpp rätt åt helvetes fel dofter.


Så här går det om man är uppkäftig mot mig på fotbollsplan  (:
- passa er!

See you later, bye

One week left

Då var det fredag igen vilket innebär att det är exakt en vecka kvar till skolavslutningen. Vem vet, såhär dags kanske jag staplar ut från duschen och virar in håret i en handduk. Eller så gör jag något helt annat. Bloggar? - Förmodligen inte men ändå. Det är också en exakt vecka tills vi åker på handbollscup i Stockholm. (Lite surt att åka på cup på skolavslutningen i NIAN - jag vet) Men det ska faktiskt bli kul ändå. Vi ska liksom gå på grönan, spela handboll och förmodligen inte sova någonting = perfekt (:

Nåja, nu ska jag iväg till skolan och så blir det att jäkta hem som bara den. Vi har match och samling vid kvart över 4 och vi slutar 20 över 3. Hoppas Micke kan bjussa mig på några minuter från kemin.

Men nu ska jag slänga mig på biken och dra iväg.
Have a nice day!


Check this out!

Godkväll! Idag kan jag verkligen känna mig duktig. Det är nästan så att jag ahr varit så duktig så jag borde belönas med något...
Allt det här har jag hunnit:

- Städat & vikt alla clothes i garderoben
- I stort sätt skrivit klart kentan låten.
- Varit med Sally och sett twilight för 4:e gången (pinsamt ;)
- Tränat handboll
- Bloggat & svarat på kommentarer


Check this out!

Wow! Fast så återstår förstås tränings garderoben... och tvätt högen och..
Jag tycker jag var duktig iallafall helt enkelt :)
Men nu ska städproffset sova.

Sussa sött allesammans!

Replay - day

Igår var jag med Malin, meningen var väl att jag skulle hinna skriva någon rad om det igår eller imorse, men nej, det har inte hunnits med. Dock kan man kan lugnt säga att gårdagens eftermiddag var en repris av denna. Igår såg jag och Malin på twilight för att hon inte sett den. Och idag.. Idag såg jag och Sally på twilight för hon hade inte sett den. Så nu kan man säga att alla händelser och små detaljer börjar nötas in på min näthinna!

Nåja, nu är det dags för mig och Sally att dra på träning!

IGÅR!


IDAG!


Pusshaj,


En HAGLIG dag i naturen

Som jag skrev igår var jag funktionär på kvillingespelen och det var ju mysigt tänkte jag... Slippa skolan en stund och bara kika på små glada ungar. Och nu ska jag inte klaga på ungarna, nej nej. De var faktiskt glada. Skrattade och skrek åt i stort sätt ingenting. Som när jag höll på att få en järn kula stött i huvudet, det var tydligen väldigt roligt! Så om jag inte ska klaga på ungarna kanske ni tror att jag ska klaga på sällskapet. Men det var det inte heller något fel på, vi hade det trevligt.


Lina och JG iförda sumo jackor.

Men vädret.. Det SABLA VÄDRET! Det vill jag minst sagt klaga på. Först var det fint. (Okej mulet och allmänt trist & tråkigt med enstaka solglimtar, men ändå) Sen började dugga. Sen började det regna. Sen HAGLADE det! Och så var det kallt. Väldigt kallt. Jag hade ett linne, en kofta, en hood tröja, min vårjacka, en bauta Åby IF vinterjacka och ändå var det kallt + att man såg ut som en redig sumo brottare.

Ticka ungarGodmorgon godmorgon! Vi har sovmorgon, egentligen... Det är bara det att jag har tagit på mig uppdraget att vara funktionär på kvillingespelen. Det är som en friidrottstävling för kidsen i denna by. Så istället för att ligga nerkrupen i sängen och såsa ska jag åka raka vägen till idottsplatsen och förmodligen ticka ungar som springer arslet av sig ihop om att vinna ett diplom.

Ha en bra dag!

Som ett litet russin

Hela kvällen har jag badat.
Först i regn på handbollsträningen och sen nu hemma i karet. Så nu kan man i stort sätt säga att jag fått simhud mellan tårna och att hela jag ser ut som ett litet russin.


Antar att de flesta förstod min rebus,
 Men för er trögfattade menar jag att jag plus vatten (regn & kranvatten) är lika med russin.

Goodnight!

Löpträning... i regnet

Hallå bloggen. Har precis dragit på mig träningskläder för att dra iväg på handbollsträning. Vi ska ut och springa! Och som vanligt är det så vackert väder bara därför... - Det är grått, kallt och så regnar det, helt perfekt. För nej nej, det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder! Så för min del nu är det bara att klistra på sig det glada leendet och kasta sig ut på cykeln, i regnet.

NI GLÖMMER VÄL INTE RÖSTA !?
klicka in här i  sådanna fall och rösta på mig! Nummer4, tack på förhand!

New Moon - är ni taggade?

Någon mer än jag som är sugen på att få se New Moon filmen som släpps i november? Och man blir ju inte mindre sugen när man sett den här trailerna och dessutom har läst böckerna. Hoppas på en plats i bio mörkret så fort filmen börjas spelas i salongerna. Och hoppas att det är redigt mörkt så alla slipper se mig dregla när jag ser Robert  (;


It's sunny outside!


Stek bilden på Sally och mig (snälla döda mig inte =)

Ytterliggare en härlig sommardag och lite stek i solen , idag med Sally och Fiffi. Vi käkade glass och drack smoothie så det stod härliga till. Sedan blev det raka vägen till fotbollsträningen för min del och det var skönt, det kändes liksom som  att man fick springa bort skiten! Så nu kan jag sitta här helt belåten. Glass in --> tränades ut! Alltså är det som att jag varit nyttig idag! Heja mig. Man måste liksom se både positivt och negativt!

Nåja, nu börjar det bli dags att dra sig om man ska orka sig upp imorgon. Nu är det ju trots allt bara drygt en och en halv vecka kvar tills vi slutar, det är i stort sätt ingenting. Trots det känns det jädrigt motigt att pallra sig till skolan.
Så godnatt på er!Veckans blogg?

Godmorgon godmorgon, vad trött jag är. Men nu piggnade jag  minsann till och fick en liten överraskning. Jag är nämligen med och deltar i en veckans blogg tävling Så om ni khar lust och tycker att jag ska ha äran att bli veckans blogg, då får ni rösta på bidrag 4:a , tack så mycket, i förskott.

Annars är det ju skola som gäller idag. Det känns sådär lockande... Vi har svenska redovisning och skla spela upp reklamfilmen, så det ska bli spännande!

Bye, / c

Min profilbild

bloggping