HAPPY NEW YEAROm jag inte släpper ett inlägg innan kvällen så önskar jag er ett riktigt gott nytt år. Hoppas ni får en kanoners kväll! Men nu är det tid för mig att vandra ner till Fiff. Piuss, vi ses 2011 om inte annat! 

året som gått i listform

Egentligen hade jag tänkt att göra en text med bilder och grejer om det gågna året, men har inte riktigt den tiden, idag, men en sådan får dyka upp nästa år. Dock tänkte jag fylla i en årslista lite fort:

1. Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?
Jag började tvåan på gymnasiet, fick ett riktigt sommarjobb för första gången osv, osv. Är ju faktiskt en hel rad med saker som man aldrig har gjort förut när man tänker efter. Fnissar lite samtidigt som jag rynkar pannan och gnuggar ögonen lite - både bra och dåliga, roliga och tråkiga. Gått på begravning (x3) var ju faktiskt nytt...
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga direkta tror jag. Möjligtvis "försöka vara mer nyttig osv", tjenins, det var jag ju i varje fall inte.
3. Fick någon du känner barn?
Jag tror det ploppade ut ett kid på lite längre håll i släkten!? Eller? Bra koll... 
4. Dog någon som stod dig nära?
Min kära farmor, min kära morfar och fina fina Maria. Aldrig varit med om så mycket död, så nära. 
5. Vilka länder besökte du?
Portugal och så Sverige såklart!
6. Är det något du saknade 2010 som du vill ha 2011?
Jag saknar att kunna göra mer spontana saker. 2010 innehöll exempelvis inte så många bestämda träningstider, då hann man ex. ta en fika när man kände för't, sådant saknar jag emellanåt, samtidigt som jag diggar det där med träning också.
7. Vilket datum kommer du alltid att minnas?
29 oktober. Enebykyrka, no more words.
8. Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?
Har hänt en himla massa bra saker under detta år, bra saker som inträffade var exempelvis mitt sommarjobb (hade ju skitkul!), lärt känna en bunt nytt härligt folk vilket jag är mycket tacksam för, "bytte upp mig" till NKIK från Hultic - ett härligt steg att ta trots att det varit lite jobbigt på en del sätt. Och så min sommar överhuvudtaget, måste säga att den var för himla fin! 
 9. Vilket var ditt största misstag?
Största och största... Klart jag gjort misstag, men man försöker ju faktiskt se saker som det där ordspråket menar: "ångra aldrig det du gjort, ångra det du inte gjorde", men jag tror nog man ångrar sig lite ibland ändå.
10. Vilket var ditt bästa inköp?
Mitt bästa inköp kan ha varit ett gäng kläder som har blivit stor favoriter i garderoben: bruna cardigan:en, svarta linnet och svarta brallorna.  

11. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och sånt, inget speciellt med andra ord. Sen saker till handbollen och fotbollen, tacka gu (eller pappsi) för PB banken.
12. Vad gjorde dig riktigt glad?
Nya vänner, mitt sommarjobb, skolan med! Kunskap in my heart bortsett från allt plugg och alla borden&måsten ;).
13. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkyldig har jag varit några gåner varav andra dagen i Göteborg med tjejerna var något av den mest spännande jag varit med om, helskike vilken röst jag hade! Men annars frisk och kry.
14. Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2010?
Svårt, Daniel Adams-Ray, Oskar Linnros har ju en del visor som printat in sig på hjärnan. Annars tänker jag på mikrofonkåt med September, men det är väl bara för denm köttas som tusan just nu överallt. Annars har jag ju funnit den del fina godbitar här på min "♥" Spotify lista.
15. Mådde du bättre eller sämre under 2010 än vad du gjort tidigare år?
Bättre!
16. Finns det något du önskar att du lagt mer tid på?
Näej, rätt bra tidsfördelning ändå, fast visst önskar man hade någon extra timme var och varannan vecka så man kunde göra ännu mera sådant som man mår så fint av!!
17. Finns det något du önskar att du lagt mindre tid på?
Näej, eller, datorn kanske man kunde 2slösat" lite mindre tid på.
18. Hur var din julafton?
Fin! Synd bara att småfamiljerna inte dök upp. Och såklart, farmor och morfar saknades! Men annars var det trevligt, storgillade att göteborgarna var här!
19. Blev du kär?
Jao, jao! Hihihi...!
20. Vilket program har varit det bästa på tv?
Jag ser ju knappt på TV!! Så inte insatt.

21. Hatar du någon som du inte hatade förut?
Jag hatar inte någon människa. Visst Hitler och  sådanna som gör riktigt hemska saker kan man ju deffinitivt inte gillar. Men att hata någon, fy tusan vilket starkt ord det är, så nej nej!
22. Vilken var den bästa boken du läst under året?
14 år och till salu av Caroline Engvall.
23. Vilken var din största musikaliska upptäckt?
Hmmm, hittat massor fina godbitar av olika! Check it out, here.
24. Önskade du dig något som du fick?
Ett bra år!
25. Önskade du dig något som du inte fick?
Näej, eller jag fick ju faktiskt ingen London resa!? Hallåååå, när kommer den liksom? ;)
26. Vilken var årets bästa film?
Oj, oj svårt. Jag vet inte riktigt. Det var ju någon som jag såg på bio som var så bra, men vilken var det nu igen? Hahahah....
27. Vad gjorde du på din födelsedag?
Hade mina "gamla brudar" här på fika och grejer, så kom Johan och sussade över. Träna gjorde jag också! 
28. Vilka var de bästa människorna som du träffade?
Skit många bra, men nya & bättre bekantskaper med kunskapare, ssc vänner och sådanna som man bara lyckats lära känna på något vänster, tillsammans var de, de bästa som jag träffade. Och såklart alla gamla godingar som man aldrig får nog av :).  
29. Hur skulle du beskriva din klädstil?
Gärna tights, ganska så stort linne/ tischa och så en cardigan till det, fisatan vad skönt. Gillar ju det där sköna.
30. Vad fick dig att må bra?
Har jag inte redan pladdrat om det?

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Hahah... Jadu, några finingar till handbollsspelare skulle man ju kunna nämna, hähä. Men mest sugen blir/är/var jag på sådanna som bara är. sig själva. och bra på många vis. det är sådant jag gillar bäst. Sådanna som du till exempel! Piuss!
32. Vem saknade du?
Morfar, farmor och Maria, givetvis♥.
Eftersom systra mi är bosatt i Göteborg har man väl tyckt att hon ska komma hem emellanåt och sätta lite fart här hemma, liiiiiite saknad tjej!
33. Vilken var din bästa månad?
Sommar månaderna. Juni, juli och augusti, mums.
34. Finns det något som du skulle kunna ha gjort bättre?
Det finns det väl alltid!
35. Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?
Hoppas att det blir likt detta på många sätt. Men den fjärde november fyller ju faktiskt en viss tjej 18, det ska bli rätt nice!
Jag hoppas, hoppas, hoppas att 2011:s ingång blir riktigt bra. Ska vandra ner till Fiff om ett tag och dra igång med ett gäng förberedelser. GOTT NYTT ÅR på er!

Hahah... good job Ciss, det där tog ju inte tid eller så...

blääuuh, ingen träning

Köpt bordsdukning och stuffs till imorgon med Fiff. Blir riktigt spännande imorgon känner jag!! Hur som helst, meningen var ju att jag skulle träna  ikväll, eller det var i varje fall vad jag tänkt, men är så gott som förbjuden. Egentligen borde man bryta mot "lagen" och kötta ändå, men... Kanske ligger något i att det vore riktigt surt att bli sjuklig igen. Men i och med jag känner mig så gott som frisk så!? Endast lite nästäppa, halsont och rödiga ögon. Och mycket träningssugenhet osv. Gaaaah...


2 days left to 2011

Morrn! Helt sjukt, bara två små dagar kvar tills det är nytt år och en endaste tills det är självaste nyårsafton. Ser ganska så bra ut på firningsfronten, jag och Fiffi ska åka in och köpa lite bordsdukningsprylar så det blir så festligt som möjligt. Blir fint, träning på schemat idag också, ska bli riktigt spänannde med tanke på att jag inte tränat på skiiiiit länge. Men hej på er! Piuss!

Big no, no no :(

Big no, no, no! Hela min kategori "till minne av" försvann. Där hade jag en massa fint som jag skrivit till Maria, till morfar, till farmor. Nu: borta, inte okej någonstans. Måste återpublicera de på något konstigt vis, detta big problem måste fixas, det här funkar ju inte...!!

abs workout

Sådär ja, har varit ute på en morgon promenix med min saknade fina Maria, var både skönt och trevligt, as usual. Toppar dessutom promenixen med lite övningar här hemma just nu. Körde precis finingen nedanför som M visade, woooow, helt okej övningar må jag säga, känns endel i magen.


a touch of happiness
photos: me!dududududDUduduDU

Heeeej! Har haft två toppen dagar i sträck. Igår: först en runda på stan med brudisarna mina för att sedan avsluta det hela med "nyårskäk" @ our place med Tess, Martin, Mattis, Viktor, Amanda, moder och fader, satt himla fint vill jag lova. Idag: somnade vid 5 inatt, därav en riktig såsdag. Typ gjort ingenting och spatserat med Mattäjisen the whoooleee daaay. Satt fint det med. Men nu ska jag faktiskt studera bonde söker frugan på kanal 4, blir intressant.


UPDATE: NT hade skrivit fel, inte någon bonde söker fru idag inte... nästan besviken. Pinsamt.

anders "ankan" johanssonKillen får till det!

Dansade mannen och Netto, som sagt, han får till det!

"let's go... tutttutuutuutttu"

Ska gå ut och gå en liten sväng, det behövs. Veeeeeeeerkligen.

I'm your volunteer

Spanade in denna hos Elin för ett gäng dagar sedan. Härlig låt MEN, vilken skön video. Ljudet klinkar fint i örat, som en våttrumhinnedröm och när ögonen dessutom får vara med om läckerheten blir det ju helt klart plus i kanten.I'm your volunteer - Frantic Sunday
 

Finskit. Bockar och bugar får jag också göra åt mumien för en fin kväll, blir ju gärna så i fint sällskap. Men nu är det minsan tajm för att glida ner i bädden och stänga av apparaten för ett tag. Tjengisch, haj på er!

i'm on my wayTill normal grabb, nästan!!


christmas eve

Så kom julen och julafton. En väldigt vit sådan denna gång. Aftonen inkluderade julfika, jullunch, kalle anka, julfika igen, julbord och paketöppning i det stora hela. Det var en riktigt mysig och fin jul blev det även om jag ska medge att jag särskilt saknade två fina personer!


men tillskott från Göteborg, det fick vi ju, för övrigt en bild från fika 1... ;)

Uhuu, feel the vibratioonnns!

feel it agaaaaain!
Och så förstördes den stämningen ;)...
Julbord och snapsvisor. Roliga grejer det där, borde man ju köra oftare!

Min fina Göteborgsbrud

Och så tomten med härlig Göteborgs accent, kidsen hade tydligen blivit rätt överraskade när det för ovanlighetens skull inte var pappa.

Fin jul, som sagt! Usch vad man proppar i sig dock, blir träning 24-7 så fort jag friskat till mig!

God jul!

Hoho i stugan! Att säga att det dunkas julmusik här hemma är kanske lite att ta i men skivan rullar om man säger så. Julfrukosten har ätits och snart kommer Bengan och Anne - Marie för sånt därnt julfika. Inte särskilt sugen på att hugga tänderna i lussebullar och en massa sånt, men det hör ju julaftonen till. Bamse julkram på er hela bunten! GOD jävla JUL!


Mum & Me!


it's x-mas in tha house

Sådär ja, nu har det julbakats och grejats så det har stått härliga till här hemma. Ingefärskulor och mintbollar har det blivit om man nu kan kalla de för sådana i och med att dess former är allt annat än runda.
Jaepp, Tess & Martin, tror ni behöver öva era ingefärskulsskills lite!? Hihi...

Förutom julbak har vi klätt granen och lyssnat på en himla massa julmusik, så it's really x-mas in tha house here. Rätt mysigt om jag får säga det själv.  

uttråkad tjej

Buhuu... Tråkar ihjäl mig, hatar att vara sjuk! Har glott på film, har glott på datorn, har glott ut. Trött på att glo. Visserligen ska snart granen kläs och julgodis bakas, men ändå! Är uttråkad och eländig.Så var dagens staaaaackars mig inlägg gjort.

the xx - intro
Goodmorning! XX:s intro får helt enkelt bli dagens intro, rätt skön låt det där måste jag säga. Hur som helst är det fortfarande en sjuklig Ciss som slår på knapprar på tangenterna. Så dan före dopparedan blir cool lugn. Förmodligen lite julgodis bak, klä vår fina gran och bara ta det lugnt, emn det blir nog mysigt det. Mina vänner verkar ha haft kul på Déja vu.. Rätt avis tjej som sitter här, medan folket shejkade their asses somnade jag vid 10 igår!!?? Då vet man att något är fel.

fina dumhuve'

Kan inte gå på Déja vu på grund av fucking förkylning. Känns himlans segt, trist osv. Deppar framför tv:n till Sunes Jul och sen bonde söker fru, känns ju kul medan vännerna shejkar röven av sig. Dock måste jag tacka fina Fiff som varit förbi en sväng, god jul på puddingen min. Också en fin kille som är lite dum i huvudet och tog sig hit trots att han inte borde ha, fint dumhuvud till grabb måste jag säga. But he needs to practice his "panncakes making" skills ;). Hur som helst instead of a gang nice people, me and Sune firar jul. Varför ska jag se Sune? Men nu är det så det är... nu blir det han och jag för ett tag. Tjiiingiis!!


Vill så mycket...

Irriterad tjej. Är inte frisk. Vill väldigt gärna gå ut ikväll. Vill samtidigt väldigt gärna fira jul med sin mormor. Vill inte förstöra varandra, ikväll eller under kommande dagar. Får lite panik. Vill inte smitta andra heller. Vill att Hanna och Fiffi ska kunna följa med. Vill så mycket. Säger som Sara (ungefär): hoppas det kommer någon stor fet fe och kurerar dig, vips virum förkylningsskit borta. Vore ju fint.

knarkar vitamin c

Fina Tess är äntligen hemma igen. Var härligt att se den lilla tjejen med den blonda kalufsen och mini fötter. Nu är familjen liksom fulländad. Dock går vi och lägger oss tidigt hela bunten. Folket ska upp och jobba, jag mår inte jättebra. Lite förkyldig osv, så är väl bäst att krypa ner och försöka sova som om det skulle ha någon hjälpande faktor, vilket det borde. Har ätit c- vitamin tabletter, apelsin osv, osv. För jag vill egentligen vara helt frisk imorgon, good luck dock... Puss och hej. Natti.


frisk imorgon, jaaaaa tack!!


Årets julgran

Pappa har köpt en julgran... Hmm...Ser ju ut som vi kommer behöva borra in grenar i år igen, bra pappa..!

ett litet konstverk

Hej på er! Usch, såhär lagom till jul och träning har jag gått och blivit sjuk, såklart. Snorig och sånt, ogillar det skarpt. För det passar sig ju verkligen inte att vara sjuk nu. Så idag har jag inte gjort någonting. Eller jo, jag har ätit och nu pyntas det lite, annars ingenting. Känns väldigt boooring... Men hur som helst ta en kik downunder:Gårdagens födelsedagsbarn, Felicia har målat en fin bild av mina idoler åt mig. Visst är hon duktig!! Man ser ju verkligen att det är Chris Martin och grabbarna. Thanks a lot for that my little painter. Och Coldplay, de är ju för himla bra.


jag tror jag handlat alla julklappar

Mötte upp Sanna redan vid 12 igår för en redig shoppingrunda på stan, tänkte jag. Hade ju skit många julklappar kvar, tänkte jag. Så, vad ska du köpa frågade Sanna. Hmmm svarade jag, så gick det upp för mig att jag redan köpt alla julklappar. Lite illa... Men till 5 gick vi på stan. Jag köpte en tröja, åt mig själv, lite illa.


Julmys

Jaepp, igår var det dags för årets andra lilljul, nu med kunskapsfolket instead of "de gamla" som jag brukar kalla dem. Klockan 17 innfann sig julstämningen i Christinas lägenhet. Glöggen, de tända ljusen, saffransbullarna, pepparkakorna, aladdin asken, härliga människor osv, osv. Julmys på hög nivå med andra ord.


Adam ser jätte finurlig ut!

Casandra och Julia


Fick tyvärr ingen "bra bild" på alla, suddigt osv, den som funkade var den som kommer under denna text, men alla hade ansiktsuttrycket: "nameen ååååh, guuuud, stackars" och det, det förstör ju julstämninge nså jag pimpade till den lite:Haha... Fail, så bra är jag på paint!! Aja, mysigt hade vi i alla fall och fina vänner det har jag.

gårdagens födelsedagsbarn

En liten speciell människa fyllde så mycket som 17 år igår. Hann inte publicera detta hyllningsinlägg då, så nu får det komma, en dag efter bemärkelsedagen! Hon firades med tårta and stuff like that. Bästa Fellelisia, massa grattis till dig. Bara ett år kvar!  goodmorning beautiful, how was your night?

Morrn på er! Gårdagen blev såhär: Först 2 mil på motionscykeln, sen lite shopping med Mattis och Roos, kikning på handbolls EM och så en mattis på fortsatt besök. Fin dag. Förlusten mot Norge var ju i för sig lite sur, men som Claes Hellgren sa: "tjejerna förlorar verkligen med flaggan i topp". Att de gick så långt som de gick var beundransvärt men att de inte fick ta det sista steget av så många tagna steg, det var synd. Hur som helst, nu var meningen att jag skulle ha varit på gymmet, men en viss Iza är lite bra på att försova sig, men förmodligen åker vi snart!! Annars väntar en stanrunda med Sannisen, lilljul med kunskapsfolket och om jag hinner tårta hos min käraste Fiff som fyller år idag! :)

Ett program bonde söker fru och två mil på hojjen

Okej... Jag öppnade dörren, stirrade ut på snön och konstaterade att, näej, i den här skiten vill inte jag springa i alla fall. Så jag traskade in igen, med svansen mellan benen of course för jag hade ju sagt att jag skulle löpa... Men så drog jag av mig understället osv bar ner den förbaskade motionscykeln och ställde den framför tv:n. Ett program bonde söker fru som innebar 2 mil på motionscykeln senare kände jag mig helnöjd över mitt val, eller kanske inte val av program.. men cyklingen i sig. Rätt skön grej ändå. Men nu ska jag fixa lite för snart blir det en vända till stan med Mattäjas och Roos (tror jag). Blir finfint, hej på er.


running through snow

Så blir det.Fan Cissi... Är ju skitkallt ute... Och snöigt, blåsigt, jäkligt, men vad gör man inte. Nu kör vi.

ska man vara hurtig?

Satte klockan på 07.15 för att jag hade tänkt att jag skulle ge mig ut och springa eller något sådant hurtigt. Men jag kunde ju omöjligt veta att snön skulle vräka ner och att det är -10... Frågan är om man ska ge sig ut ändå.. Fast det känns ju helt okej att bara sitta här inne, gosa ner sig i en filt lite och kika ut på rusket. Eller så sätter man sig på motionscykeln? Beslutsångest, as usual.

"Är vi stolta? Som fan. Men nöjda? Nej".

Hittade en tub superlim och fick av det en dum idé att jag skulle bygga ihop en ring. Det gick sådär ärligt talat.. Lyckades istället bygga ihop mina fingrar och lim tuben med bordet. Lite små surt sådär men, men... Min lördag blev himlans lugn och med tanke på all julematen som min mage innehar känner jag mig ganska nöjd över det ;). Har varit handbollstittande, pill&pyssel och lite bläddring i tidningar som gällt ikväll. Älskade denna artikel och dessa ord skrivna av Annika Wiel Fredén:


foto:bildbyrån / expressen

"Så nu sitter vi här, på semifinaldagen. Och vi tror på oss själva. Är vi stolta? Som fan. Men nöjda? Nej. För mycket vill som bekant ha mer. Nu vill vi vidare. Målsättningen som hette sjundeplats har bytts ut mot final. Och det känns inte ens konstigt att säga det:
Vi vill till final".

Och som de kom till final, de var ju trots allt underdogsen. De som inte skulle palla trycket. De som inte skulle gå så långt. Så går de och vinner, match efter match (okej, ett litet undantag;). Och de vinner inte på tur utan skicklighet. Inte ens den fetaste sparken i arslet skulle ha någon betydelse. Ciss är redan taggad för morgondagen, finalsändningen börjar 16.50, jag kommer stirra på tv:n konstant.


galet, men sant

I'm upset, i'm so fucking upset! Eftersom julkäket förut ägde rum mitt i självaste semifinalsmatchen Sverige - Rumänien spelades den istället in. Höll mig borta från statusuppdateringar på facebook och sådant som skulle kunna avslöja hur matchen slutat och såg just klart inspelningen. Det var en ryslig kamp som slutade 25-23 till oss. Fy tusan vad fint den vinsten satt, helt sjukt. Sverige i EM - final, galet ju.


julbordsfe(s)t

Jag har aldrig känt mig fetare (fast det har jag faktiskt, men man måste ju säga något i den stilen efter att ha ätit så mycket mat...). Jag, moder, fader, mormor, kusinen, moster och morbror var på Löfstad slott och åt en julbordslunch. Det var korvar, det var laxar, det var köttbullar, det var en himla massa efträtter, ålar, röror, fler julmatsrätter än vad era hjärnor har kapacitet att tänka sig, helt sjukt.


BEFORE: taggade kusiner. (jag åt frukost as tidigt och inget där emellan för att få i så mycket som möjligt ;)

OCH allt detta (+ en liten pytte tallrik till) fick jag i mig, helt sjukt.

AFTER THAT: ganska så äcklade kusiner, sjukligt mätta båda två

Och så sällskapet, fint folk, fint folk

En tallrik till och jag hade sprängts, tro mig. Anyways, var en väldigt mysig stämning på Löfstad slott. fint pyntat och i övrigt mysig miljö. Gillade också barnen som tog typ 3 gånger så mycket de orkade och springet och glädje ropen då servitriserna lade upp mer ischoklad. Barn är allt för söta ibland. En kines pojke lades också särskilt på minnet, han kom leendes med de tindrande mörka ögonen och lyckans leende utstormandes från buffé rummet: JAG ÄLSKAR DET HÄR. Så satte han sig ner och tog upp revbensspjället med händerna och blev sådär härligt köttig kring hela munnen. Ibland är de bara för söta. Men oj, oj vilken trevlig och fet lunch. MÅSTE bli gymmet eller en rejäl löp/ cykel runda imorgon - för just det, matchen mot Arboga är inställd...

Lilljul

Hellow! Jag och några fina bruds har haft en sådan där mysig lilljul tillsammans ikväll. Lyssnat på lite (party) jul musik, druckit glögg, ätit julegröt, spelat julklappsspel, bakat julgodis och bara myst. En sådan kväll som får en annars "inte jätte gillare" av julen att faktiskt tycka om den. Snö och sånt kan ju vara himla mysigt, ibland (så länge man inte är ute i skiten dvs ;).


Jag & min fina hannis

Julegröts kekning

Fina Mariisen

Bak av julegodis som självaste godis guden!? tipsat om på tv, Ernst Kirchsteiger. Äckligt gott var det.

Vi glöggade lite också

Och för alla som undrar blev jag inte det minsta yr av glöggen som någon skrev på min fina facebook. Jag tror bara att jag är naturligt yr... Fast + lite glögg blir ju kanske ökad effekt såklart ;).

Klockren kväll med klockrena tjejor, synd bara att Idisen inte kunde vara med. För det blev en riktig mysig start på lovet, för de som fått lov, för vi kunskapare (jag&Hanna ikv) är ju några dagar före vad det gäller start av lovet så blir röjjet på onsdag när övrigt folk också befrias från skola. Taggar redan.

* jag vet att bilderna är himla suddiga, men jag gillar det. har en uppsättning skarpa bilder också, kanske kommer de någon annan dag.

yeah, so it's kunskap is the shit!

JAG HAR JULLOV!! Helt sjukt, men fullkomligt sant! Och terminen avslutades verkligen på klockrenaste vis!! Vår kära basgrupp höll i självaste avslutningen då ettor, tvåor och treor uppträdde. Ettorna var helt amazing. Givetvis dog min kamera redan när jag skulle knäppa första bilden, men det fotades desto mer flitigt med Christinas och Casandras kameror och deras bilder ska jag minsan ha så... håll utkik, bilder och klipp kommer, kommer bli ett himla värt inlägg med fniss och sådanna trevligheter. För oj, oj vilken bra julavslutning.
  

yeah, so it's kunskap is the shit

Att ha lov smakar bra.
Plugget kommer vara helt bort puttat för ett tag och man kommer bara att kunna vara. Om några minuter ska jag och brudisarna ta oss ner till för Carro för lilljuls firande. Vi har laddat med blockchoklad, julegröt, glö och sådanna juledelikatesser, till och med julvört!? Herrejesus. Kommer bli himla fint, det känner jag på mig. Piuss på er. JAG GILLAR JULLOV.  


ursäkta min franskaVar bara tvungen med en till liten Daniel, tyckte den passade ganska så bra nämligen... Franska redovisning klockan 10, undrar hur det kommer att gå. OM jag kommer av mig får jag väl sjunga en liten truddilutt för Annukka: 

Våra brister gör oss till människor
Excusez moi
Ursäkta min franska
Excusez moi
Ursäkta min franska
Excusez moi

Frågan är dock vad man ska sjunga på svenska provet... Hej på er!

Funkar ju inte för fem öre

Äej, att plugga fungerar ju inte för fem öre, särskilt inte litteraturvetenskapen i svenskan... En gubbe hit och en gubbe dit, den ena skrev ditt och den andra datt under den eller den tidsepoken. VEM bryr sig? Inte jag i alla fall, inte när man ska ha franska steg 5 redovisning imorgon utöver ett fjuttigt litet g prov i svensk litteraturhistoria. Och vi hoppas i och med detta uttalande att Pia, Janne & Carl inte hittat till min blogg ännu vilket ett x antal andra lärare redan gjort ;). Litteratur historia är ju jääääääätte intressant egentligen, när man har tid till det... Hähä... Eller?

engelska redovisning - check!

En grymt skön check är nu gjord. Bara svenska och franska kvar. Engelskan gick helt okej, så med det känner jag mig faktiskt nöjd. Bara för att det gick helt jävla ok bra har jag göttat ner mig i något som kallas för sol och snart ska jag göra mig en redig kopp varm choklad för att sedan åter dränka ner sig i plugg för någon timme. Men efter denna dag är det ju bara imorgon kvar och.... ÅHHHH! Vad härligt det känns, jag har snart sprungit ikapp lovet! Och som det behövs och som man legat i, men ääääntligen börjar man komma ifatt det som man i smyg gått och väntat på, lov, lov lov, fina lov. 


Gillar att denna snyggings bild var med på min eng redovisning, casandra blev lite surprisad minsann, jag med, varför tog jag den? hihi... Jaja.  

Får heller inte glömma att det är en speciell dag idag. Caroline Larsson fyller ju så mycket som 18 år idag!! Så massa grattis till lilla Carre som har lyckats blivit lite större än oss andra, congratz till henne igen, tror det är för den tredje gången jag säger grattis nu minsann. Men fyller man 18 så gör man!

Ses imörra

Uschalingen döh, men nu är klocka' mycke så ja scka gå å lägga mi döh. Ses imörra.  

Things to look forward to: Lilljul med mina på fredag, julbord & grejer med Petersons lördag, handbollsmatch söndag, jullov fredag!!,  meet you someday!? :)
Things you don't want to see at all.: nämner de inte ens, behöver lite positivitet inför morgondagen känner jag. Fin skit ska det bli. 3 dagar kvar nämligen, som jag gillart!

OGILLA och lite gilla

Träningen gick åt helvetet. Det som gillades var min och Amandas sköna löprunda som var något chilligare än vanligt, grym tjej det där :), annars fram med stora ogilla knappen vad det gällde min insats under dagens tränming. Passen satt inte och jag slarvade bort mig själv någonstans i diagonal växeln, pinsamt... Det var nog helt enkelt inte meningen att jag skulle träna idag. Fan heller att det var. Bitterfittan Ciss som sitter här och skriver dessutom, ingen smilegrop här inte, nu är det fokus på skiten. SÅ SKA DET INTE VARA! För helt ogilla var det dock inte på dagen i sin helhet, grabben kom förbi en sväng och lyckades i alla fall lyfta upp leendet lite på mig, tack för den, det behövdes vill jag lova. Men nu ska jag däremot ringa Johan, som lovat! Fina bästa Johan.


Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå


Daniel Adams-Ray - Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Har kommit hem från skolan efter en endaste fjuttig liten matematik lektion, kändes ganska väldigt ovärt, men vad gör man inte... Nu är det i alla fall franska, engelska redovisning och lite svenska som hinns med. Puss.

a little bit of stressed

Godmorgon! Idag är det bara 10 dagar kvar till julafton och jag har inte handlat klart alla julklappar. Det är också bara 3 dagar kvar tills jag slutar skolan för i år. 3 dagar som inkluderar en stor franska redovisning, en stor engelska redovisning, ett svenska prov, två handbollsträningar. Skulle ju ljuga om jag inte påstod mig att vara aningen stressad. Men, not much to do, 3 små dagar av årets alla 365. Som tre vattendroppar av alla oceanens, det borde vi ju klara... Men nu väntas EN matematik lektion i skolan. Värt...


Lite så känns det. Dunk - ner med huvudet i bordet och upp med det igen. Har ju fan inte tid att sitta sådär...
 

upp med shortsen bara..


Iza har lagt upp ett gäng bilder från Eken, saknar lite..

Hej, hallå! Inte super taggad på träning i och med gårdagens match om ärligheten ska fram. Men lite go' musik hjälper mig. Upp med håret i en toffs, rulla upp shortsen och dra i strumporna. Kanon... Skillnad mot om man skulle gått på fotbollsträning. Då är det upp med håret i en bulle, ner med brallorna så långt du kan och på med benskydden. Men som sagt, nu ska brallorna upp och inte ner, patetiskt, haha.. Men men, handbollsträning på ingång som sagt! Ciao!


21 years.

Lucia dagen som bröllopsdag, det har mina snyggingar till päron minsann. Mamma kommer glatt inkvittrandes i rummet, "glöm den planerad falukorven och blomkålsstuvningen, kom på att jag och Anders har 21 års bröllopsdag" = falukorv byttes ut mot entrecote och potatis i någon form, helt ok ;).


21 år!? Fina päron ,hur tusan har ni stått ut egentligen? Grymt ju. Tack för att jag har er, fina ni! Congratz.

Pluggar svenska. Lite franska och engelska. Fitusan. Mycket som ska hinnas med just nu, plugg, träning och sånt som man vill hinna med fast man inte egentligen hinner just nu. Skulle exempelvis vilja träffa en spilevink (+några ytterliggare spilevinkar), väldigt gärna. Lite jobbigt för det hinns iiiinte just nu... Men back to the studies. Tjingis for a while.


stop stealing my heart away


pictures: weheartit
klistrat & kladdat: me ;)
words: enrique iglesias

NÄEJ.

Näej, jävla skit. Matchen mot Arböga var ju inget vidare... Vårt försvar var förvisso riktigt bra, men annars... Näej... Hatar besvikelsen efter sådana här matcher, förlust med några små ynka boll, det är ju så jävla surt. Säger som Amanda "vi skulle behöva några stolpar in, istället för de där förbannade stolparna ut". True story!

Stannade också en sväng och kikade på Hultic - NHK som spelade efter oss. Kände mig jätte slicad. Klappade händerna åt Hultic men kom på mig själv att skrika neeeeeej när de gröna missade målet. Såg tyvärr inte klart hela matchen, men sms är precis skickat till Iza, vill veta hur det gick, NU! Heja Hultic. Heja NHK. Vafan, lika vore väl bäst då.

.. Hultic vann.

kicka some ass

Klockan 14.00, i mässhallen smäller det. Seriematch mot Arboga. Instämmer med denna sms kvinna till 100%:

"Bara så du vet så ska vi kicka ass imorrn och du o jag ska köra ett klockrent försvar som treor. Tagga!".

Som på begäran, jag taggar - är taggad.

all i want for christmas is you

It's a tradition: 2007, 2008, 2009 and now 2010:Hmm... Att konstatera av detta, jag har bloggat i 4 år!! Ganska så väldigt många år i mina öron. however, hmm, börjar fundera på vad jag ska slå till med för verision av "all I want for christmas" nästa år.. :).

mysigt

Spenderade lördagskvällen hos min Fiff. Lagade mumsigt käk, sjönk ner i soffan, tjejpratade, hade det allmänt trevligt osv. Mysig fin lördag. Garvade dessutom nästan läppen av mig för världens fulaste klipp som nu mera ligger uppe på facebook... Hihi.


Fin kväll, fint folk.


DJ Wall, Alex och Casandra

Piuss, Julia och Isabelle

Piuss, Sanna & jag 
Red lips, snygga chicks

Mattäjas, jag och DJ Wall

Tjejen som spanar in i kameran är lägenhetens kära husse, kan ju inte göra annat än att gilla! Tackar för igår.

Fin kväll, fint folk.

spännande kväll

Hejhallå och godmorgon! Det snöar som in i helvete ute, (bara så ni vet). Vi hade en rätt så kul kväll igår. Förfesten var riktigt fin och trevlig som vanligt, men själva "huvudpartyt" var lite underligt, i för sig en upplevelse i sig, det med... I vilket fall shakade vi some ass och gled omkring bland en massa andra shakandes ass. Lite roliga bilder tror jag också att det blev, dock övernattade min kamera hemma hos Julia, men när han kommer hem igen är det inte omöjligt att det dyker upp lite bilder här, om de inte är för hidösa.


sugen cheeey


Sugen cheey!

Taggar med för hög musik och pannkakor (snart) party på gång nämligen, är såååå sugen, helt sjukt!

Träningskåt

Ja, jag köttar på från undergroundnivå
siktar mot toppen så långt jag kan nå
Åh jag, kommer in springer hårt i snöigterräng
det är titeln jag vill åt jag är, jag är

Träningskåt
Jag är
Träningskåt
Jag är
Träningskåt
Träning

Jag är träningskåt

7.30 bussen för att bege sig till gymmet för att sedan köra lite skolhandboll på det. Jaaaag är såååå träningskåt.

mår som en kung, fast tjej

Ett mvg på svenska litteraturanalysen har trillat in på EDS. Gick jättebra på träningen och jag känner mig bara sådär allmänt nöjd. Till och med Patte sa att: "Cissi, vafan, det ser ju riktgit bra ut". Sånna ord + känslan av att det går ju faktiskt bra får en ju riktigt träningskåt, jag gilllar ;). Gillar dessutom att Iza kom med förslaget: gymning imorgon, före skolträningen? Ändå är det jag som nu har lyckats övertalat henne, snacka om att ha sattit sig själv i knipa. Blir 7.30 bussen för gymning! Fredagspartaj väntar också. Mår ju som en kung, fast med kvinnligare delar. Helelulijah!

vad mycket man kan göra.

Back from school again. Mina bruttor studerar Daniel- Adams Ray inne i staden... En ligger på operationsbordet... Några pluggar... Några tränar... Och jag, jag ska också iväg på träning. Tänk vad mycket alla människor i världen gör samtidigt!! Herregud, nästan jobbig tanke.. Någon dog precis, någon fick just reda på att den fick mvg i hemkunskap på prov matlagningen och någon annan fick reda på att den har en vaxpropp i örat och inte är döv. Helt sjukt mycket vad som kan hända i samma sekund på helt olika ställen. Egentligen...

 Hur som helst fick jag skippa gubben i lådan och dum av dig med mina favvisar x2 för att det var så viktigt att träna den här veckan. Dock är jag för tillfället så träningsotaggad som man kan bli. Känner nästan för att krypa ner under täcket och gömma mig en stund, fast det ska jag ju inte göra såklart, för då kunde jag ju lika gärna ha varit inne på Daniel... MEN hoppas i alla fall att mina puddingar har en bra stund bland massor notor , melodier, refränger och en himla massa skrikandes youngsters. För nu ska här tränas. Yes.


C&C
Vi suger ju ihop att "plugga järnet" på WS, fast vi är rätt bra på att prata och gärna lite för högt dessutom också...

* Ciss får sms
Casandra - Vem var det?
Jag - MATTÄJJAAAS!
* Mattias Mattsson (lärare) går förbi och stirrar vääääldigt underligt på oss.
Fniss fniss vad tokigt. ELLER:

.... ska inte ens säga vad, hahah!

Men nu, skoldags, franska och svenska, sen slutar jag för dagen, helt jävla ok.

ögongowdis

Hängde med Casandra i ett bås för att plugga en bra stund efter skolan. För att plugga blev för att prata och bara ha ett allmänt trevligt häng med min bästa Caz. Sedan, efter "plugg/prathäng" med Casandra borde man ju pluggat järnet, men istället landade jag hos denna snygging ↓ (Hahaha ;), i för sig helt okej ändå, sååå mycket trevligare än pluggning, så jag är helnöjd. Och nu är det dags för att krypa ner och sova, så nighty, niiighty, sovmorgon är det som gäller imorgon också, också helt ok!


sööööööt grabb


christmas light

Morrn morrn! Skapar lite julstämning här på bloggen med Coldplay och deras Christmas light! Drömde en jätte skum dröm inatt: Var vid Bolen med Fiffi och hennes katt, så kastade vi i den i sjön för att vi tyckte den borde simma och jäklar vad den simmade! Så kom en hund och jagade ut missen på djupt vatten. Så det hela slutade med att jag fick dyka i efter den då den annars skulle ha drunknat. Men när jag fick upp den efter mycket dramatik hade den blivit en orm som förvandlats från ett spädbarn!? Så vaknade jag av att nästan tjuta för att barnet blivit en orm, drömmar kan verkligen vara spännande... However, skoldags nu. Tjingis!


handboll för hela slanten

Hela kvällen har bestått av handboll. Först som sagt träning som gick lite sådär mittemellan bra, pendlande under träningens gång helt enkelt, men jag är i alla fall inte missnöjd på något vis, dock himla trött i benen efter tjeck i varje satsning med två pers på M9!! Runt, runt runt i en jävla fart, fifan vad jobbigt det var med löpning i benen dessutom. 

Sen när jag kom hem tog jag träningskäket framför tv:n och kikade på de blå-gula grabbarna, Sverige-Island i World Cup. Vi kammade hem en vinst vilket gjorde mig ännu mera taggad för Handbolls VM, (för er som har noll koll kommer att äga rum här i Sverige). Jag och far ska joina Tess och Martin och kika på grabbarna den 15 januari, kommer bli riktigt fint tror jag. Men nu är det som så att jag råkade kika i min loggbok... Franska glosor tills imorgon. Vad då franska glosor tills imorgon? Det hade jag glömt bort.... 


Dessa, fast i för sig en del nya folk också så live man kan skåda dem - ja tack! :D

nu löööööper vi!

Så går vi på't igen, handbollsträning i mässhallen är på gång. Kan behövas för det är nämligen så att jag och mum har lyssnat på julmusik och bakat sånna dära lite fööör goda mockarutor.


Kör en pict med träningslappen igen, freääsigt värre.
Underställ och allt sånt är på, löp kring strömmen nämligen. Ska bli ritkigt skönt!


lito ovärt kanske

Morrn morrn! Har typ världens mest ovärda skoldag, endast en matte lektion så är jag fri. En sovmorgon hade kunnat vara att överväga men känns som matten behövs inför typ världshistoriens största matteprov som infaller vecka 3. Fin skit att klura på över lovet helt enkelt. När jag ändå är inne i stan ska dessutom lite annat fixas, blir ju fínt. Heeejpåer!


give me some muscles... OR? ;)

Träningen gick faktiskt riktigt bra. 15*15 och styrkebanan satt mot förmodan riktigt fint och man hade kapaciteten till att klämma ur sig det där lilla extra som också ger resultat. Kanske för att vi inte spelade match igår så musklerna inte redan var sådär utpumpade och trötta, kanske därför eller för att jag kände att jag sprang och gjorde det där lilla extra för dig, fina du.

Tänker mycket på hur du har det där uppe och ibland när något känns jobbigt brukar jag tänka att "det här, det gör jag för dig" och på något sätt känns det lättare då. However, dagens träning resulterar till att jag redan är riktigt sugen på morgondagens träning!! Visserligen blev det några ytterliggare  fucking kombinationer att försöka sätta, men ändå, sjukt skön träning. Dessutom är matematik glädjande nog det enda ämnet jag har på hela dagen så jag slutar vid 10 imorgon, helt okej! Men nu sov time, klockan mycket! Puss.
 

Give me, give me, give me.... ELLER?


handboll - sporthallen

Dunkar musik och taggar för traditionella 15*15, styrkebanan och handbollsspelande. Måndagar är ju bra.


Taggad cheey?


nollsteg fast det räknas som ett

Skolträningen flöt på rätt så bra måste jag säga. Vi körde "nollstegs finten" fast det räknas som ett steg. Gick rätt bra, shejkade nästan av överkroppen av mig när det kom till "dubbel nollstegsfinten", fast kändes mer som det var min överkropp som "hamnade på läktarn" än försvararen, men Putte verkade i alla fall lite nöjd, mannen var dessutom heeeeeltaggad som han kallade det själv, kul att se :). Kant avslut blev det också, men nu väntar en eftermiddag smockad med plugg för att sedan avslutas med träning i sporthallen. Så hörs senare!


Oldie picture of the handball teeaaaam in school!

04:47 - näblodsflod

Ganska skumt sätt att vakna på (rubriken) måste jag säga, man undrar ju varför? Hur i hela fridens namn kan en näsblodsflod utbryta när man ligger och sover så fint? Antar att jag inte klappat till mig själv eller att någon annan lyckats göra det, för ingen främling låg under min säng  och inte någon bekant heller för den delen. Så känner mig lite små trött om man säger så.... Hur som helst är det måndag, igen. Inte alls långt kvar tills julen och lovet är här. 9 dagar för att vara exakt, men det är 9 dagar av pain. Träning, en massa plugg och matcher måste hinnas med och allt annat, känns lite jobbigt. Fast som sagt 9 skoldagar, det är ju hur lite som helst. Men nu är det skolhandboll på g. Jess och Niclas kommer förbi snart så är väl bäst att dra på sig tränings grejerna. Uäääk, Cissi trött, inte spring och handbollssugen...

tjockt med folk på stan var det.

Sjukt dålig upplösning på min lilla webcam, men ni ser ju ungefär i alla fall. Nya handbollsdojjor :D (tror det känns jätte konstigt att de är svarta - har inte riktigt bestämt mig än nämligen, men jooo lite små skumt) och ett gäng julklappar. En utav dem blev dock väääääldigt fail då dess blivande ägare "petade mig" i ryggen och sa "hallå Ciss" när jag var påväg för att pröjsa, lite surt, men tydligen sånt som händer. "Den" tyckte ju i alla fall "saken" var fin så det får väl lov att vara det positiva i det hela.

sweetness
Skulle plugga... Men drar in till maxi med Fiff istället, busigt värre. Julklappar till kärt folk och kaaaaanske någon till en själv, blir fajnt. Piuss.


mitt namn är mycket och jag vill ha meeeeer

 De slängde ut dig som en sommarkatt tillslut. Fy fan vad skönt. Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå. Sprickor blev hål i fasaden. Basen gör mig het, kan vara försiktig, fin kavaljer. Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt. Fy fan vad skönt. Fått en flaska i huvudet och legat sövd på akuten. Jag sprang snabbt, jag blir ju så blind, jag blir som stum. De andra nollorna har kysst dig babeee, vill du göra det på riktigt babeee? Jag blir så dum av dig. Staden ärter upp mig. Namnet är mycket och jag vill ha mer. Fy fan vad skönt.


Daniel Adams-Ray, Oskar Linnros

Gör mig ju nästan förvirrad.
Åhhhh... onödiga inlägg x2, jag vill ju inte plugga...

dirty bit

Gör mig grymt partysugen.Klockan är halv 11 och det är söndag, inte bra alls ;D. Dålig låt, men som jag gillar "diiiiiirty bit"!!
Dock rätt kul att svänga runt med huvudet som i cirklar med för att digga, man blir ju hel yr.

saturday, samedi , lördag!

Blev en heldag med Iza i Stadium Arena för fotbollskollning. Var mycket trevligt, gjorde mig super sugen... Hejade speciellt på min kära vän Christina och min kära fotbollsklubb. Christinas lag lyckades dock åka ur med vääääärldens minsta marginal - reducering av Smedby med knappa 10 sekunder kvar, "Lite kukligt", citerat Christina. Min klubb är kvar än, håller tummarna i smyg, fast det inte ser ut som så. Hur som helst ska jag smälla i mig lite käk och sedan ta vägarna ner mot Jursla. Att tillägga är också: att jag hatar när saker krockar. Har blivit erbjuden både grabbhäng och filmkväll, men varför just denna kväll? Himlans typiskt. Men Jursla blir jättefint!! Hejsvaj! :)

minus grader


Maria & jag

Idisen

Några bilder från en av vinterns förra fotopromenader med Ida och Maria. Det var satans kallt när vi tog bilderna, det både blåste och var sissodär 20 minus. Lite dumt val av fotodag kanske... Hur som helst saknar jag dem båda! Segt att man ses så sällan fast man tycker om puddingarna så mycket! Men på vinterlovet hoppas jag i alla fall på ändring. Hur som helst ska jag dra på mig både vantar och mössa för att bege mig ut på promenad i minus 8. Inte så kallt, men ändå. Kallt.

sjukligt trevligt

Hejhallå! Sjukt trevlig dag igår. Fösrst gym & handbollsträning, smackade även hem ett mvg i naturkunskap B (oj, oj vad glad jag blev:)!!, tog en fika med Casandra, hennes pojkvän Marcus, Christina, Hanna och Felicia - sjukt trevligt det med. Hon har haffat en riktig guldklimp, Casandra. Och lite julklappsshopping och glögg kväll på det med mina tjejor. Halelulijah vad livet är bra ibland. Och idag hoppas vi blir lika bra. Ska till en början snart gå ut på en promenixis för att sedan hänga på AT cupen med Iza och kanske se lite på "Handbolls SM" dessutom. Sen kanske stan och Mattäjas en sväng. Helelulijah, again, låter ju också för jävla bra!


Casandra & Marcus!


Lite slut

Det var sjukt skönt med gymning, dock inte fullt lika skönt med handbllsträning efter det, var ganska väldigt mör i kroppen nämligen. Tack och lov råkade vi spela dodgeball i hela 30 minuter av träningen. Lyckades med två headshoots... Strike på den ;).


Hur som helst nu ska nkB uppdraget och engelskan in sen ska vi kila in mot staden. Bye for now! Tjingis!

/ me & Christinis

Beside the breakfast

Morrn morrn! Verkar verkligen inte som Iza tänkt hoppa av så nu blir det gym innan skolhandbollen. Är inte jätte taggad eftersom mina ögon knappt öppnat sig ännu, men känns som att jag kommer hinna att bli. För övrigt väntar en grym fredag, tror jag! Mina tjejer och en fika på engelska!? Läskigt värre, men aj aj vilken fin dag det kommer bli, det känns. Puss, nu frullis!


Gröt med curry (var himlans nära) - kanel & banan, riktigt smarrigt! Perfekt innan träning och allt sånt.


six pack, ja täck!

Blev en bra handbollsträning som faktiskt inkluderade utelöpning som bara blev jääääätte varm, trots minus greder. Hade bakat in mig i underställ, t-shirt, joggingbrallor, tjocktröja, vindtät jacka, vantar och mössa - såg med andra ord ut som Michelin gubben själv. Men som sagt en bra handbollsträning, man kunde gå hem nöjd trots en del saker att tänka på och det, det är himla skönt. Så note for self this time: INSE: du kommer för nära i M9 satsningen, printa in det i skallen så kommer Branda bli lite mera nöjd.  


- Jaaaa, tack!!!

Lyckades lura med mig Iza på gymning imorgon innan handbollen, känner mig helnöjd om hon inte hinner ångra sig förstås, men det får hon inte! Så medley @ 8.30 imorgon bitti - "six pack - ja täck", goin' to fix somee, (på mig alltså!!) (eller snarare drömma att de pluppade dit!), (inte goin' to fix någon annans alltså ;).


today's surprise!

Hello there! Igår swichade förbi som aldrig förr. Pluggade och hade en Mattias här så det var fint. Sissodär -20 var det utomhus också, jäääätteskönt. Verkligen. Inte. -20 idag med. Som man hatar att vänta på bussen i denna väderlek, fitusan. Hur som helst har denna dag också faktiskt mer eller mindre också swischat förbi, här är en summering av den i  "dagens" form:

Dagens surprise:
CASANDRA HAR TAGIT HIT SIN MARCUS!! (Min kära vän har nämligen en pojkvän som är bosatt i Schweiz och nu har hon släpat hit stackarn till kylan! Och inte ett knyst sa hon den jäkeln! Så ... som Marcus sa, du skulle sett ditt eget face - soooo surprised! - True!)
Dagens hjälp: Jag hoppas verkligen vi slipper att löpa ute innan träningen!
Dagens sköööööönt: Franska redovisning, svenska redovisning - CHECK!
Dagens "jag gillar": bruna ögon som man inte kan sluta kika in i :). 
Dagens "big problem": Hur ska jag klämma in en eventuell gymning imorgon?  Och två fikor och stan-julshopping och skolträning. Och tjejkväll. Aj, aj, aj!
Dagens fail: Mörres skolk på svenskan!! Haha... 
Dagens inte fail, (men ändå inte jätte fail): Missade den första halv bussen som jag halvt stämt träff på. Fast jag missade ju inte den andra bussen så... Inte jätte fail ändå, mer shet happens.  

Så det var min dag i det stora hela kan man ju säga. Fast än är den inte slut. Handbollsträning i mässhallen väntar. Så ska fixa och greja inför det. Byeee!

lite mer som annie hallSöt, mesig liten melodi med Linnros om jag får säga det själv, skön att vakna och glufsa i sig frukostmackan till. Skoldag som inkluderar engelska, franska, matte och en himla massa WS väntar! Så bäst att försöka att inte missa bussen. (Satte för övrigt alarmet på rätt tid idag!? Kan ju bara innebära mer tur än igår).  

Min profilbild

bloggping