Varning! Många svordomar.

Fan. I helvetets, jävla skit. Ursäkta för de hårda orden, MEN: jag gjorde mig till, städade badrumsskåpet och i slow motion ser jag hur min parfym flyger åt helvete. Min fina, björn borg, typ nyinköpt för 2 veckor sedan. GOOOODBYYYEEE  PAAARFYYYMEEEEEN - Och så dunk. Rätt i golvet med en himla smäll och efterföljande intensiv doft. Fyyyy fan. Glassplitter överallt. Så himla typiskt. Eller när man ska göra sig till. Skit. Fast kunde inte låta bli att fnissa lite ändå. Så himla typiskt. Mig.


My crew

Lyssnar på min shake that thing lista på spotify - fy helvete vad jag är sugen på att köra på, igen :D Ruggigt. Mina ben liksom skakar av iver, och dansningssugenhet - vill shejka loss och sjunga sådär himlans dåligt som jag är bra på. För övrigt har det dykt upp 100000 militär bilder på face, denna gången lade min vän verkligen ut rubbet, så vi kan INTE klaga på att vi aldrig får se några bilder efter det här, haha!
Kickans bilder

Lovely. "Förferrarna" blir ju alltid roligast. Fast den här kunskapsfesten var redigt nice. Älskar att kunna säga sånt man aldrig trodde skulle hända. Trodde man någonsin att man skulle kunna säga: dansade med en munk, fick med en mumie i bilen hem, tog hand om en spyendes militär och hängde med en levande mario snubbe!? Maskerad är rätt grymt :D.

powerwalking

Ibland sitter en promenix så himla fint, som idag exempelvis. Blev en redig bit efter att vinkat hejdå åt Tessan och Martin. Himla trevligt har det varit att ha dem hemma! However, nu mååååste jag kötta och läsa en massor i min svenska bok. Har knappt börjat och den är över 300 sidor och skit dålig. Seg som in i helvete och 1000 olika pers att hålla reda på. Becca, wtf menade du med att rekommendera den skit boken? ;)


Powerwalk in my heart, perfect to take when you don't want to start ... with your homework?
Försökte komma på ett bra rim...

military green

Var ju på Halloweenfest igår! Rätt så klockren faktiskt. Innan vi drog till Christina där förfesten ägde rum var jag och Casandra hemma hos mig och fixade till oss och stoppade i lite mat i kistan. Bra tjej det där.
 
Inte sååå respektingivande kanske... ;)


Som jag hoppas att ni ser och förstår satsade vi på att klä ut oss till militärer. Blev rätt bra faktiskt! Så snart jag fått bilder av Christina kommer bilder på hela gänget!! However, efter förfesten drog vi vidare till halloween-kunskapsfesten i Laxholmen. Det var kul. Shakade lite ass och fick med en mumie hem. Höhö, nejdomän, min rara pappa agerade endast lite taxi. Han är bäst. Ni är bäst. Jävlar vad bra folk det finns. ♥


Gymmarn'

Hoho! Är just avduschad och klar efter gymning på Medley. Var riktigt skönt att få pumpa lite. Dessutom var det så gott som tomt på gymmet och så gott som baaaara killar = living the dream, häh, nejdomän, blir mest irriterad på det faktiskt. Typ benpress 250 kilo, det är grejer det. Nu snackar vi superduper lår, måste nog ligga i lite för att uppnå det, sånt stör mig, när muskelbitarna orkar hur mycket som helst och mina ögon formas till stora klot. Jag vill ju vara lika stark... Fast ärligt talat, jag vill inte kunna ta 250 kilo i benpress, vad fan skulle jag ha på mig då?

1993 - 2010

Tungt, tungt, tungt. Beklagar sorgen så djupt, för din familj, för din släkt och för dina vänner. Med rinnandes tårar såg vi kistan där du låg och det gjorde så ont, men det var fint. Otroligt fint. Blommuppsättningar, handblommor och finklädda besökare. Allt för dig, alla för dig. Ett av de mest smärtsamma under hela begravningen var då din far läste en dikt som du själv skrivit. Att se hur han med möda fick fram dina fina ord som du en gång skrivit: jag saknar dig så sjukt mycket, svedDina ord var så vackra för den saknad du då hade känt. Precis den saknad som alla känner för dig, nu. Avslutningsfrasen på din dikt var något i stil med: jag hoppas du väntar på mig i himlen och att du tar emot mig väl. Klart han gör. Klart han tar emot dig med öppna armar Maria. Såklart han gör.Dina fina vänner sjöng också sånger. Det var fint och starkt gjort av dem. Du var också fin och stark.
Man blir som man umgås.Sov så gott fina Maria. Vi ses. Fick lite inspiration av Iza, tack Iza


1,2,3 FANTA OCH ROSÉ

Känns som det har varit två dagar i en dag idag. Först en begravning. Hur fin och sorglig som helst och nu taggar vi förfest hemma hos Christina. Som dag och natt. Men ikväll ska vi skratta och ha kul. Visst ville du att vi skulle ha det? Jag vet att du vill det. Puss. Nu kör vi.

29 oktober - begravningen

Jag är säker på att denna dag kommer bli en dag jag kommer minnas hela livet. Jag tror och hoppas att jag inte kommer behöva stöta på något liknande någon mer gång, men hur livet blir och varför det blir som det blir kan vi inte styra, det har jag lärt mig. Jag har också lärt mig att även vi "små" som ännu inte kommit upp i de 82 år som den genomsnittliga kvinnliga svensken blir måste fånga dagen och verkligen ta hand och vara på varandra. Helt plötsligt kan vår tid rinna ut och man rycks bort. Hastigt eller långsamt. Jag som aldrig trodde något, har börjat tro att allting har sin mening. Alla har blivit tilldelad sin mening på något vis, jag vet inte hur och varför men det borde väl vara så, eller? Jag vet inte varför jag har börjat tänka så. Kanske för att lindra såren, som ett litet plåster eller som någon blåser på det onda och stryker sin kind som tröst. Som att det skulle hjälpa.

Det blir en jobbig dag idag. Begravning för vår Maria, ett sista adjö innan vi ses igen. Känner redan hur såret bultar under plåstret och inte ens en strykning över min kind och en svag blåsning över det som gör ont tycks hjälpa. För en stund kommer plåstret och blåsningen försvinna helt. För hur kan en mening vara så orättvist? Sveda och tryck över såret. Aj, aj aj. Begravningar gör så ont. Så ont fast det ändå är så fint. För den fina som försvunnit. 29 oktober. Viola har namnsdag.

lock på tankegrytan.

Hej. Hemskt mycket hej. Det har inte blivit någon bloggning på några dagar för min del, men om sanningen ska fram har jag inte känt något direkt sug efter det. Emellanåt är det så himla skönt att bara få skriva av sig, låta orden flöda och röra om i den stora tankegrytan och tillsätta diverse ytterliggare ord för att få tankar till de ord som passar, men faktiskt har jag inte känt något direkt behov av det på de senaste dagarna. Har haft ett lock på tankegrytan. Miljövänligt?

HOWEVER, vad har hänt sedan sist?

- Har köpt en ny mascara.
- Har fått hem en underbar syster & martin från Göteborg!!! (de kom igår :)!
- Har tränat, i tisdags.
- Har fortfarande ont sen jag blev "överkörd" av en 22:a på handbollen.
- Har gått ut och sprungit, gick inget bra.
- Har längtat. Till lov. Imorgon kommer det.
- Har städat.

Det är nog vad jag har gjort sen är det endel jag inte har gjort också...

- Har inte pluggat ett skit.
- Har inte tränat torsdagsträningen.
- Har inte bloggat.
- Har inte gymmat.
- Har inte känt mig bra. Förkylning på g också? Det vore verkligen som grädden på moset...

Egentligen är det väääldigt många saker man inte har gjort. Det är ju liksom allt det man inte har gjort. Skulle kunna rabbla 1000 rader om vad man inte har gjort. För det känns som att det finns mer tid för vad man inte gjort än vad man gjort. Vad fan snackar jag om? Somnade 12. Vaknade 6! På en ledig dag. Varför. varför?

29 oktober. Viola har namnsdag.

Äntligen är denna tisdag förbi!

Äntligen är denna tisdag förbi. Världens största naturkunskap B prov är avklarat och man kan andas. In och ut - pust, stånk, stön - fasen vad skönt! Provet kändes till och med helt okej, så jag är nöjd. Träningen idag flöt väl dock inte på riktigt lika bra. Löpningen runt strömmen gick fint, men när vi började lira boll kändes stelheten på baksidan rejält. Usch och fy, hoppas skiten försvinner! Inte skönt alls om jag ska vara ärlig. Men nu ska jag sova. Ska vara spöktimme på engelskan imorgon och då får man minsann INTE komma försent. Kan det vara så att vi får höra på en engelsk spökhistoria kanske? SPÄNNANDE. Men godatt. Pusstjaaa! 


Som en kärring

Drar en prumme med min Felicia, ihopp om att det ska sätta fart på blodcirkulationen i min onda och stela röv. 22:an, det var inte schysst at all det där igår. Har inte kunnat vara med på skolhandbollen, kan inte vara med  på träningen ikväll. Låter kanske chickenaktigt, men har ni någonsin sett en riktigt stel tant spela handboll? Svar: nej.

last autumn

Jag vill gå ut och fota. Var verkligen perfekt foto väder förut, men jag har fått studera det genom mitt fönster. Brandgula härliga löv, vill så gärna fånga de på bild i skenet från solen. Men nu är det too late, for today. Här är lite av förra hösten.


Pictures by me

Får hoppas det vidriga, vita och kalla täcket som kallas snö inte uppkommer på ett bra tag. Fast efter imorgon klockan 10 över 4 kan jag faktiskt pusta ut lite. Då kommer världens största prov i naturkunskap B vara avklarat. Fy, vad skönt det kommer bli.  


19-17

JADÅ! Vinst mot Torshälla med 2 boll! Detta innebär 2 pinnar till tabellen för oss = halelulijah x2! Dock hoppar jag inte runt av glädje, nej, nej för jag fick en 22:a rakt över mig och lyckades landa mitt på svanskotan med 22:an ovanpå så nu känner jag mig som en kärring. Typ, liiiiiite stel i min bakdel, men det njuter jag bara av. Det ska kännas att man spelat handboll.


NKIK - torshälla

Match i mässhallen klockan 14 mot Torshälla. Sara kommer hit vilken minut som helst och jag taggar till grym taggningsmusik. Vinst skulle sitta fint.


Nu ska fan flyga i mig. Och jaaa, läskig tjej. 


Sound of todayFin liten trudelutt av Death Cab for Cutie med I follow you into the dark. Med denna passar jag på att säga godnatt. Antingen ska en film sättas på eller så ska "Tusen ord för allt" läsas. Hmm, vi får helt enkelt se. Natti.

tack vare en Ny man

Slutar inte imponeras av Nyman. Grabben har varit inne i 17 minuter och redan gjort mål. Tre inhopp i IFK = 3 mål och det är ju viktiga mål dessutom. Visserligen var Bamberg schysst och lät bollen rulla in istället för att själv ösa in den. Men så imponerad jag är på Nyman.

"Vi skiljer oss från Superettan tack vare en Ny man". - Så sant så sant.

Naturkunskap B

Har försökt få in de maffigaste delarna till ett prov jag någonsin haft i stort sett hela dagen, dock går det verkligen inte få in mer nu och ärligt talat har inte så mycket gått in heller. Himlans plugg, när man inte är sugen på't är det ju så gott som omöjligt att få in skiten och huuuuur sugen är man på en lördag..? En liten tröst är i alla fall att det luktar bullbak i hela huset. Mamma har varit i farten och bakat riktigt smarriga bullar. Det får bli som en form av tröst.  


halloween inspiration

Halloj gott folk! Nu är det inte långt kvar till halloween, redan nästa fredag hålls en anordnad fest som min skola står för. Meningen är att alla ska klä ut sig och det är ju alltid det stora problemet - VAD ska man klä ut sig till? Vi som är ett gäng på drygt 10 brudar har tänkt att klä ut oss i samma satyle allihoppa, ett helvete att bestämma vad man ska dra på sig så alla kommer överens, 10 folk med helt olika viljor, men nu äntligen verkar det som vi bestämt oss för vad vi ska vara, (fast vad det blir tänker jag inte avslöja här ;). Dock har vi kikat på en hel del olika utklädnader,
 så här är några av förslagen som varit i utrop:Och det här är bara några av alla förslag. Hur som helst tror jag det blir riktigt kul. En av mina favoriter är zombie:n, bilden tagen från Lindas sminkblogg - Hon är verkligen grym på att sminka den där tjejen! Och så ägget förstås, hur grymt är det inte att klä ut sig till ett stekt ägg? However, taggad på maskerad.


F R I D A Y !

Godeftermiddag! Skolträningen blev trots allt godkänd, mina kantskott funkade, 9 meters skotten sög dock, lite surt med tanke på att jag är 9metrare, men men. Hur som helst är det fredag. Underbara fredag. För mig innebär det att träffa "3 gamla" brudar som jag inte sett allesammans på en gång på alldeles för lång tid!


Bild från Hannis place för ett antal månader sedan. Haha... Dör lite åt "minnet". ;)

Vi får helt enkelt se vad vi hittar på, vi har inga spikade planer FÖRUTOM att vi ska ses vid 17.30!!
Så tjingeling så länge! Ha en bra fredagskväll om vi inte ses igen innan jag träffar brudisarna.

otaggad

Klockan är kvart över 9 och jag är fortfarande arg på snön, men.. börjar dra på mig träningskläderna. Framåt 10 tiden kommer förmodligen en körandes Iza hit, ska bli gött att se min vän sittandes bakom ratten!!! Sen är frågan hur själva körningen går förstås ;). Taggad på bilfärden, fifan!, otaggad på en timmes skolhandboll. Uäääk!


upprörd.

Vaknar upp, vinklar upp persiennerna och möts av total otrevnad. Snö, snö, snö. FAN! Usch detta gjorde mig upprörd. Sjukt osugen på den vita sörjan som har valt att "pryda" denna fredagsmorgon. Blä.


Ledsen mun OCH studera bakgrunden! Fy tusan!


solbomb, ja tack!

Hihi, eftersom jag INTE har något naturkunskapsplugg att göra (NOT!) passade jag på att råka glida in på lite bilder som jag hittade i mappen: när solen tittar fram. Och det fick mig just att undra, NÄR tittar solen fram igen?Jätte många härliga bilder i den där mappen. Herregud vad jobbigt, vill verkligen inte ha vinter och vill verkligen spola tillbaka tiden, önskar att delar eller särskilt en del, av det tillbaka spolade gick att ändra på, finna någon annan bättre lösning, för det var så orätt! Så himla orätt!. Fast.., det är klart. Du lever säkerligen som en kung där du är nu. Kanske kikar du till och med ner på mig, i denna skrivande stund? (Jag vet... jag har en fläck på min tröja, men det är skit samma;). Men ser du att jag ler? Som jag ler? Det är för att jag tänker på dig!

Puss & godnatt!

inte bra. inte dålig.

Inte bra träning. Inte dålig träning. 30 minuter 15*15, helt ok. Hmmmm.... Så att summera: inte jätte nöjd. Men, men. Skolträning imorgon... Vilket självklart blir "grädden på tårtan" citerat Hanna Ab. Yippie...


huvudvärk på naturkunskap

Trodde inte jag skulle kunna träna ikväll för jag plötsligt drabbades av känning till huvudvärk under naturkunskapen. Men så när vi slutat och började traska hemåt kände jag hur det bara släppte. Blåste bort eller något i den stilen, så nu blir det träning som planerat. Thank god. Måste ha haft huvudvärk PÅ själva naturkunskapen, inte så konstigt med tanke på hur sjukt mycket vi har att göra. Anyways, time to change clothes. Bye!


Worried ground

Sådär ja, känner mig ganska så duktig. Naturkunskap för full rulle så gott som hela eftermiddagen. Och så nu, en nedkrupen Ciss i sin säng med laptoen i knäet. Mysipys, kör faktiskt en liten Johnossi låt till detta - worried ground. Och ack vad mina ögonlock blev tunga. Inte för att det är den ultimata sovlåten, utan bara för att jag är I BEHOV AV sömn.Är lite Johnossi influrerad sen konserten vi kikade på, så därför trillade denna in! Blir sound of the day!
However, jag somnar snart. Puss godnatt.

pluggiplugg

Hallå hallå. Franska redovisning, engelsk grammar - CHECK! Och nu har jag kommit hem.
 Finns dock bara en sak som är rätt idag:KÖTTA NATURKUNSKAP!!!
Big, big, big, big, big, big:t prov nästa vecka. So hey, ho let's go!


Döda ben.

Hemma från träning. Mina ben känns väldigt trötta. Först drog vi ett varv runt strömmen för att följa upp det med 1,5 timmar i hall. Kände av i vaden som bara den. Först spelat en hel match i söndags, 15*15 & styrka på gårdagens träning och så runt strömmen och en jävla massa kontringar idag. Skulle kunna sova nu. Om det inte vore för franskan... För övrigt hade vi engelska steg redovisning idag. Blev faktiskt till och med lite roligt, sen snackade jag ju inte riktigt med den där brittiska accenten, blev mer cissi accent ;).

Smarta tjejer!?


Obs! Ej min video , vi medverkar dock ;)

Vi hamnade visst i programmet, "Hjälp jag bor i Åtvidaberg". "Den klassiska äruuughuum... Smarta tjejer det där". Tror han var lite ironisk. Frågan löd egentligen: Vad kan man göra i Norrköping? Och vi svarade fika. Inget mer? Ehhh... hmmm.. Jo gå runt strömmen och så mitt fina svar. Verkar som att alla nötter hamnar i det här programmet.
However, skit bra & trevlig träning. Ganska så död på ett sånt därnt härligt sätt :D. Älskar kvällstränings måndagar med styrka, 15*15 och matchspel. Men nu, godnatt!!

Respekt?Såhär respekt ingivande ser jag ut på NKIK's hemsida. Skulle gjort någon läskig grimars, såååå mycket skrämms ju inte motståndarna av den där mes bilden... However, det är dags för träning. Sporthallen. Styrka, 15*15 och en del skäll för igår väntar jag mig. Piuss och hej.


Hallå hallå

Jag skriver en lista , för jag har ju INGET annat viktigt att göra, nej nej...

Du heter? Cecilia Andersson
Smeknamn: Cissi, Ponky, Ceissi, Cilla (inte ofta, men det händer!!) 
Låt som får dig att bli glad om du är på dåligt humör: Coldplay med deras life in technicolor!
Beroende av? Att träna, skriva av mig, äta choklad, min loggbok, planera, att låtsas vara nyttig - för det är jag ändå inte, haha...
Vad tror folk om dig? Hmm, nog väldigt blandat skulle jag tro. Virrig tjej, rätt så snäll och oftast glad, planerings och träningsnarkoman. Lite blyg kanske, men om jag är på mitt sociala humör = nej, vad då blyg?
Hur imponerar man på dig? Finns många sätt. Men sportiga typer gillar jag, eller i alla fall sådanna som förstår vad sport innebär. Fick ett sms av en grabb igår: vad är en seriematch egentligen? Inte så imponerande ;), haha.. Nejdomän, egentligen tror jag inte sportigheten är själva grejen. Själva grejen är att personen brinner för något och det är det jag gillar. De som verkligen också är sig själva är också tummen upp, inte något påklistrat skit.
Brukar du skratta för dig själv? OM jag gör. Hatar när man ex. får reda på att man blivit facerapad och har skrivit massa konstigheter till folk. Då är det inte så kul att gå själv på kungsgatan och man känner hur bubblandet bara väller fram.
Har du haft sex idag? Det hoppas jag inte, för jag har inte varit med Kalle på hela dagen. Den som hade skrivit listan innan svarade så. Vad fan var det för svar egentligen?
Hur svarar du i mobilen?
”Ah, det är Cissi” eller ”TJA Alex, om det är Alex!”
Vem ringde du senast?
Sara.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Typ ”okej, åh fan, är ni på 117, jag springer” eller något i den stilen.
Brukar du komma i tid:
Ja, i stort sett alltid. Fast på senaste tiden har det varit ett helvete att komma i tid till bussen. Får ta löpningen varje morgon.
Hur känner du dig nu: Finurlig, har försökt få till en brittish accent inför imorgon, men jag har ju cissi accent så det går typ inte...
Vanligaste färg på dina kläder: Svart skulle jag tro.
Vad tycker du om fötter:
Mina fötter: borde gå på fotvård. Äej, förlåt för informationen, men mina blånaglar etc. är inte en av komplimang delarna kan jag ju säga. Haha.
Vad saknar du: Sommar.
Hade du en bra kväll igår: Äej, fyfan! Var så jävla arg för att det gick så dåligt på matchen.
Är du blyg?: Egentligen inte, men det beror på i vilket sällskap man hamnar. Egentligen har jag lätt för att prata och så men ibland blir det liksom, wooow, jag tänker så mycket att det inte kommer ut ord och så håller man käften istället. Går att utveckla. Boka i så fall ett personligt samtal ;).
Sysslar du med någon idrott: Handboll! Gillar att löpa. Fotboll?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kanske inte vid allra första men typ andra eller tredje.
Har du spytt offentligt: Ehum,.. Inte på någon i alla fall, som vissa andra gjort.. bläää.
Är du nöjd med ditt liv: Oftast så är jag!
Vad gör du i morgon: Skola. Träna. FRANSKA REDOVISNING!!!
Vad är det finaste du fått? Vänner och familj som kan räknas till halelulijah kategorier. 
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Johan var det sist. Fast egentligen ingen alls. Arg är jag inte så ofta och om man är ledsen painar man oftast ut skiten på annat sätt. Känner inte att ett telefonsamtal då man typ lipar är så nödvändigt. Vill inte att andra ska lida för min skit.
När grät du senast: Nästan igår. Sjukt dålig insats från min sida ihop med min vinnar skalle, no good combination!
Är du musikalisk? Hehe... Kommer från en sportig familj med total tondövhet.
Vad dricker du helst när du är törstig: Beror på vilket sätt man är törstig.. Annars vatten.
Biter du på naglarna: Inte naglarna!! Men nagelbanden ;).


hey ho, let's go

Så var det måndag igen och vi går påt'. Skolhandbollsträning och träning med laget ikväll. Inte jätte taggad på skolhandbollen som är den enda lektionen på hela dagen, men vi kör. Bussen går om 13 minuter. Mitt mål är att slippa springa till bussen som vanligt så, tjingeling!


Förlorade mig själv

Kom inte hem med förlust och kom inte hem med vinst. Oavgjort och... fy fan vilken match. Oavgjort var som en förlust i detta fall och tror även jag förlorade mig själv där ute på planen. Kändes inte som att jag var där och spelade handboll utan som att jag var där och bara var. Skuttade hit och skuttade dit. Lite åt helvete och så fel. Blä, sämsta matchen på länge för min del. Grymt besviken. Men det är väl bara att ta nya tag. Fast ikväll har jag varit och kommer att fortsätta vara jävligt sur på mig själv. Imorgon tar vi nya tag. Amanda och Sara var dock grymma idag, all creed till dem.

jag tänker inte komma hem utan vinst.

Lunch blandningen smakade lite annorlunda kan jag lova... Men men, väskan är packad och jag börjar bli redo. Bilfärd till Västerås för att möta Tillberga. Och som jag sa förut, man kan inte åka dit utan att komma hem med vinst! Ciao!


I'm impressed

Herregud, jag är imponerad av mig själv. Har gjort alla studieuppgifter till hela naturkunskapshäftet!!! Visserligen minns jag inte riktgit svaren till de alla i skallen, men ändå. Jag är impad. Hur som helst, nu ska jag brassa lunch i form av härliga uppvärmda rester... Stekt falukorv, potatisgratäng och bearnaisesås. Mums? Njäej. Men det är match samling snart!

i can't sleepI can't sleep because my bed's on fire
I can't cope for another hour, oh no
I'm tired of being tired
I can't sleep because my bed's on fire
I stay awake until the morning hour - indifferent
I'm running out of desire

Johnossi

Denna satt fint bland gungandes armar i takt till musiken och lysandes mobiler som feberilt plockats fram för att spela in Johns ljuva stämma till tonerna av Bed on fire.

100% lördagsmys

Blev riktigt mysigt här hemma. Tände en hel rad ljus och satte på lugn, mysig musik på stereon. Var nära att trycka i en skiva med jullåtar, men väl var väl det för tydligen skulle Felicia INTE ha uppskattat det. Bruttan kom över en sväng, käkade lite glass och proppade i sig godis vid vårt köksbord. Många asgarv och trevlighet i allmänhet. Typ exempel på en redig myslördag. Precis en sådan som ska vara dagen innan match. Imorgon kör vi!! ... ända till Tillberga och då ska vi fan inte komma hem med en förlust!


ALLSVENSKAN! Tjalalalala!

Förväntar mig ett helt stim av fotografer och repportrar på skolan på måndag. Klockrena Nyman! En lätt fot som fixade 2-1 mot Ängelholm - allsvenskan nästa. Kan inte göra annat än att bocka och buga, wow, vad härligt!

Gymnasiemässa
Gymnasiemässa på g. Casandra ska käka bullar och jag ska "jobba" som ambassadör.
See you 95:or och alla andra youngsters. Tjingeling!

JOHNOSSI!

Godmorrn' godmorrn' , vi har just vaknat efter en kanoners kväll. Igår var vi en sväng till flygeln med ett härligt gäng och såg på Johnossi. Det var helt klart sevärt och värt pengarna. Jätte impad på duon som får till det så bra. Den enda "besvikelsen" var att de inte sjöng "Summerbreeze" och heller inte "Family Values", annars var vi klart nöjda!


Innan konserten taggade vi upp på Fiskmagasinet.

Sjukt god fisk och skaldjurssoppa. Ät den!

Sen anlände vi till flygeln där vi mötte upp några ytterliggare bönor.

Förutom de säkra korten som What's the point, Man must dance osv. kändes Bed on fire, Roscoe och No last call klockrena.

Nöjd Hanna får signad tygpåse av Ossi.

My gang and johnossi.

Och så tre nöjda flickor med John som också ser rätt så nöjd ut.


Johnossi bokat

Sådär ja! Nu är biljetterna till Johnossi bokat till på fredag. Konsert i flygeln och lite käk på fisk magasinet med ett styck vänner, kommer bli ett fajnt slut på veckan känner jag!


18 karat gold, dead end, what's the point, summerbreeze, family values.
Öronlökarna lär gå sig heta.

Thank God!

HALELUJA, HALELUJA, HALELUJA HALELUJA!!!!

Min franska lärare är hemma och vabbar imorgon = INGEN FRANSKA REDOVISNING!!!
Min lycka för denna stund är brutal! Var tvungen att göra glädjeskutt i hela vardagsrummet. Förlåt. Men jag överdriver inte. Nu hinner man förbereda sig och få till lite snyggt uttal, eller i alla fall snyggare uttal. Min hjärna var heller inte så hungrig på kvällspluggning med tanke på vår mardrömsdag. Så Thank God!

... förutom beskedet om vabbningen länkade min lärare även till detta klipp:- Svängigt värre! Hon verkar ha det kul där hemma...
Nejdomän, såklart är det för att ge oss inspiration och vidga vyerna. Tack A. ;). Bébé Lilly blir min nya kvällssysselsättning!

Världsklassig fika

Puh, den värsta skoldagen på länge är över. Engelska på plats skrivning, franska test och matte prov - (stor, fet check - men hur det gick går vi inte in på..). Dagen lyckades verkligen suga musten ur mig sett ur skolperspektiv dock fick den ett bra avslut i alla fall, så jag ska inte klaga!Jag och Becca drog nämligen direkt från skolan till skafferiet, som är ett riktigt mysigt café här i stan. För er som inte varit där rekommenderar jag det verkligen. Inredningen känns inbjudande och caféet har liksom en liten egen stil, vilket jag gillar starkt. Perfekt atmosfär för en bra fika. Som min och beccas idag, klockren! Precis sådanna stunder som behövs ibland. Thank you for today, Bäcklund. Nu: dunder inpluggning av franska redovisning. Lovely. Not.

Hörde jag skål? Nej, MÖRDARVECKA!

Jag slår upp dörren från mitt rum och stiger in i vardagsrummet: 

Jag: Alltså, DET KOMMER FAN GÅ ÅT HELVETE IMORGON!!!
* Pappa sitter knäpptyst och stirrar på fotbollen. 
Jag: FAN ALLTSÅ!
* Pappa förblir tyst. 
Jag ställer mig framför tvn och fäster blicken i fader.

Jag: MEN SÄG NÅT DÅ?
Pappa: Vad vill du att jag ska säga då? Att du inte får tänka så?
Jag: Jaaaa...
* Pappa viftar med handen (flytta dig från tvn gesten) 
Jag: MEN SÄG DET DÅ!!!

Känner ett tillfälligt tyck synd om mig och många andra tvåor på kunskapsgymnasiet. Imorgon har vi franska läsförståelse, matematik prov och engelska på-plats skrivning. STACKARS OSS. Tills idag hade vi en labbrapport. På torsdag franska redovisning. Fredag dör vi. Känns det som. Förmodligen till tonerna av Johnossi :)!

24-14

Vinst med 24-14 mot Mantorp! Bra match. Sara var verkligen muren i buren, 2 boll släppte hon in på mer än 25 minuter!! Mantorp fick in 4 boll i första halvlek, 4 boll. FYRA BOLL!! Det, det är grymt! Så över matchen är jag helt ok nöjd. Andra raka! Tycker vi ska fortsätta såhär.

Gameday!

Morrn morrn! Handbollsmatch i mässhallen klockan 14. NKIK - Mantorp! Be there, done that.
Grymt taggad här, så hoppas på en förjävla bra match. Ciao!


I wanna boom bang bang with your body yo

Handboll klockan 14. Klockan sen hos Johan. Match klockan 14, imorgon. Med tanke på sist hos Johan:
Kommer vi ha minst lika kul ikväll, fast ikväll ska jag akta mig för...
Oj, som jag ska akta mig, men så trevligt det kommer bli ändå!


mina kungarColdplay - We never change

Julia & Alex

Drog mig in till stan, mötte upp Julia och så begav vi oss till Alex. Där blev det mys med endel gitarr, pianospel och himla mycket snack. (Dock spelade aldrig jag, det överlät jag till mina lite mer musikaliska vänner.) Men lyssnade det gjorde jag, såklart. Alltså folk som kan spela kan verkligen lyckas charma mig rätt rejält. Särskilt om de spelar Coldplay och kan min (då) tillfälliga favorit låt "Heartbeats". No names. Undrar egentligen varför? Förmodligen för att jag själv är så extremt omusikalisk själv. Så om någon charmas av att se en äckligt svettig tjej på handbollsbanan OCH kan spela - fine, jag tror vi matchar ihop...

Överkokt spaghetti

Just vad jag känner mig som! Herregud, jag och Malin har hängt på gymmet, på badet och på relax avdelningen på Medley jag vet inte hur länge!! Känner mig jätte duktig och bra, men mina armar, ben och hela jag överhuvudtaget känns som en överkokt spaghetti. Sådär ruggigt mör med andra ord. But I kinda like it, träningsfreak som jag är. Så får tacka Malin för sällskapet och tänk att det alltid ska hända något när vi badar ihop. Sist var det den där lite fööööör gamla killen som touchade din röv och den här gången råkade vi ut för tå flörtning i bubbelpoolen. Mysigt? Hmm...

some muscles, thanks

Gym och eventuellt bad är på g. Riktigt sugen faktiskt. 8.10 går bussen, väskan är packad och jag är påklädd och redo. Har en skum känsla av att jag för en gångs skull inte kommer få springa till bussen idag, får springa lite på löpbandet sen istället! Det blir great! Men bara för att jag ska slippa ruschningen till bussen är det nog bäst att jag säger hej! Hej och hopp!


Måste jobba lite på mina arm muskler känner jag...


Hellenius hörna

Knäppte just av tv:n efter att ha sett det nya programmet "Helenius hörna". Brukar ha lite svårt för program som dessa, humorn blir lätt alldeles för överdriven och det blir bara skit av allting, men David lyckades bra tycker jag. Helt okej humor, roligt med lite seriösare besök av gäster som får visa sin humoristiska sida och så Davids små sketcher. Det är inte omöjligt att ägna detta program en timme om torsdagarna i kommande veckor och det, det är ett bra betyg. Både små härligt och små roligt, dessutom perfekt att kika på medan man sveper i sig återhämtningskäket efter träningen.


Hellenius hörna, torsdagar 21.00 tv4


"snabb som fan"

Hello! Åh vilken bra dag. Har fått en massa skol plugg gjort plus att jag tränat. En riktigt bra träning dessutom, 15*15 och kombinations genomgång. Behövligt. Roligt. En nöjd Cissi här med andra ord. Och, som pricket över i:et eller grädden på moset (kalla det vad ni vill) har jag och Malin bestämt oss för att vara så pass hurtiga så vi ska ta 8.10 bussen imorgon bitti. Gymning och förmodligen lite motionssimning. Vad gör vi - nu kör vi!!

My favourite

Det roliga var att jag var hur nära som helst att missa bussen som gick efter bussen som gick vid 10 över. Fick springa som en idiot, vilket resulterade till att jag hann, thank God! Hur som helst är det fruktansvärt skönt, för nu börjar min helg, skulle man kunna säga. Två härliga, välbehövliga studiedagar. Mucho tacksam för det. Listen to my favourite list on Spotify. Eftermiddagen blev inte riktgit som jag tänkte imorse - inte gym, inte bad, och förmodligen ingen titt på fyllebrännboll. Det blev lite franska istället...

"Missade bussen"

Goodmorning! Nu skulle jag ha suttit på bussen. Men när klockan började närma sig 8 insåg jag att jag ändå inte skulle hinna 10 över bussen. Fast nu när jag sitter här och studerar klockan så, jo jag skulle ha hunnit 10 över bussen... Damn. Jaja, förmodligen hinner jag till skolan ändå, innan engelska föreläsningen drar igång. Dessutom hade jag ändå fått åka med chauffören som alltid tjatar så himla mycket om säkerhetsbältena. Han påminner oss om att ta på oss säkerhetsbältena vid i stort sett varje hållplats. Fifan, lurar är obligatoriskt på hans resor... Nåja, nu ska vi ta och bli lite positiva. Ny dag, nya möjligheter. Gymma/bada/skita i det eller gå på fyllebrännboll isället? Eller varför inte filmfestivalen? Det är den jätte stora frågan. Alldeles för stor för att ta beslut om såhär dags. Men oj nu är det bäst att öka, 20 minuter till nästa buss och att missa den, det är... inte viol! Ciao!

fem kvart i timmen

Shet. Sönderpratad. Först ringde Fiffi, sen ringde Johan. Har pratat kostant i "jag vet inte hur länge". Men ack vad trevligt, två härliga människor det där så att min käft är ur led, vad spelar det för roll? ;) Dock är det i hög tid krypa ner under varma täcket. Fem kvart i timmen som moder min brukar säga, så ska jag nog vara lite pigg tills imorgon (good luck). Men efter imorgon är det torsdag och fredag vilket innebär hemstudiedagar = en extra lång helg för min del. Love it!


123.

1. Minnesstunden för Maria var mycket fin. Man både skrattade och grät. Och Sara A och Anna sjöng och spelade "Fix you" jättebra. Det i kombination med en photostream av Maria och rektorns fina tal. - Nej, nej, inte bli blöt i ögat nu igen..!

2. Jag har under denna eftermiddag läst ut hela min engelska roman!? WTF?

3. Och nu ska jag bli upphämtad av Sara och åka in mot stan, sporthallen och handbollsträning med mycket styrka!!
Och 15*15 hoppas jag!!! (träningssugen ciss!)

om jag vore en struts

Godmorgon! Nu sitter en av mina vänner på ett plan mot Indien (inte avundsjuk). På ett sätt hade det varit skönt om man bara kunde stoppa ner huvudet i jorden sådär som strutsar gör och stå där tills dagen passerat. Jag tror nämligen den kommer att bli rätt så jobbig. 10.15 ska vi nämligen ha minnesstund för Maria. Klart att jag ska gå och inte stoppa huvudet i jorden, men ibland är det bara så jobbigt att tänka - för mycket. Vilket sådanna stunder ofta kan medföra. Men nu ska jag glida i lite kläder.


God, put a smile upon your face

By the way, blev jätte deppig för att jag fick reda på en grej som jag skrivit med stora fina bokstäver i min kalender inte blir av. Inte då den skulle bli av i alla fall och istället på en annan dag när jag förmodligen inte kan. Så nu sitter jag och suddar. Hatar att behöva sudda ut sånt som man sett fram emot väldigt mycket. Tåriga ögon och en besviken mun. För andra gången ikväll säger jag "GOD, PUT A SMILE UPON YOUR FACE!!!" - men denna gång till mig själv. För i helvete Ciss, ryck upp dig! Och så.. nu sitter jag här och ler åt mig själv.

By the way, ännu en gång.
God put a smile upon your face - blev oväntat dagens låt.

Godnatt och hej för mig.

just the way you... not are?


You're amazing just the way you're!

Härlig video och lite skönt kling. MEN varför kan de inte sätta in någon som inte redan ser bra ut? Tänk er en lite halv rund tjej med super brillor och en fet glugg med en sån där tandställning kring huvudet (som jag också har haft!). Vore inte det hela så mycket vackrare då eller? "You're amazing just the way you're!" - visst vet jag inte hur tjejen på videon är inuti, men utanpå ser det ut som hon är både lösögonfransar och push up smilad - hur just the way you're är det egentligen?

då pluggning är som bästSåhär ser min "Maraj" ut när hon pluggar härlig kemi. Miniräknaren i högsta hugg och hjärncellerna hårt arbetandes under det bruna svallet. Good girl. Fast, så var ju jag med... Jag försökte lära in cirka 100 franska glosor vilket gick sådär, uttråkande på något vis. Fast det gick helt okej hyffsat bra ändå, om man tänker efter.

Alltså, pluggning med Maria - jag hade ju inte direkt tänkt mig vrål plugg, snarare inte ett endaste dugg-plugg. Men nu har jag lärt mig typ 20 glosor!!! OCH äntligen fått träffa min kära "Maraj". Så det blev ju ändå en himlans bra kombination. Annars tillagade vi läckerheter som pasta, grönsaker och ehuum skink...sås? Typ mer skink gröt? Lite hårdare konsistens om man säger så, men det var faktiskt riktigt gott! Bra vi är!

Dock behövs plugg spurt nu... Matte, engelskaboken samt franskan - nu kommer jag, igen..

@julia

Gårdagen spenderades hos Julia med Adam, Alex och Filip. Blev total chillination med lite tacos, "bakgrunds film" och musik lyssnande, så länge internet gick med på det, det vill säga. Tog med kameran för att knäppa några mys bilder... men det blev inte en enda. Så tänk er en picture med schyrriga vänner, några grimarser och lite taco klet i facet på Alex. Vackert!

VINST!

26-23. Jämt, bra, bästa hittils, helt klart. HK Opal var duktiga, rätt så kvicka, men vi tog dem! Därför sitter jag här, mitt ansiktsuttryck är för tillfället sådär härligt belåtet, ett halv brett fånigt flin och glada ögon. Tänk att vinst alltid smakar så gott!

Förutom att vi vann så kan jag meddela att de släppte sig lite (alltså i spelet!! alltså, inte fis, ni fattar). Det började liksom funka, så man kan klart känna sig nöjd över insatsen. Det tycker jag hela laget ska göra! Riktigt fajnt med en seger såhär på fredagskvällen! Brao brudar, brao!

börjar tagga (:

God eftermiddag! Bra dag. Lämnade tillbaka skorna och tröjan jag köpte häromdagen. Ångrade mig. Sa också ifrån om division 2 matchen på lördag - ångrar mig, faktiskt inte (ännu, tror jag). Beslutet känns än så länge bra, då kan jag jobba ifatt lite istället och satsa järnet på kommande veckor. Dessutom hade jag förmodligen bara fått vara bänkvärmare ändå. Så nästa vecka kanske kan bli lite mer chill, då slipper Cissi vara så uppstressad. Tack och lov sa tränare Patrik att det går fler tåg, så det kändes skönt att höra. Annars har det varit lite lektioner förstås, tre stycken för att vara exakt. Berättade också om mitt öde för Hedman... Har lämnat in en labbrapport där det står om höINFEKTION. Höinfusion heter det ju, jaja... (Ja, jag vet, jag är inte naturare, samhällare...) Hihi. Yrt inlägg känner jag. Ska försöka plugga mini. Sen drar jag iväg för match i Linköping. Opal! Känner att vi måste dra på musik snart. Känner att jag måste tagga. Känner att vi måste vinna. Puss. Hej.

Min profilbild

bloggping