GodnattNo comments..., hihi!

träna. hjärta.Ovan ser ni en nöjd tjej. Hon har varit på träning och löpt 2,5km*3. Hon insåg att träning var just vad hon behövde just nu och nu ska hon äta sig en ägg macka och äppelkaka med lite glass. Kombinationen kanske låter äcklig, men jag ska inte blanda det, så det är chill.

Så löper vi lite

Hoho! Yesterday, I had a good time with my girls and Wilhelm. Fick följa med grabben och köpa liggunderlag och lite underhållning i form av böcker inför Indien resan. Spännande, spännande. Jag vill också åka iväg sådär! Dra till Indien med basgruppen, det vore något det! Hur som helst är något annat spännande också på gång. Löpning i Vrinneviskogen med handbollslaget. Sugen? Inte än, men jag kanske hinner bli, får hoppas på det. Jaja, fattar inte att jag sitter här och skriver, snart kommer Anna och plockar upp mig. Känns bra om underställ och allt sånt slusk sitter på då. It's soooo cold outside!! Byeeee!


Positiv, javisst!

Sov (slash) var hel kasst igår, så satsar på att åka in till basgruppen istället. Usch, usch. Skit. skit. Känner för att dra täcket över huvudet och stanna där en stund till, men snart går buss helvetet. Inte positiva dagen at all idag känner jag. Hej då.

GYM!! och bad!

Seg dag, började med matematik klockan 9.00. Sannolikhetslära. Om du kastar två tärningar, hur stor är då sannolikheten att du får mindre än 5? Hur stor är sannolikheten att Olle sätter minst en straff av sina 4 straffar? Om han inte påverkas av sina tidigare resultat och har en "mål säkerhet på 70%"? Mums, matte, drömmer mig bort, verkligen... Annars rullade väl dagen på matte, och slutligen nk. Gym och äventyrsbadning blev det däremellan. Jag och Iza prövade våra nya opportunities på Medley. Jag ville gymma och hon simma = det blev någon skum blandning mellan båda delarna. Dock rätt good combination om jag ska vara ärlig. Fnissade emellanåt så jag höll på att spricka. Och försent lyckades vi inte heller komma (damn) bra jobb av oss måste jag säga! :)

I'll be there!

Keep this aliveGrym låt med det lokala bandet I'll be there från Blacka. Såg dem på skandia teatern under kulturnatten och de är riktigt bra! För att inte tala om den här låten. Soundet i kombination med Anton Forsbergs helt jävla ok stämband är så klockrena.
Kör hårt i framtiden säger jag bara, you're gonna go far kid!

01:03:21

Jag sprang i 1h, 3 min och 21 sekunder. Wow. Stannade bara en gång när jag höll på att sätta i halsen för att en hund som gömt sig bakom ett staket i mörkret plötsligt började skälla otroligt hotiskt mot mig. Höll på att falla rakt in i en buske av förvåning. Annars sprang jag. Bra tempo, bra glöd. Duktigt Ciss.


vill springa bort mig, eller i alla fall det.

Okej. Det blev ingen träning för min del. Eller jo, skapar min egen träning här hemma. Löpning ska bli, nu på momangen. In med lurarna och pannbandet på. 1 timmes löpning ska det fan bli, nu, på momangen - eller okej, vi får se om det blir en timme, men vad det än blir så behövs det. 10 minuter eller 40, it doesn't matter. Nu - underställ på... Hejdå!

träna eller inte träna?

Fick en plötslig. Fan, jag kan ju inte träna. Jag kommer ju inte orka. Det kommer ändå inte gå känsla. Hörde med en ytterliggare tjej och det visade att hon kände exakt likadant. Vet inte om jag kommer orka tänka handboll, är redan helt fucked up i mitt psyke som du uttryckte dig. Om 4 minuter kommer min skjuts om jag inte bestämmer mig för att inte träna nu. Skulle fan inte palla någon som på ett negativt sätt med en positiv klang säger vad jag gör fel. Gaaah... nu är det 3 minuter kvar. Måste bestämma nu. Träning eller ej? Träning eller ej? Kan fan inte bestämma mig...


wayne's coffee

Som sagt och beskrivet i föregående inlägg har det varit en tung dag. Efter "skoldagen" träffades jag, Christina och Casandra för att fika på Wayne's coffee. Behövligt och kallt. Kan, ganska säkert avslöja att det förmodligen var min sista ute fika för iår. Helvete vad det blåste och stod i, inte någon värme här inte!!!

Annars börjar klockan närma sig halv 8 och handbollsträning. Orkar inte egentligen, på grund av allt. Mer lust att bara vara hemma och tänka. Låter ju hemskt, men tror det är mitt sätt att bearbeta sånt härnt... Men nu ska jag träna och det kommer säkert bli kul. 15*15 / max löpningsträning - snälla!!!

tung dag

Vaknade av ett irriterande burrande och ett 08 nummer. Vem fan vill något från Stockholm ,nu!!,  var min första tanke. Svarade inte utan vände på mig, sen kom röstmeddelandet... Blev raka rör upp ur sängen, frukost ,hoppa i kläderna och ge sig av mot skolan. Väl där samlades hela klassen och de som stod dig närmast i en av arenorna. Det var tända ljus, blommor, tavlor med fina ord på och så en bild av dig. Vi alla satt samlade, fällde tårar och höll om varandra. Det gjorde så ont inom mig att se alla ledsna och se på basgruppen och "bänkarna" där du också borde sitta. Men du satt inte där, tänk om vi kunde suttit samlade och istället fått lyssna på historien om hur du haft det på Malta, för om det som hänt inte skulle hänt hade ni säkert haft det jättebra. Du och din bästa vän som du beskrev henne för mig. Hon var nog väldigt glad för att just hon fick vara din bästa vän, Maria och säkert glad över att hon trots mardrömmsresan fick vara med dig, de dagar som tydligen skulle vara de sista av ditt liv - det är jag säker på. Hur som helst har det kännts som att hela dagen varit inbäddad i en dimma av allt som hänt. Huvudet har bultat och tårarna bränt. Tack och lov har jag otroligt fina vänner och det är jag så himla glad för.  


Vila i frid, du sköna ♥ (bild från Linneas facebook)

ibland behövs det en kram

Får man krama dig godnatt? Nej. Men om jag vill då? Och? Då gör jag det ändå. Okej. Kram. Tack det var precis vad jag behövde. Jag visste väl det, fast jag låtsades inte om det.  

Jag vill inte låtsas längre. Jag vill bara göra. Säga och vara den som förstår. För jag förstår jävligt bra. Jävligt bra förstår jag. Men du är muskomannen. Om du bara gav mig nyckeln och jag skulle kunna få låsa upp, då skulle jag förstå. Helt klart. Och jag skulle stå där, för dig. För du är jävligt bra. Förstår du mig. Jag förstår inte alltid dig, men oftast Godnatt. Igen.


förstår inte dig.

Har suttit ute på ett berg i över en timme. Satt där, lyssnade på musik och pratade med bästa j i telefonkan. Vinden blåste sådär härligt i håret och ilningarna längs hela ryggraden, gång på gång. Diggar den känslan så hårt, så fruktansvärt skönt var det, skulle kunna ha suttit i en timma till, om inte mer. Spanade också upp på stjärnorna (okej, det var molnigt, men jag vet att de gömmer sig där under ändå) där jag satt och kunde inte låta bli att tänka lite extra på dig. Fina du. Och så tittade jag ner igen och tänkte på en annan dig. Och så blev det jätte trassel för alla tankar blev som ett ihop virat nystan, sådär pilligt och jobbigt att reda ut. Så ringde J, så slutade jag bara tänka på allt som kopplats ihop till ett garn nystan. Att sitta på berg under kvällar i september månad är underskattat. Men nu ska jag sova. Det behövs, dock har vissa INGEN lektion under hela dagen imorgon - helt jävla ok. Godnatt!

nkik - rätt upp i kryllat, nooot!

Idag var det åt helvete med kryllat överhuvudtaget. Förlust med 31-16 mot eRping. Stundtals spelade vi bra, stundtals spelade vi katastrofalt. Säkerheten, inställningen och avsluten. Vart fan tog ni vägen? Bortblåsta. Usch, en jävligt ful grimars åt dem, springa bort sig sådär, ta en karta och hitta tillbaka, tack. Nästa match. Vi får helt enkelt hoppas mina fotbollsbrudar tog de sista möjliga poängen i Krokek. I så fall blir det stämningshöjjarna of the day!

Taggar!

37 minuter tills samling. 97 minuter till match. Nummer okänt på min tröja med färg av grön. Snart kommer Jessica och co och hämtar upp mig. Känner lite, oj, oj. Är ju trots allt första hemma matchen i grönt, någonsin. Äej sista grejerna ska väl hoppa ner i väskan. TAGGA! See you!

Kulturnatt

Var iväg på "esteternas" natt igår. Såg lite uppträdanden, kikade på konstverk!? Några prickar på ett papper., förlåt, förstår fortfarande inte meningen med sånt, men en del verk var betydligt fränare än så. Så en drös goda vänner, musik och mys.
Bra kväll helt enkelt.

Missing youMissing you by Shunga Jung.
Killen får mig att få gåshud gång på gång.

Alltid att lita på!

My dearest följer med mig på behövlig promenad.


Till dig

Ett sista inlägg för natten. För dig, till dig. Det här är helt och hållet till dig. Till dig, MH! Du var liksom en sådan person som gjorde en på gott humör, i smyg. Frågade om helgen, frågade om handbollen, frågade om det där som jag oroat mig så mycket för. Lyssnade. Tog in svaren du fick och fick det på något konstigt vis att omvända det till att låta positivt oavsett om det var dess raka motsats. Du var där också, fanns där. En tjej med stort hjärta. Önskar att man alltid haft exakt samma stora hjärta öppet - ta om du vill ha, för det är du värd. Ta en del och, nej du behöver inte lämna tillbaka det, du har större användning av det du än jag, jag har så det räcker... MH! I mina tankar, kommer stanna där ett bra tag, om inte för alltid. Till alla ikväll, men framförallt till dig, din familj och alla dina närmsta tar jag ut en del av mitt hjärta och stoppar ned det i glaset som står här på mitt nattduksbord. Som tandféen hämtar tänder ska ni hämta hjärtebiten. För med det känner jag idag:  tomhet, ånger, sorg. Men i biten som jag placerat i glaset känner jag endast en stor-stor kärlek och medlidande. För att stärka och motverka det ni känner i sorgens afton. Som att kärlek kan bota sorg. Det borde det kunna göra, inte helt men i alla fall lindra det hela någorlunda. Jag tänker på dig och er. Vi som ska falla och resa upp oss igen, tror du kommer motta oss galant sen. Öppna upp armarna för en omfamning och lyssna hur våra öden fört oss till den gemensamma plats vi förmodligen hamnar på. Vi ses. Vila i frid MH!
Skrivet med hjärtats alla delar.
Love, Cecilia

stirrar

Har fått ert stöd. Men jag ligger här och stirrar upp i taket. Funderar på hur orättvist livet är och att klockan är halv 4. Natt. Så mycket natt det kan bli. Huvudet bultar och snurrar på samma gång. Blundar och försöker sova. Inser efter en stund att de varit öppna hela tiden. Stirrandes in i mörkret. Ställer mig frågan än en gång. Varför? Varför, varför?


Med oss i tankarna

Det här är en fredag jag sent kommer att glömma. Började roligt hos Johan, bästa Johan. Har slutat nu, här hemma, tråkigt. På det allra tråkigaste och sämsta sättet en kväll kan sluta på. Jag gråter, tårar nedför mina kinder och rödmosig, hela jag. Förstår inte. Vill inte förstå? Kommer jag någonsin förstå? Nej. Enkelt, blankt nej. Nej, nej, nej. Det kommer jag aldrig göra. Såhär slutar inte en vanlig kväll även om den inte blev kanon. Jag har aldrig varit med om liknande förut. 16 åriga Maria, kära klasskamrat, finns ej mer. Inte hos oss! Inte i bänken bredvid! Inte hängandes vid skåpen! Inte skrattandes vid datorn bredvid. Såhär slutar inte en kväll. Ingen kväll eller dag borde få sluta såhär. Maria. Död. Försvunnen. Fast inte helt. Med oss i tankarna. Såklart. Men det är så ofattbart. Oförståligt och underligt. Varför? Varför, du? Herregud, varför du? Varför så orättvist? Varför? ♥

Friday, 24th 2010


Pictures of yesterday


Hanna och Julia

Danne

Hedman och Casandra - i ett matteprov!


Några scnygga bilder från lite WS på kunskapsgymnasiet. Kan meddela att den inte var den mest effektiva i mitt liv , men så kan det vara ibland (eller ganska ofta:).


Bu & bä facebook

Jag kommer inte in på facebook. Stackars mig, ville ju se if something has happened! Stackars, stackars, stackars. Näej, inte ett dugg om man tänker efter. Tack, nu slipper jag fastna vid äckliga facebook som bara tjuvar tid. Istället får jag tid till sånt som att... läsa lite engelska roman, eller fixa labb förberedelser inför morgon dagens experiment kanske? (Fan facebook, ibland tycker jag bara usch om dig...) Fast i för sig. Annars skiter man bara i att man egentligen får tid till annat. Sova är ju minst lika viktigt, om inte viktigare. GODNATT!

Första hemma matchen i grönt - söndag!

Hoho! Home from handballstraining, again! Teknik träning stod på schemat för att avslutas med lite match spel. Det gick och kändes bra! Äntligen börjar man komma in i det. Är också kallad till matchen på söndag. Har ändrat mig tusen gånger. SISTA fotbollsmatchen i serien? Eller FÖRSTA hemma matchen i grön dress med handbollen? Har ältat detta fram och tillbaka, tusen gånger. MEN, det blir handboll. Förlåt Mora, förlåt laget. Ska hålla tummarna för er när jag mår som allra bäst - svettig och äcklig på handbollsplanen. Fotbollsplanen är också helt jävla ok. Och ni är också helt jävla ok. Skitbra ärligt talat. Dåligt samvete, suddas ut, skulle bli tacksam då. Vips virum - suddi, suddi! Slut på dåligt samvete och istället börjar vi tagga. Handbollsmatch i mässhallen på söndag -  bestämt. I grönt. Punkt slut.


Jag vet, den här bilden har ni sett förut, men I kinda like it liksom. Bästa Karabatic.
(som förutom kalsong modell är en jävel på handboll för er som inte vet).


Portugal!

Nu när jag sitter här med färg i håret känner jag att det är ett ypperligt tillfälle att publicera ett gäng bilder från en av sommarens highlight! Jag talar givetvis om Portugal!


Mot stranden i min solhatt.

Far med ett glas sangria, lite fin utsikt

andra hurtig bullar motionerar med lite vatten gympa

Hotell frukost

...hotell frukost, hotell frukost... En tendens till att bli onyttig, observera att detta är första dagen. Sen hittade jag nötkrämen OCH pannkakorna.

Tess on the beach!

Me, on the beach!

Far, on the beach!

Sniggaste mor och fadern i väntan på taxi.

Världens bästa Tess och kanske snyggaste dessutom (:!

Systrarna och yes, jag är längre!

Specialitén Cataplana - skaldjur på en mysig restaurang i Albufeira - mums!

Tessan och mamma!

Joga - the man. Hotellets bartender för övrigt som erbjöd mig extra arbete , tro det eller ej, men jag gillar ;).

Annars en rätt så nöjd tjej  - yes ;).

Jag och syster, ännu en gång - on the beach!

Helt jävla ok med lite fotboll/ handbolls morgon spel.

som avslutades i poolen, här är några från vårt "Team Sweden".

Lite blue hawaiian på det.

Och så en bild på Love från flygplatsen.

Härliga, underbara semester. Längtar tillbaka som bara den och önskar att hela faderuttan kunde spelas om via någon sorts replay knapp. Men icke,.. tack och lov har jag minne OCH bilder OCH videos. Portugal in my ♥. Räcker så. Åk dit. Det är värt.

Btw, kan meddela att min hårfärg har sköljts ur för länge sedan, annars hade jag suttit här med väldigt platina blont/ orange-gult hår. Eller det kanske jag har... nu ska handduks turbanen avlägsnas!!!!

hår

Slitna hårtoppar av och nu färg i. Tjo!


nattemusikI CAN'T LIVE WITH OR WITHOUT YOU. U2.
FIELDS OF GOLD. SHUNGA  JUNG.
WE NEVER CHANGE. COLDPLAY.

I mina öron när jag ska sova - de funkar alltid, tror jag ska proppa in lurarna nu och försöka komma till sängs.
Goodnight, puss! 

swisch så var tisdag förbi

Bra dag. Började med att jag råkade komma lite försent... Tisdag var det idag ja, tänkte mig onsdags schemat nämligen.. Men men, shet happens. Annars har dagen inneburit: en lång dag i skolan  följt av handbollsträning med löpning, fotografering, skott och match spel. Mycket mer än så har inte hunnits med. Men swisch så var även tisdagen förbi, det är ruggigt, tiden bara spinner på.


Sungha Jung

Som kompensation för allt mitt babbel:Grabben spelar = jag håller käft. Skulle nog inte kunna göra annat om man fick beskåda killens fingerfärdighet.
Sungha Jung. Blir inte mätt på dessa härliga klingningar. Fields of Gold är favoriten, men den här fungerar utmärkt den med. Godnatt på er!


Bästa idag, känner love life.

Bästa idag. Ärligt talat. Jag måste berätta om idag. Är helt super nöjd.

Dagen började 9.10 med buss mot skol handbollsträningen. Missade 113 så tog spånkan och lämnade in mina biblioteksböcker. Bara en sån sak, det var sista dagen på lånet idag, jag lyckades lämna in dem i tid och slippa "den icke glada småkrulliga tantens evil blick - det blir 15 kronor taaaack"= ÄGD. Sen så tränades det handboll. Genombrott. Hoppfint, fast du inte hoppar? Alltid lika spännande med nya finter... Sedan buss till min fräna mormor. Lånade där duschen. Jag sa: nej, jag ska inte blöta håret för att jag ändå ska träna ikväll. Vet ni vad kvinnan gör då? Jo, hon kommer in med en badmössa. Bästa moromor (inte för att jag använde den men ändå). Sen påvägen hem passade jag på att impuls köpa en militär färgad skjorta & ett par tights. Och så träffade jag en gammal vän på bussen. Gamla lovely minnen blev det tal om och det är dags att fixa nya, sa vi. Kekade lite snabbt när jag kom hem samtidigt som jag dunkade party musik. Pappa någonstans där emellan. Kära far. Kära mor. Blev hämtad av Orke och så in till kvällens handbollsträning. Tränade skiten ur mig och mådde så jävla bra, (eller mår rättare sagt). En grym träning. Love. Jag och Jess fick någon pratsjuka i bilen hem och det näej, det gick helt enkelt inte få stopp på käften. Den gick som ett flygplan, typ 1000 kilometer i timmen. Och så nu sitter jag här. Ler. Lever. Känner love life gånger 1000. Snacka om tonårsliv. Ena dagen upp andra dagen ner och så en tredje som hamnade på planet mitt emellan.  

Förlåt för min redovisning om min dag... Ni behöver inte läsa hela skiten, men när jag är gammal och surfar gamla minnen ska jag läsa det här inlägget. En typisk perfekt vardag när man var en sissodär, nästan 17 år. Med barn barnen i hand ska jag läsa detta. Deras ögon kommer formas till bastanta klot. A beautiful day kommer de säga, den här gången slapp du hundskiten. VÄLDIGT trogna läsare/ vänner förstår, hihi!

Sedan sist:

Hallå hallå! Ett tag sen sist och det har varit otroligt kanoners dagar, (men även lite kalkoners) så jag måste bara lista dem. DETTA har hänt sen sist:

1. Fredag: Bästa Casandra och Alex lockades med hem till mig. Det blev gott käk och mys för fulla muggar. Jag och Cazie hann också med en stan runda. Jag köpte, hmm.. inget. Hon köpte... för fulla påsar om man säger så. Hälsade också på käraste mummi!

2. Lördag: * Vaknar till ljudet av spöregn i vetenskapen om att det var fotbollsmatchs samling om en och en halv timma. Spelar fotbollsmatch i total kyla och blöthet, blev någon sorts vattenpolo... Ett knä på låret, tack nummer 19 fin lårkaka fixade du till mig. Tack som fan.
* En film och kanon gott käk - kväll blev det också med fadern min!

3. Söndag: * Plugga tills jag dog och träffade Fiffen. Passade också på att rasta Angelina, fett kul. Systrarna Åström är ena riktiga godingar.
* VALET 2010! = FUCK YOU FUCKING SD - kan ta sig någonstans!!!
* En liten ny header har också dykt upp. Sugen på att göra om hela bloggen, men det får väntas tills vi får mer tid.

OCH så har det blivit så mycket som idag, men idag måste fan i mig få ett eget inlägg!!!

A man from ArgentinaFör tillfället världens mysigaste låt!
Med den säger vi godnatt och hoppas att man vaknar upp, taggad för skolhandboll. Tjiiing!
By the way, sorry för tå bilden, typ världens mysigaste låt+ världens mysigaste tår = neutraliserar varandra från annars för mycket mysigheter. SOM SAGT! en tidig läggningsdags på det var det ja... haha!


Över kanten

Back from training. Gick åt skogen. Tror jag var lite fööööör happy förut så det övergick till depphet, (tänk er den där runda cirkeln om ni sett "I rymden finns inga känslor".) Den, och så plötsligt faller man över, typ så. Fast jag är glad nu igen, för dagen har varit bra bortsett från åt skogen träningen. Passen satt inte, ENKEL växlarna satt inte och bollen ville bara fara åt helvete helt enkelt. Shit happens, är väl bara att komma igen även om det känns tufft. Uppför branta backen, hoppas på att den planas ut, snart, kanske lite lätt nedför till och med, så man får sig en kick i röven och tjong så är man på't igen.... Inser att tidig läggning + en kall uppfriskande dusch är vad som behövs i detta läge, haha.


HappinessÄr så jävla glad! Varför? Jag vet inte. Det kan ju inte ha varit för naturkunskapsprovet eller? Analysera majonäs, gick förmodligen inte jättebra haha... Inte för busschauffören som alltid tjatar om bälten? Inte för att jag ska äta korv för tredje gången i rad? Eller så är det för just allt det här jag är så jävla glad? I kombination med en massa andra bra saker förstås. Dunkar lite musik, steker korv och bara flinar. Love life, typ.

Ni är grymma

Godkväll gott folk! Idag tog jag paus från träningen (vilket ändå slutade med att jag var ute och sprang förut...;) och träffade mina brudar istället. Kändes som att det var grymt länge sen, så en date med mina var så värt. Våffelbak och en hel hög med skratt blev det, det blir ju gärna så med bra brudar.sommar: mot söderköping, åhhh, vill ha sommar igen...

Annars, innan jag träffade brudisarna rullade dagen på i vanlig fart. Vi hade "tema valet 2010" dag. Var rätt så spännande och se faktiskt. Debatter mellan de borgerliga och de rödgröna. Tyckte så synd om socialdemokraterna för det är så satans många moderater på min skola. De gick ju ihop som i någon sorts pakt och gav breda flin till varandra och utbytte blickar och sånt, det gillar jag inte. Så jag tyckte lite synd om socialdemokraten... Fast så får man väl inte tänka heller. Säger nästan att det är lite tur att man inte hunnit fylla 18 än (men bara av den anledningen;) , jag skulle inte ha en aning om vad jag skulle rösta på. Jag tror liksom jag är en lite av allt.


Kötta - träning

Klockan är 10 i 7! Drar på mig handbollskläderna och beger mig in till sporthallen för att kötta lite handboll. Är sugen! Dock spelar division 2 imorgon och vi spelade igår, så lugn träning är nog att vänta... Är nästan sugen på 15*15 med dunkandes musik följande diverse styrkeövningar. GAAAAH!!

Överdrivenhet ger färdighet

Ibland sitter bara skolhandboll för fint, som idag till exempel. Fan vad kul. Vik och underarmsskott. Överdirvenhet ger färdighet som Putte brukar säga. "Dutta bollen i marken och dra underarmsskottet sen" - blir en fin syn på handbollsplanen.


Några av handbollsfolket.

Ser ut som en jävla ostbåge.


Petter ser klockrent rädd ut här, på den nedre bilden och Putte minimal i målet och vad säger vi om Mörre? Stringisar? Hihi, fan vad fint. Snodde bilderna från Rappestad, tackar, tackar.
Men NU måste jag plugga.

H&M feeeveeerÅhhhhh, vad mycket snyggt, men det är lugnt... Jag kommer ändå inte köpa allt. Fast den grå-svart randiga tröjan är inhandlad sen idag. Den verkar härligt gosig såhär på höstkanten. Burra ner sig i den och ta en kopp te på något mysigt café, med någon fin vän? Gaaah, sounds frekkin' lovely!  Undrar för övrigt varför jag sitter och skriver detta? Jag skulle väl plugga, eller?


IAMGREEN

Hemkommen efter årets seriepremiär och premiären i grönt, överhuvudtaget. Kan ju börja med den glädjande nyheten att vi fölorade... yey.. men med tanke på hur icke samspelta vi är så är det näääästan så att det är en okej ursäkt att skylla på. Men jag vet, förlust är förlust, det ska vara vinst. Men blev inte hel skandal när man var klädd i grönt istället för gul-svart i alla fall och det är jag tacksam och nästan lite nöjd över. Någon match till så och några 15*15 till - då är vi på't igen! Köttar och kör. Kör. Kör. Känner redan sug efter morgondagens dubbel träningar, mohaha!


Första matchen i grönt

Den 12 september. Första gången jag ska tragla ner mig i grönt från topp till tå istället för det gul-svarta. Hultic, hultic, hultic, det finns ingen återvändo nu, idag blir det grönt med NKIK för första gången. Kommer att kännas rätt? Kommer att kännas fel? - Det, det återstår att se., men taggad, det är jag. Eller vi jobbar i alla fall på det ;).
Bye!


Inspiration

Spanade för övrigt in Cecilia Rydgrens blogg, som jag trott varit totalt nedlagd efter att ha gått in typ 100 gånger och fått spana in samma inlägg lika många gånger, men nu jäklar! Kvinnan har uppdaterat som aldrig förr och lagt in en hel drös med super najsiga bilder från Spanien. Det såg så fruktansvärt härligt ut att jag känner att jag måste kontra, så förmodligen kommer ett gäng Portugal bilder snart upp här på bloggen. Kommer nästan få en tår i ögat av att spana på dem, för ack vad fint det vore att sitta där. I bara shorts och linne, kanske bänken, där uppe på höjden, med en hand i handen. Åhhhh, total bort drömning det här...

1,2,3 fanta och rosé!

Hallow! Lite små trött såhär framåt kvällskvisten. Var en riktigt bra kväll (oftast) igår. Först var vi på förfest hemma hos Julia. Var en knippe goa' flickor och pojkar som jag hade äran att "komma-iform" med. Och när klockan tickat några varv begav vi oss sedan in till kvällens "riktiga" party place: gymnasieferre @ kulturkammaren. Dansandes till 1,2,3 fanta och rosé, skratt & skrik, äckliga haffarhänder, en brat hit och en brat dit och så en som fallit till marken. En ljudlig rap i örat och lite nattskäk på donken. Bra uppladdning till dagens fotbollsmatch? NEJ. MEN, det gick inte helt åt pip svängen. Visserligen förlust med 2-1 mot Lindö och man ska inte vara nöjd över en förlust, I know. Men i det här fallet var 2-1 ok.

mycket riktigt.

går du i andras fotspår kommer du aldrig först

dagens visa ord.


naturkunskap

I sådanna här lägen passar Linneas facebook grupp "alla vi som hatar naturkunskap" in väldigt bra. Big - big - big-t prov på ingång, imorgon nämligen. Visserligen är det "bara" ett g prov, men av att endast granska sid antalet, instuderingsfrågorna och alla andra till-provet- uppgifter kan man ju inte göra annat än att undra. Vad då g? Är nog helt enkelt inte född som natur barn...Eller jo, jag älskade att leva rövare i skogen när jag var liten. Anton och jag klättrade i träd och hoppade från berg som värsta katterna, men vad vi inte gjorde var att studera typ löv och sånt närmre. Varför skippade vi inte trädklättringen och spanade in löven istället. Då hade man inte behövt sitta med fosfilipid skiten nu. Heter det förresten ens så? Och förresten, har det ens med löv att göra? Hahhah.. Ni ser, detta är oroväckande... Jag behöver nog plugga lite. Tja rå'h!


Tjiiiing!

igottafeeling!

2 timmars tränande i mässhallen: löpning, spel och åter spel. Gick åt helvete så idag känner jag mig inte riktigt lika belåten som igår, men shet happens.. Desto mer nöjd över riktgit bra skoldag. Den började med en hemsk don't drink and drive föreläsning som var bra, sen lite lektioner och sådant förstås. Sen följde favorit Stinisen med för käk på Paus. Sen träning. Sen hem. Sen nu. Fredagens party planer har lyckats blivit spikade och för det känner jag mig sådär härligt nöjd. Först hos J och sen "Farre fest" så det smäller om det. I goottaaaa feeeeling that friday night gonna be a good, good niight, a feeeliiinng! Men nu ska lampan släckas, natti!

nu ska jag gå och lägga mig... eller?

Klockan är 00:23. Bussen går 7:25. Avgång från huset bör ske cirka 7:18. Frukosten står på bordet halv 7. Klockan är nästan halv 1. Skola till 16.10 följt av handbollsträning klockan 6 imorgon. Sova, sova. Måste sova.


mihii, bläddrade igenom pictures från årets sommar. den här på mig och johan, wow, hahaha!

Men godnatt för i helvete... eller?


Jag ♥ måndagsträningar

Efter en egentligen kort dag som ändå blev lång kan man krypa ner i sängen mäkta nöjd och belåten. En handbollsträning i skolan, en uppbokad tid avklarad, lite naturkunskap och så en kvällsträning i stan med handbollslaget. Styrka, kondition och spel - en perfekt mix - jag gillar verkligen måndagsträningarna! Och jag gillar för tillfället så mycket annat här i världen. Exempelvis goa människor. De är ju bara för himla goa! Och min sommar. Och så mycket mer. Innerst inne, någonstans gillar jag till och med mina handbollsklister blåsor som jag beklagar mig över stup i ett, det ska ju för fan synas att man spelar handboll! Men nu ska jag somna ifrån denna lyckokick och vakna upp,.. halv 7 typ, får se om lyckokicken överlever den väckningen... Natti!

I rymden finns inga känslor

Har just kommit hem från en biokväll med min kära vän Stinis. Vi såg "I rymden finns inga känslor känslor" och den var sevärd, det måste meddelas. Fick brista ut i garv ett antal gånger. Så om någon där ute är sugen att gå på bio som man får skratta lite åt, se "I rymden finns inga känslor". Bra Bill Skarsgård också ;).


Rör mig inte, jag har asberger!

3-1!

Hej och hallå gott folk! Hade äran att få delta i dagens fotbollsmatch trots att jag inte tränat på evigheter - och som jag saknat det. Citerar min ex tränare Larsson och säger "som en fet unge på en kaka". Var sjukt sugen, sjukt taggad och sådär härligt fångad av matchen. Och mina kära lagkamrater utförde ett kanon jobb. 3-1 mot Bråvalla blev det. Jag är helnöjd. Bra tjejer!!


Till din tjänst!

Måste bara slänga in ett sista inlägg innan jag släcker lampan för kvällen. Hittade en lite små rolig annons i tidningen, det är nämligen som så att det öppnat ett nytt företag här i by hålan, såhär löd den:

Varmt välkommen, till invigningen av Kooptjänst. Onsdagen den 1 september öppnar vi.
Kooptjänst är ett socialt företag som inriktar sig på second- handförsäljning, barnkläder, möbler m.m.
Vi utför även cykelreparationer, möbellagning, fönster- spegel arbeten.
Kom gärna förbi mellan kl.10-16, vi bjuder dig på kaffe och tårta!
Passa på att boka massage hos oss!

Ehm... huuuur lång tid tar det innan även detta företag lägger ner? Vi såg ju hur det gick med PK Store!! Äej, förlåt,.. det är väl kul att folk vågar satsa. För satsa verkar de ju verkligen göra. Känns bara som att kombinationen är lite udda, men vem vet det kanske ger ett vinnande koncept ;). Men nu ska jag sova, skol handbollsträning väntas imorgon bitti. Nighty, nighty!

Confused

 Heartbeats - José Gonzales

Käraste benknölar

Hello, back & home from the training, again. Det kändes att jag inte varit med på ett tag, vilket tydligen Becca också märkte. Det första hon sa (efter hej Cissi) efter att inte ha sett mig på hela sommaren var: - fan vad smala ben du fått. Inte för att jag vet om jag kan hålla med om att de är smala men... tydligen är mina benknölar till lår kraftigt förminskade, det kändes ju väldigt kul att höra... Welcome back, liksom. JA , jag vet att jag inte tränat på cirkus 3 veckor. Men för mig blev inte det där direkt den mest uppmuntrande kommentaren. Ja, tack utfall, ben & rump träning i en kommande framtid och evighet blev min första tanke. Benknölarna hör ju liksom hemma där de ska vara....


träning.

Allt som behöver sägas egentligen. Tillbaka till rutiner, eller snarare blivande rutiner. Torsdag innebär 2 timmars handbollsträning med start klockan 6. Har inte tränat på skit länge känns det som (förutom några mindre löprundor i Portugal) så lite handboll kommer sitta fin-fint! Vet dock inte om 15*15 kommer sitta lika fint med tanke på att jag, som sagt inte tränat på skit länge. Men vi taggar med lite musik och hoppas på att sjuklighet och Portugal inte sätter för stora spår. Hejdah, hejdah!

Tell me, where have you been?

I've been in Portugal for one week, so that's why I've been so.... oaktiv! Resan har varit så bra som den skulle kunna bli. Underbart väder med sol och värme. God mat. Härliga familjen och så lite andra svenskisar, som grädden på moset!


Min fina syster fick äran att representera en exempelbild från stranden!

Mer bilder kommer garanterat en annan dag när jag har lite mer tid :). För usch. Det var ju det där med att komma hem igen. Tack Hedman & co. Vi ska tydligen ha naturkunskapsprov på torsdag. Och så skulle vi tydligen ha matteprov också, allt på häften som jag inte fått. Tackar, tackar. Ingen mjukstart här inte. Fucking mega styv hårdstart om jag får säga det själv.

MEN tack gode gud för att jag fick Portugal veckan som en vecko förlängning på sommarlovet. Annars... Hade jag förmodligen överlevt ändå men, det vore knappt! Bästa Portugal.

Min profilbild

bloggping