nice training

Så sant så sant: nice training. Blev en himla massa springa, spel och bra gick det dessutom. Visserligen rätt så trött och mör nu såhär i efterhand men det var det verkligen värt, storgillar ju känslan. Får dock se hur pigga mina ben är imorgon för då vankas det nämligen match i mässhallen. Hemma mot Opal på en tisdag, inte varje dag, så det kommer bli jättefint. Är verkligen i en woooow, gillar ju handboll period och det, det går ju inte göra annat än att gilla. Sista jag gör innan jag lägger mig är att checka upp morgondagens redovisning, ska se om jag ens kan det jag ska snacka om, känns bra...


handball

Just dragit på mig gröna NKIK tröjan och knölat på joggingbrallorna. Träning i mässhallen är på gång, tror jag är lite smygsugen bara att jag suttit still så gott som hela dagen så man känner sig sådär seg, ni vet. Hur som helst. Toffsen ska på, skorna i väskan, måste fixas snarast. Sara kommer snart!


party as a chillis

When. Friday 25th february. where. at Julia's place. why. party-sugna, såklarre.

Party as a chillis.

Mycket mycket trevlig kväll som slutligen slutade upp i Jursla hos grappen min. Spelades hur fan visste du det vilket har gjort att en hel del... konstig fakta har fastnat och nötat sig in i min hjärna. Hur fan lägger du det på minnet? Skulle jag vilja fråga mig själv.


Fiffi och jag bakar cupcakes


I onsdags - bakning med Fiffi

Videon är snabbt ihopknåpad, så lite dålig klippning och dålig tajming osv, men men. Såhär kan de i varje fall se ut när man bakar cupcakes med min fina vän, Fiff Kannibalkocken Åström, hihi! Bilder publicerade jag i torsdags också, spana gärna in dem här! Tror inte Fiffi och jag är så bra på att baka ihop, videon kanske är ett svar på varför det ibland går lite fail, kannibalkocken dansen osv, lätt att råka läsa lite fel i receptet sen då, hihi :).

Obs, vi pussas inte. det är bara som det ser ut, checka min äcklade min liksom, nöjd Fiffi? ;)

sportlov typ sluuuut

Hoho! Vet inte vart jag ska börja. Har ju hänt så myckt roligheter på senaste. Sammanfattningsvis kan man säga att jag haft ett underbart lov, välbehövligt roligt och så vidare. Idag märkte man dock vad man ägnat vääääldigt lite tid åt. Plugg, inte en endaste minut förens nu. Tack gode gud (+lärarna på kunskap) som fixade in en studiedag just idag. Hur som haver har jag en massa andra spännande saker att dela med mig av. Så kommande inlägg kommer vara fina återblickar och så kanske någon nutidsblick, det framgår :). Tjingis så länge.

fullt upp

Har ett vidunderligt härligt sportlov och relativt fullt upp vilket jag gillar. Därför det blivit lite dåligt med uppdateringar på senaste. Men förvänta er en bomb en vacker dag. Eventuellt imorgon/ ikväll. Mumma. Nu ska jag dock ner mot hallen och heja på Maria och Ida som ska spelar innebandyoch ska kamma hem en vinst (hoppas jag). Ciao! 


my crew

Har precis landat i Smedby hos Julia, chillparty på g här med kärt kunskapsfolk + oscar. Så vi har taggat med lite käk och nu ska musiken sättas på. Nu kör vi.


(obs! Julia har tagit bort tandställningen ;)


brbso it is.

ear cuffs

Beslutsångest:

Ear cuff - Fasanfjädrar (2 färger på vingar)Ear cuff - 3 kors
JFR


Intensive Caravings

M.fl. Sugen i alla fall, men frågan är vart, vad, vilken/vilka, hmmm!

32-16 - living the dream

Ärligt talat. 32-16 - fyfan vad vi är bra! När det går som det gick idag då älskar man verkligen handboll. Även fast mitt face var sådär serioust som det blir när man är inne i match situationer var det liksom som att det trots det log. Blev dragen i håret, fixade några ytterliggare blåmärken, tröjdragningar och så vinsten, 32-16, så jävla fint. Klart som fan man ler. Det känns så mycket mer värt att ha åkt sammanlagt 4 timmars bil och komma hem med en vinst än tvärtom. Åkers, Åkers, tänk att vi i alla fall fick er på hemmaplan. Vad då att vi förlorade sist?


Pict: Gwen79 - flickr

Så yes, en nöjd Ciss som sitter här, men aningen trött. Haft lite många bestick samtisigt på bordet om man säger så. Så värt. Kan ju inte låta bli att ställa mig frågan hur dagar kan få vara så bra... Tidigare dagar + yesterday med Sandra, och översvoningen med Fiff, lunchning med Maria och så en skitkul match på det. Kind of living the dream. Imorgon är det fredag och jag är inte full eller hög, bara allmänt nöjd.

Gästinlägg by Maria..

HALLÅ,
nu sitter jag hemma hos ciss och lyssnar till hennes ljuva stämma medan hon går runt och packar sina handbollspryts. Även om det bara blev en snabb träff med denna upptagna tjej har vi hunnit prata av oss en hel del och till och med hunnit visa våra kockskills i köket.

Men nu säger vi LYCKA TILL till Ciss och hoppas hon får in några snygga underarmsskott i kryllat :D

Byebye

 


cupcakes

Slutligen kom ju Fiffi hem igår som ni märkte och än en gång blev det inte sport, istället bakning. Cupcakes och översovning stod på schemat. Tyvärr hade vi inget vetemjöl, så det blev havrekli och malna havregryn istället. Och tyvärr råkade något gå snett med garneringen, men fifan, snygga blev det ändå & goda, aningen mäktiga dock...Jag vet inte om det är samvetet för svullet igår eller helt enkelt bara det fina vädret, nu ska vi gå ut och gå. Sedan kommer Maria över på en lunch. Puss.

yo, bre!

Min vän som jag ska ha mega myskväll men hon segar sig aningen på grund av en viss... Hähä. Så drog på mig promenix clothsen och drar iväg på en prum så länge. Hurry, hurry, tjejeeeen.


yoo

Update: Hann bara dra på mig skorna, Fiff is finally on her way - ääääntligen :D hihi. Sorry no prum today. Bye.

fräcka med sandra


Sandrisen & jag

Hoho! Nu är jag hemma igen. Blev några timmar med Sandrisen på stan. Först landade vi på Fräcka där vi tog oss en fika, trevligt as usual. Sen gick vi dessutom vidare för en sväng på stan. En tröja fick jag med mig hem och ett antal, "hmm, det där kanske Ciss vill ha", vad gör man inte när beslutsångesten härjar liksom.

C

Regler:

- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
- Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar på samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort!
-Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar
!

01. Vad heter du?: Cecilia
02. Ett ord på fyra bokstäver: Coop 
03. Flicknamn: Caroline
04. Pojknamn: Conrad
05. Yrke: Cirukusapa
06. Färg: Cerise
07. Klädesplagg: Catsuit ;)
08. Mat: Ciabatta med smör och lite ost kanske
09. Sak i badrummet: Cyklop, om man ska bada
10. Plats/stad: Christianstad
11. En orsak att vara sen: Citrix fuckade upp sig?
12. Något man skriker: jävla CITRUS!
13. Film: Ciao Bella
14. Något man dricker: Citronsaft eller vin beroende på tillfälle, hähä
15. Band: Coldplay, givet.
16. Djur: Crocodile
17. Gatunamn: Carlsgatan
18. Bil: Citroën
19. Sång: "Cissi i duschen" (egen komponerad)
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Emo Cuttning i ring

Blev lite utmanad, sicken start på dagen. Dagens outfit iförd catsuit kanske vore något? Blääää. 
Hur som helst nu väntar frullis och sen bussen in mot staden och min vän Sandra, lovely.


fett

Okej, jag var riktigt osugen förut åt bara vetenskapen att den ens väntade på mig. Men på något vis slank den visst ner ändå och den var himla god för att vara fetbomb, hihi...Snyggt teamwork av mig och mum. Mum-s-mum-s.

lite ovärd på någon vänster

Faaan, jag som trodde min blogg var "speciellt hälsosam", strunt snack tydligen, Iza hade fått samma kommentar och då kan den ju inte vara "speciellt hälsosam" ;). Jaja. Hur som helst har jag en sådan där berömd turban bulle mitt på skallen, rätt snyggt kan man tycka, rätt jävla osnyggt kan man också tycka. Träningen kändes lite ovärd även om den var kul. Vi var 8 pers, 5 ordinarie tränare + Johan. Det blev solfjädern och match mot tränarna hela träningen (inte lätt att hålla Patrik vill jag lova, eller täcka Micke - fifan). Så ångrade aaaaaaningen att jag inte hakade på till Stockholm och skippade träningen. Men men, inte mycket att göra åt, var ju ändå en kul träning och det hade jag ju faktiskt hoppats på, så på någon vänster borde jag ju vara nöjd.

it's healthy!?

Så var det dags igen, idag destination sporthallen för ett två timmars pass handboll inkluderat löpning. Jag  skulle istället kunna ha gått på Stockholmsgator med kära kunskapare, men här är tjejen ambitiös, skippade Stockholm för träning, så hoppas fan den blir kul och bra!! Men i hög tid att dra på sig clothsen och packa väskan. Hörs senare. Fick förresten en riktigt spännande kommentar förut:Merci får jag lov att säga. Måste checka det upp!! HUUUR?? Jaja, tjingiis!


allt annat än sport

Samtal från från Kerstin, (mammas väninna):
Kerstin - Jaha du, sportlov och allt, så du och mamma sportar?
Jag - Ehuum... Njaa, jag och mamma bakar semlor. Typ allt annat än sport.
Kerstin - *Fnittrar lite.*  

Så är det. Båda plåtarna är ute och det luktar bak i hela huset samt en svag essens av rengöringsmedel när man kommer till mitt territorium. Moder fick nämligen bakryck och jag ett städryck dessutom, så därav kombinationen av nämnda dofter, om ni undrar. Vill också poängtera att det är bullbaks lukten vi talar om, ingen annan sorts bak lukt. Väldigt osportigt med semlor, men men. Snöar gör det också. Eller gjorde det visst inte, nu är det bara några ensamma snökorn som virvlar runt, runt, round it goes.


Oj, välgräddat


inte slö, men tjött :)

Back home from training again. Huvudtränare Patrik var (tyvärr) hemma och var magsjuk så det blev en riktigt chill träning. Minihandbollsspel, match, lekar, enkel växlar och isärdrag. Men trots den relativt lugna träningen känner jag mig riktigt mör och stel. Kanske säger beskrivningarna emot varandra aningen, men känns verkligen både och. Gårdagens match inklusive styrkeövningar, promenixisar osv. sitter i benen vill jag lova, herrejisses. Dessutom en liten lårkaka, feting blåmärken och svullet knä på det. Ni anar inte hur skönt det ska bli att krypa ner under täcket och sova, kanske läsa lite. Ska bara orka resa mig härifrån... hihi. Trött tjej. Godnatt.


i love being around you

Drar ett till snabbis inlägg innan jag drar vidare på träning. Nämligen som så att jag spenderat senaste (nästan dygnet) i Simonstorp hos Mattias fader. Man skulle kunna säga att Simonstorp är en liten håla för de som inte vet, för det är byn verkligen om man nu kallar det för by ;)?? Hur som helst var det trevligt vilket det gärna blir med min fining. Men nu är det väl dags att kila.


Min fina!


destination: sporthallen

Matchen igår slutade 27-16 så inget vidare i ärlighetensnamn. Spännande med matchen var dock att den dömdes av Jonas Larholms bror + att det var inspring. Typ 15 pers på läktarn och så en speaker som ropar ut allas namn så man fick springa in och vinka lite, kändes jätte mesigt. Nummer 14, Ceeeecilia Andersson *vink-vink*. Lite kul på någon vänster ;). Nu är det dock dags för träning. Destination: Sporthallen. Byeee.

MorgonpowerwalkisHar varit ute på en liten morgonpromenadwalkis med kära mor och syster. Det var skitkallt men väldigt fint och härligt i övrigt. Hur som helst ska jag packa väskan, fixa och dona lite för snart ska vi nämligen åka in mot staden, avvinkning till syster och match-samling är det som gäller. Mantorp borta, klart som fan vi hoppas på seger. Hej på er för några timmar.

du kan få mig hur lätt som helst


Lasse Lindh – Du Kan Få Mig Hur Lätt Som Helst

En härlig morgon trudelutt va? Den klingar rätt fint i örat såhär på morgonkvisten må jag säga. Men nu är det dags att stiga upp - ny dag, nya möjligheter och förmodligen risgrynsgröt till frukost, mums ;).


finskit kallar jag detSatt och pillade och bläddrade igenom en massa bilder så fick jag syn på dessa godingar - en massa härliga klipp som får mina mungipor att gå uppåt. Så tillsammans med José Gonzalez ljuva stämma har det blivit en liten ihopklippt rulle. Det blev sista inlägget för dagen och en liten kvällskik för eventuella nattugglor, för nu ska jag minsan götta ner mig under täcket efter bra kväll med the whole family. Sov gott!


Déjà vu

Hoho! Här kommer ett gäng bilder från gårdagens déjà vu. Allesammans är Christina Asas. Thanks a lot for them.


Girls, girls girls allrouuuund.

Min fina! Med spexig frill dessutom. hihi.

Bea, Vicky och Kitty.

Bästa Johan & mina 2 c:n, Christina & Casandra.

Jag, Johan och Casandra.

Mattias och Julia och så en riktigt nöjd tjej i mitten.

Tycker den passade perfekt som avslutning på en bra kväll. Déjà vu, känslan av att minnas en upplevelse som inte har ägt rum. Jaaa, lite så. Nästa gång jag sitter på spånkan kommer jag definitivt undra hur jag kunde sjunga ut "Hallelulja" högt högt. Tror inte jag kommer göra det igen, i så fall ska något som är himla "Halleluja" inträffa.

Shejkat some ass, you know

Hoho! En något sliten tjej som sitter här och knapprar på tangenterna. Det var ju nämligen som så att det var Déjà vu som gällde igår så en relativt sen kväll och en tidig morgon, jag suger verkligen på att vakna sent. Bra, dåligt? Kan inte riktigt bestämma mig. Hur som helst var det roligt. Förfestade hos Johan för att sedan dra vidare och shejka som ass. Kul kul. Men nu tickar klockan framåt 5. Mormor is on her way. Mys för hela slanten med heeeela familjen väntar. Gillar ju när Tess är hemma.

all night long

Long time ago. Haft lite dålig tid till att blogga. Mest bara tränat, pluggat osv, så mycket annat har inte hunnits med. Har laddat upp med lite träning och en braklunch hos mormor. Tessan är hemma och jag är anmält nöjd. Party -party på gång, eftersom det är suuuperfridaaay! Ska bli riktigt roligt faktiskt, är härligt taggad.Bye, bye. Ha en fin kväll. Puss.


i jakt på inspiration

Hallå där! Har för tillfället skrivkoma tror jag, vet inte vad jag ska skriva om här eller på min samhälls-historia uppgift eller någon annanstans. Fast plötsligt kommer snilleblixten och man kommer på ett gäng helt jävla ok rader, det svåra i det hela är bara att få snilleblixten att säga PLOPPPANG. Fick upp någon spännande protestsång på någon vänster "en jäääävla bra progg låt" löd beskrivningen. Tja, vetitusan, kände att det inte var min style direkt ;) men trots det lyssnar jag på den som ett desperat försök till att få en snilleblixt. Fungerar? Njaaaa, vaaa...


Come on, give me a flash of genius plz.

fjortonde februari ♥

Kände bara att jag var tvungen att skriva några rader om Valentin dagen, för idag är det ju minsann så mycket som den fjortonde februari även om det när som helst slår över till den femtonde. Alla stjärtans dag sade jag jämt förut, men okej då, alla hjärtans dag säger jag idag. En egentligen övermatad och alldeles överpimpad dag kan man ju tycka, men dagen till ära har varit riktigt bra. Först och främst en jättefin kille som det alla hjärtansdags fikades med och dessutom överraskades jag med blommis, (och ytterliggare en väntade faktiskt när jag kom hem, tack, hihi). Man blir ju så glad av sådant. Och fina ord. Och fina vänner. Bästa familjen och helgrymma mormor. Hjärtan till er allesammans, ni borde få hjärtan oftare. Godnatt.

finally green

Sådärja, nu är jag hemkommen och färdig duschad efter ett drygt 2 timmars bollpass i sporthallen. Inget 15*15, inget fys, men doppboll och fotboll istället. Visst att det var himla kul, men på något sätt gillar jag ju både fys och 15*15.  Jaja, förutom uppvärmningslekarna blev det en hel del kombinationsträning och det kändes faktiskt helt jävla ok det med. Och som grädden på moset har min NKIK tröja äntligen kommit. Dock ser man ut som en mansbiff i den - blir läskigt brett över axlarna som om det ingick axelvaddar fast det inte gör det..., ogillar lite, men skönt att den är här i alla fall!


Finally!!

träning på g

Hoho! Slänger in ett snabbt inlägg innan jag drar vidare på träning. Lite små surt att inte bara få mysa med pojken min ikväll trots att jag är himla sugen på träning också, vore bästast att kunna kombinera det på något vis, men men nu är det som det är, har ju faktiskt hunnit träffa honom hela två gånger idag (om imorse räknas, och det måste det ju ändå göra:). Men nu är det i hög tid att kila, puss och hej.


34-28

SÅJA! Vi kammade minsann hem två fina poäng mot Tillberga! Första halvlek var riktigt jäkla bra medans andra var lite sämre till en början, men hela tiden blev den bättre och bättre. Och vi vann. Kändes faktiskt som ett väldigt fint sätt att komma tillbaka på efter att ha varit sjuklig i sissodär 2 veckor. Och om om om om jag ska vara ärlig var det nog en av mina bästa matcher hittils i NKIK dessutom, kanske är bra strategi att vara sjuk i veckorna och spela match i helgerna, nejdomän, ska bli riktigt fint med träning imorgon faktiskt. Så yes, en rätt nöjd Ciss som sitter här. Dock ska vinsten firas med lite plugg, tror jag, om jag lyckas... mums.

gameday


Elvorna - Tillberga, 14.00 sporthallen

Inte tränat på sissodär dryga 2 veckor och är fortfarande lite hostig av mig men ändå väldigt taggad inför dagens match. Nu kör vi!!

with us


lite b-rudarYes, dessa ladies kommer till mig ikväll. Spel och käk vankas - blir nog himla fint skulle jag tro.

The King's SpeechSom sagt, vi såg på bio igår. Till min besvikelse vägrade alla se "127 hours" så... Det blev helt enkelt "The King's Speech" trots att vi inte hade en aning om vad det var för film. Tror nog jag gillat "127 hours" bättre och de andra med för den delen, då hände det ju i alla fall något ;)... Men men, "The King's Speech" var också bra, fast kanske inte riktigt vad vi tänkt oss. Sänkte medelåldern gjorde vi rätt så rejält vill jag lova, men men. Fika+ bio+ fredag + mina kunskap = finskit tillsammans, for realls.

espresso house friday 11 february


Christina & Julia

Johan Spöket Hörkén, jag (lillaban) & Vicky  (+ Adam & Daniel)

Härmed reserverar vi "vårt" place på Espresso house för alltid på fredagseftermiddagarna, storgillar verkligen att trilla in på ett fik med ett bra gäng när det vankas helg. Dryga 3 timmar blev sittandes där, inte illa, en bio på det blev det dessutom, (tror jag skriver en sväng om den i nästa inlägg). Och slutligen hamnade jag hos Mattias. Fifan vilken bra fredag.

ombytta roller (för en liten stund;)


Till er alla från Mattias en riktigt blöt puss , fast näää..

Han pluggar. Jag.. pluggar inte. Typ ombytta roller med andra ord. Men det är rätt spännande att studera pluggandes människor. De "tröga" ögonen som först studerar problemen, så dyker det upp något i form av en ögonblixt och pennan går sig het mot blocket och så "yeees, i got it" uttrycket i fejjset eller "fuckilifuck" uttrycket. Rätt fint och underhållande att se om man är lättroad. Men men nu väntar duschen, är väl bäst så jag inte stör pluggisen.. Hähä.


kunskapshjärta


Kunskap, bästa kunskap. Ibland lyckas man verkligen göra bra val här i livet och kunskap är ett av dem, for realls. Trots att loggboken ibland är överfull av "to do things" gillar man själva kunskap och folket osv. Detta säger jag trots att jag idag haft en 3,5 timmars lång samhällslektion och trots att jag snart ska sticka näsan en sväng i lite en eller y övningar i franskan, mindre kul i för sig.., men, men what to do when it needs to be done.

run bitch run

Morgonpromenad - check! Tack och lov snöade det inte då, men nu håller det på att bli vitt utanför rutan, igen, ogillar det rikligt. Men endast 9 minuter tills bussen går, bäst att SPRINGA!!! Hejhopp.

pluggisJeapp, fisatan vad här pluggas. Har skrivit svar på en massa frågor om klassiska engelska författare och repeterat franska redovisningen inför imorgon. Och ikväll ska dessutom lite matte och lite samhälls plugg bli gjort om allt går enligt planerna. Visst att det inte kommer bli kul att printa in in de där 8 engelska författarna i skallen men annars känner jag mig "lite fina fisken" kring plugget. Känns inte stressigt och inte bråttom trots att det är en heldel att göra. Hmmm, det är ovanligt.

Hur som helst har det varit riktigt fint väder idag, känns verkligen som våren är påväg och det, det stor gillas (okej, jag vet att det ska bli snö imorgon, men ändå..) i det fina vädret passade jag på att ta en lång powerwalk förut, vilket alltid sitter lika fint. Har faktiskt bestämt mig för att tvinga mig ut mig redan imorgon bitti igen*. Promenixisar är nämligen underskattade (fast inte av mig!!). En god vän eller två eller några andra vänner som sjunger i öronen, nomnom.

* (Brraaaa, nu har jag skrivit det här på bloggen, då måååååste jag ge mig ut imorgon bitti, damn).

lugnskit

Här kommer ett litet break i mitt plugg. Rätt mycket att göra nämligen vilket jag kom på imorse när jag med möda slog upp loggboken. Så denna eftermiddag har i stort sett bara gått åt till plugg, men inte surat för det inte. Gjort lite franska och lite specialidrott och nu ska vi ta tag i engelskan, så jag är rätt nöjd ändå.


First day of my life - Bright Eyes

Fiff har jag lovat en promenad också. Så engelskan och "pudeln" blir min kväll. Nice det!! Hur som helst, här har jag  ju egentligen inte tid att sitta så puss och hej for a while. Skön plugg låt förresten!

nobody said it was easy

, äej, fysatan det är verkligen inte lätt att läsa franska bok. Visst att huvudsaken är att förstå självaste sammanhanget, men det är ju svårt när man inte förstår det som ens bygger upp det. Så därför hamnade jag här. Bloggen och Facebook - bara en liten mellanlandning, ska ju flika tillbaka in på Wordfinder och Google Translate snart. FAST, det känns ju ovärt, cirkus 10 minuter kvar till lunch. Spanar in några bloggar istället, heheee.  


vår feelings

Slänger in ett sista inlägg innan denna dag ska få slukas och endast bli en av så många andra redan gågna. Fast lite speciell var den faktiskt även om den kändes som en basic söndag på någon vänster. Efter frukost gick jag och Fiffi en jätte härlig promenad, med en stor värmande sol och cirkus 1000 andra motionärer med vår feelings upp över öronen. Alla hade breda banan smile för den sköna solen. Vår feelings som sagt. I eftermiddags premiär övningskörde jag och Pappi med nya vita bilen dessutom, gick väl helt ok eller så som det borde gå första gången man kör bil. Och så nu ikväll kom min kära vän Fiff förbi över en kopp te och lite spaning på Solsidan, men nu har hon gått hem så det är snart dags att krypa till kojjs. Ska faktiskt bli riktigt nice att släpa sig upp ur sängen och kliva till skolan imorgon bitti, var ju trots allt ett gäng dagar sen sist. Men godnatt på er.


ameeeehhh snela'
Har jättetråkigt och borde plugga, men jag vill ju inte plugga så glor på en prick som inte ens finns. Hatar att göra inget och vi ska äta rester till middag. Jag vill ju spela match och nää, jag orkar fan inte se på film. Vill hellre göra en egen, hoppa från ett tak eller något sådant coolt. Är heller inte så glad i smilet som jag ser ut på bilderna (för bilderna tog jag igår). Tror staden hade varit vackrare dränkt i vin helt enkelt, men inte i smultron vin i så fall. Ger mig dåliga minnen. Usch. PMS bruden som är uttråkad. Hejhej :). Blograpad och allt. Hellre en blogrape än en facrape, för facerape låter ju inte nice någonstans.


erase me


Kid Cudi ft. Kanye West - Erase me

I keep on ducking, keep on ducking and nothing helps I can't stop missing you, yeah!!!
Skön liten trudellutt som landat fint i min kära Spotify lista. Hur som helst idag har jag åkt bil och därmed suttit bakom ratten för första gången i mitt liv, spännande grej. Kopplingen, kopplingen, kopplingen, jävla koppling.

crea diemMorgon promenad med min fina väntar. Bilkörning är också på g idag, så dagen kommer bli sickligt spännande, men som sagt börjar vi med en promenad. Puss. Hej.

finlördag

 

Dagen har rullat på som lördagar och helger alltid har en tendens till att göra. Den började med att jag hade äran att få vakna upp med min fina krabat och honom lyckades jag hålla kvar på Andersson mark till så mycket som halv 6. Under den tiden blev det kikning på "I rymden finns inga känslor" och kladdkakebakning (som blev torr...) + lite annat. Önskar han var här nu också och höll om Ciss ikväll med. Liten godnatt puss sådär, vore ju rätt fint. ..Anyways,Förutom träff av grabben var jag, Hanna och Fiffi även en runda till stan för en svängs restaurang käk med Charlie och Erik. Var mycket trevligt, blir ju gärna så med trevligt folk. Men nu är klocken mycket. Godnatt.


Hej rad jör du? ja jör inget.

Hihi, har just hittat någonting som gjort så ett mega stort leende spräckt upp på Ciss läppar. Gamla sparade brev. hur kul som helst. Det är kill-listor, det är stavfel så det skriker om det och hälsningar till min goseapa apis som Salladens Lillskutan tydligen älskade. Tortor som ser ut som råsa fiskar står det också om. Hihi.  

Hur som helst kommer min knäppa boyfriend snart. Offrar sin frisklighet för träff med snor-ciss. Han är allt för bra. Puss och haj, ska fnissa lite till åt några brev, hihi...

frukost framför "jiddra inte med zohan"Goodmorning! Blev hemma som förmodat, hade bara franska och handboll dessutom och att bli frisk snabbare tackar man ju inte nej till. Så lite frukost framför jättekonstig film har avverkats denna morgon. Såg "Jiddra inte med Zohan" - fifan, sjukaste på länge. En militär som drömde om att bli frisör och tillslut flyttade till USA och uppfyllde sin dröm. Juckade med alla sina kunder och hade tydligen en väldigt stor buske, så tät så hans... fick syrebrist. Vad finns det för filmer egentligen? Sjukt ju. En av fem toasters, så bra var den.

speedad vecka

Det var den torsdagen och snart slås den dessutom över till fredag. Helt sjukt vad veckan gasat förbi. Trots det har jag inte gjort så värst mycket eftersom jag började bli sjuk redan i helgen och nej, det blev inte bättre av att åka skidor, fast att må lite piss var det ju nästan värt för skidor i sig, det var ju himla kul.


bild på två sjuklingar från götet, tyckte den passade in lite, hihih

Beslutat mig för att vara hemma även imorgon, har en äckligt irriterande hosta och en snok som går på mentholkickar. It rocks (mentholsprayen alltså). By the way såg jag och fina mum en riktigt skum film förut. Jag brukar ju inte se film så ofta men 2 stycken idag, en i förrgår och förmodligen fler imorgon, någon sorts tjusning med att vara sjuk finns det trots allt helt enkelt, man gör ju liksom inget och det, det är inte min style, kanske därför jag gillart. Men men, time to sleep. See u.

my sister's keeper


My sister's keeper

Passade på att se ovanstående film förut, som jag tidigare hört ska vara så bra och det var den verkligen, men fisatan vad sorglig. Det gick åt betydligt fler näsdukar än vanligt mot vad det brukar gå åt i förkylningstider. Och ögonen de liksom svämmade över. Se den, fast var beredd på att lipa!!

hemmaaa

Hello! Sjuk tjej. Hemma från skolan, tråkigt men lika bra för att snabbare blir frisk. Har inte gjort så mycket alls än faktiskt. Funtar dock på att ösa i lite hårfärg i håret när man ändå inte har något att göra eller sätta på en film eller något liknande kanske. Hmm... Tråkigt att vara sjuk ju...

Romme

Okej, kära folk. Var då minsan inte frisk imorse, men lite friskare än igår, så yes, klockan 06.00 bar bussarna iväg mot Romme. Mot mitt första åk någonsin på skidor och så blev det. Nu ett antal timmar senare är det minsan en rätt nöjd men hostig och kråktonig tjej som sitter här bakom tangenterna, men vad gör det? Skidor det har hon i alla fall åkt.
Bruden till vänster HÖGER! - skidlärare of the day ♥Var faktiskt riktigt roligt! Och för att vara första gången på skidor måste jag säga att det gick bra! Visst lyckades med någon liten vurpa sådär i röd backe när det vart brant, fast var ju rätt skönt, så kom man ner halva backen liksom, hihi. Men nu är Cissi trött. Sov så gott.


första "skidtaget"?Om jag inte publicerar något sorgset inlägg imorgon - morgon så är det nog för jag åkt till Romme. Är ju sugen som bara den men mår ju faktiskt lite skit, ingen bra kombo at all. Men har ätit vitlök, apelsin, c-vitamin tillskott, proviva osv. osv. Så det är bara att hoppas på det bästa= SKIDÅKNING IMORGON!! Vill ju. 05.45 är det samling inne i stan. Värsta äventyret om det blir av ju, hihi! Godnatt!

fnissar ihjäl mig lite

Minns ni?
... Märkte att något dykt upp på stadsbibliotekets hemsida. Fnissar ihjäl mig lite.


Inte ok...
(Har inte sett Inception för övrigt, eller den gången vi försökte se den räknas i alla fall inte!!)

merci beaucoup, wallander


Wallander - Läckan

Vad gör man inte sjuklig och dan? Jo, man kryper ner i soffan och slår på en Wallander. Funkar ju alltid.

mår lite sjukt

Hallå hallå! Usch, förkyld tjej här, tänk att jag alltid ska tajma in skiten lagom till tillfällen då det inte passar. Romme imorgon, kanske. Hoppas. Vill ju inte att förkylning ska stoppa mitt första åk på skidor!! Men vi får väl se hur det mås imorgon och hoppas på det bästa! Nåja, plågade mig i vilket fall igenom skoldagen med ett gäng näsdukar och avslutade dagen på Skafferiet med mina fina brudarna - Hanna och Fiffi. Fast nu är tjejen bakom tangenterna trött, klockan är snart 5 - känns ju bra.. Ogillar ju att må sjukt.


Axis of Awesome


Hmmm, vad är det jag hör i mitt omusikaliska öra?
Rätt ballt!

Min profilbild

bloggping