Om en vänlig kotte kunde bestämma

Tjejen är ledig MEN tjejen är igång. Textanalys det är, nu jävlar! Råkade dock komma in på snedspåret inför morgondagen... SACO mässa. Hoppas det finns någon vänlig kotte där som kan bestämma och komma på vad jag ska bli för något när jag blir stor (läs större;), vart jag ska gå, vad jag skulle passa som, vart jag ska bo. Allting, som man vill veta. Bara en vänlig kotte. Men det blir jobbigt om det finns två eller tre eller fyra för då kanske de tycker olika, precis som jag redan gör.

Pannkaka ge mig mera pannkaka

Hur gott är inte det här när man kommer hem efter handbollsträning?Jo tack, mycket gött.


"En sån där typisk Cissi dag"

(Rubriken citerad Fiffi, tror just jag har en sån). Hur som helst brukar man ju säga att träning klarnar upp tankarna. Det får vi helt enkelt hoppas fungerar utmärkt i detta fall. Vore ju vidunderligt fint om det fungerade för snartsnart bär det iväg. Löpning och förmodligen en jäkla massa handboll med fokus anfall lär stå på schemat. Tuddeling adjö.Mind fuck

Att inte erkänna hurvida dessa två gubbars skrifter proppade med idéer, filosofiska tankar och gammel svenska gör mig ypperligt förvirrad vore att ljuga.


Söta är de också förresten.


Svenska Björnstammens nyaHihi, fiffilina min vän gjorde mig lite inspirerad av björnarna, de har kastat sig på nytt igen.

Yes.

Jag&Casandra smackade dit det på Hyllningstalet och det, det kändes oerhört skönt!
I väntan på att min buss skulle komma tog vi oss en kaffe och så knäppte jag ett gäng snygga picts:
För övrigt blev det en kortkort skoldag för min del. Men som en sann kunskapare jag är och går på "den moderna pluggskolan" vet jag ju att skoldagen "ännu inte är slut".
 8-17 som Hedman brukar säga, ska bara göra nåååågot annat en stund... ;).


Typ tusen kilo tung

Oj. Den träningen gick segt och styrkebanan kändes tusen kilo tung. Så kan det vara ibland och så var det helt enkelt denna träning. Men nu börjar kvällen bli gammal och det är sovtajm. Hyllningstal i Svenska C börjar vi med imorgon bitti, fin start på dan kan man ju tänka om man är positiv. Tror jag känner för att vara det. Nice, natti.


Tack Västerås

Okej glöm det där om spännande och filosofi, inte idag i alla fall..;). Mer spännande är däremot att det börjar bli tränings dags. Kommer nog bli spännande att se vad Patte har att säga om helgens matcher. Inte lite tur vi hade i helgen! Västerås vann över Tumba vilket medför att vi fortfarande är i toppen! Schysst av Västerås kan jag tycka även om de inte alls hade en tanke på oss. Hur som haver väntar styrkebana och sånt nu. Tagga!!

Vilken go' dag

Vet inte varför men är helt enkelt en sån. Känns som jag har garvat mig igenom hela dagen och nu så har jag precis landat hemma i boet. Känns inte ens jobbigt att jag måste sätta igång och börja läsa inför textanalys uppgiften i filosofi som handlar om två gubbar som verkar varit lite höga och kluddat ihop lite filosofiska tankar. Skämtåtsido, idéer verkar helt enkelt inte filosofer ha brist på, snart ska jag se vad herr Locke och Hobbes klurat ihop för lurigheter, blir ju spännande!Bildförklaring: Sökte på "Gött" för att få en klitschig bild vilken passade rubriken, så kikade Ernst fram mellan löven. Tyckte det var lite kul (japp, sånt humör är jag på idag, fniss fniss) så därför fick han vara med.


Morgonens dänga

Bästa Elefanterna (i detta fall -  Coldplay) står för morgonens dänga. I takt till det eller i otakt bubblar det för fullt från en rykandes kastrull för här ska minsann ett ägg bli förtärbart. Det är också måndag och det är inte längre storm Berit ute. Piip piip mission förtärbart ägg is completed, hoppas piip piip inte kom innifrån ägget.


Söndag

Att plugga går visst inte bra dagar som dessa... Särskilt inte när KP (kunskapsporten) ens vill släppa in mig. Får helt enkelt skylla på den (tack så mycket tack:). Åker istället alldeles jätte snart mot min fina grabb nämligen. Blir ju fint.


You got your head among the clouds and you will never be free

Tumblr_lvb3xxewpk1qe9r8po1_500_large

Emils Crib

Hamnade hos Emil igår med grabbarna grus och Johans Guzzilago - Felicia. Var kul! Promenerade runtrunt efter midnatt och hamnade i säng lite sent, men gillar ju kvällsäventyr. Och påtal om promenad har det redan tagits en, blåste skitskönt i håret (är lite såld på den känslan). However ska första koppen koffein svepas och hyllningstal i Svenska C övas in. Mums.

17 - 17

Blev det. Var tufft. Var tuffa.


Skogås hemma!

En timma och tjugo små minuter tills matchsamling. Skogås hemma är vad som gäller. Blir tufft och turligt nog känner jag just för att vara tuff. Idag vill jag vinna och givetvis ska vi kämpa för det! Go grönt, go!


Det är okej att känna

Ung Cancer berör så tårarna nästan bränner. För de som orkar, se "Det är okej att känna saknad", otroligt fin.


Isak Strand vs. Toe - Better days


Äntligen fredagLiten fin fredagsfika med fina kunskapare, det luktar gamla fredagstraditioner, sooooom jag gillar!


Älska handboll

Idag var en sån dag. En sån där riktigt rolig träningsdag. Det kändes bra OCH främst var det bara väldigt kul. Ibland sitter handboll så fint, så fint. Fick ju inte riktigt nog heller så spanande dessutom in Sävehof - Schaffhausen en stund när jag kom hem. Emil Berggren, vilken kille, han kunde allt trolla med bollen, även om Sävehof förlorade...  However, nighty nighty. Imorgon är det fredag.


Effektiva torsdagar is the shit.

Haha. Kronjuvelerna, vad var det för film egentligen? Lite väl underlig i vissa fall kan jag tycka.
Gillar i varje fall att det är torsdag. Att jag idag redan har hunnit fixat veckans matte uppgifter, läst igenom psykologin och nu ska skriva på mitt svenska tal. Effektiva torsdagar is the shit. Snart är det fredag.

Kronjuvelerna

Nej minsann härmed ska Kronjuvelerna ses. Får lov att bli godnatt sagan. Gilalr ju att vara ledig torsdagar.
Godnatt.


Psykologin kallar på mig

Hemma efter kortkort dag i skolan. Geografiplugg it was, men nu blir det minsann annat.
Mys i form av eftermiddags dosen av koffein...  ... och snart "uppkrypning" med "kära" psykologiboken. Kanske dags att lära sig fredagens prov...
Hasta la vista för en stund, med andra ord.


Onsdag morgon

Vaddå redan onsdag? Helt otroligt egentligen, känns som veckorna går i 180 km/h. För igår var det ju söndag? Fast, det var det ju inte. Känns i alla fall som så, men det är onsdag och ja, faktiskt helg snart. Helt otroligt. Det rullar på helt enkelt, även fast loggboken ännu inte är nöjd med to do stuffs som borde bli check:ade inom närmsta framtid.
 Då borde loggboken bli nöjd.

 
Nöjd tjej har i alla fall just fått sin Mattis dos.


Dagens outfit


Skoldag nummero två i veckan är avklarad och högen med stuffs to do är också laddad! Idag skippas träning bara för den, tjejen är för skol-ambitiös... Mamma hjälpte mig förresten ta en så kallad dagens outfit bild nyss.
Visst är jag söt idag.
Nu ska jag återgå ner i boken (läs wordfinder&leconjugueur).


Kära sjukling. Kära Hannis.


Kick ass träning

Var en mycket behövlig träning. Vi tränade anfall, anfall, anfall och för omväxlingsskull tränade vi lite till anfall. Men nu är jag gäspig, eller egentligen inte, men jag låtsas vara, för då borde man ju gå och lägga sig.

Julkänsla?

Vet inte hur det gick till, förutom att jag råkade titta i lite julreklam som dimpt ner i brevlådan. Men så plötsligt sjunger jag på julsånger och tänker på glögg. Är ju konstigt, brukar ju aldrig bli så snabbt inställd på sånt, men nu så, Mattis och jag har dessutom "redan" inhandlat en vinterjacka som borde börja användas istället för tygjacka.. Ja, det börjar bli kallt. Börjar dessutom bli jättedags för måndagsträning.

KIM DOWN DUNPARKA
New in, (surprise) blev en svart.


Den som klarar det här är stålmannen

Vaknade upp med finisen min, men nu är han påväg mot skolan. Det är drygt två timmar kvar innan jag också måste bege mig. En helvetes vecka väntar: geografi uppdraget ska vara så gott som klart, filosofiskt textanalys prov, veckans uppgifter i matematik, franska på plats skrivning, psykologi prov och en rad uppgifter som kommer i veckan därpå. Inte okej. Den som klarar det här utan problem är fan stålmannen.

Utkast: Nov. 17, 2011

Beauty-boy-cool-gay-gun-favim.com-209469_large

För mycket.


Inte åttonde raka.

Nej, blev inte någon åttonde raka. Förlust mot eRPing, liiiiite surt sådär på lördagskvällskvisten. Lite extra pissigt eftersom lillkim bröt tummen dessutom,.. stackarn! Nu ska jag däremot ha lördagskväll. Ingen haka ner här inte.

"Du ska spela idag"

Nämligen match i Linkan mot eRPing. Vet inte om jag hunnit bli taggad än, däremot insett att det faktiskt inte är många timmar kvar tills det är match samling och match överhuvudtaget. Men det är så läget är. Känner för att vinna idag och allra helst med lite mer stil än sist. Laddar upp med "finfin" geografi rapport medans jag hoppas Iza fixar in en himla massor 96:or på kunskap, är nämligen öppet hus på skolan och där brukar man ju vara med, men inte idaaaag. Gör Linus glad istället säger vi, bara Iza fixar advokat killen blir jag nöjd, haha. Nu: jaaaa, vi fortsätter geografin i kombo med pappas köttfärssås.

Breaking Dawn

Now it's seen. Hade en fin kväll med Fiffi&Carro igår, myste och såg fredagsbio. Som kanske förståligt genom rubriken såg vi just Breaking Dawn. Kan tycka att den var lite lite seg i början, men var nog förmodligen även det som gjorde filmen! Handlingen växte allteftersom och det kändes som om filmen bara blev bättre och bättre.
Twilight-teamet har lyckats igen.19-18, Sjunde raka!

Förvisso var det en himla tight vinst, men den blev en tillslut och det var så jääääävla skönt rent utsagt.
Var lite orolig över att vi skulle ryka från "Heta listan" där, men icke! ;) Vinst blev det.


När hjärnan inte vill.

Hjälp. Ciss needs help. Geografin = jag kommer ingenstans, matten = är jag fast i och  huvudet = inställt på "nej jag vill inte plugga" - alls. Vill träffa fina vänner och fina Mattis och spela handboll = men TJIIIIING! Jag har faktiskt handbollsmatchssamling om mindre än tre timmar! Sing Halelujah!
Men handbollsmatch på en torsdag? Hell yeah, det blir spännande!!!


Psalmen


Håkan Hellström says

Lighters-019_170496624_large


Ready for take off


Träning: löpning handboll. Izas bil kommer om 5, woop, woop.


Hard work work

Pluggar och väntar på att klockan ska bli 6, fastän det vore bäst att den väntar fler timmar med att bli det. Känns som loggboken är relativt proppad med så kallade stuffs to do. Men det är väl bara att jobba på och ligga i, rätt som det är kommer det säkert vara jullov! Men innan det vill jag hinna med att dricka glögg och massa sånna saker. Men NU: back to studies!


Älskar känslan av att känna att man älskar att träna.

Var en sjukt jävla as skön träning rent utsagt! 15*15, styrka, snabbhandboll och uppställt spel. Fy vad fint. Var nämligen en sån dag när endorfinerna for runt och man kände att man verkligen älskar det där med träning. Som om man kunde springa en mil och en till och en till och en till, bara för lusten. Att vilja träna. Som jag gillar känslan! Och träning är det minsann ett pass till av imorgon - Handboll - Mässhallen - tomorrow, woop, woop!
Känner att jag är alldeles för pigg för att kunna somna tidigt idag, men säger ändå godnatt och sov gott.

Tumblr_lq1fapd3pd1r1wk8mo1_400_large
Get your strength

Handbollsträning och övningskörning är måndagskvällens planer, känns helt okej om jag får säga det själv. 15*15 och styrkebana som träningen borde innehålla låter inte alls motbjudande faktiskt, inte än så länge i alla fall ;).

296947_2273811758539_1046012813_1986624_1732507320_n_large


Måndag 14 november

Att se No Strings Attached igår gick inte så bra, var dålig kvalité på filmmaterialet så det blev istället Dear John, var ju förvisso helt okej det med. Och så mycket som måndag har det blivit, helgen försvann lika snabbt som vanligt. Dessutom har jag gjort en snabb överblick i kalendern och kan konstatera att det bara är en månad och två små dagar kvar tills det faktiskt är jullov som gäller för oss. Låter ju faktiskt nästan lite galet.

No strings attached

I ärlighetensnamn tycker jag att jag uppfört min pluggplikt för dagen hyffsat, dessutom en powerwalk och fardsagsfirning på det. Har en konstig sugenhet att se på film så No Strings Attached ska snart bli kollad på, så får vi se vad den går för. Egentligen sjukt sugen på ett fint True Blood avsnitt, men man kan ju inte tjuvkika när min True Bloods kompanjon inte är med... Suckiluck. Te&filt&film mys i alla fall, så avslutar jag helgen. Tjingeling & godnatt.


Världens bästa pappa.

Har farsdagsmyst lite här hemma med kaka, tända ljus och koppar av koffein. Tycker jag verkligen min (och tessans) fina pappa är värd! Hittade en bild "på oss" (väldigt söt sådan) i en av alla väldigt många bildmappar på min datamakapär.
Han är bra vår pappa.


Yesterday evening

Sådärja, håller mitt löfte! Nu pluggar jag som bara den. Projektarbete, geografi OCH sist men inte minst matematik SKA bli gjort. Utgången igår var helt okej och trevligast måste jag säga att jag tyckte det var hos Beccis & på Världens. Knäppte faktiskt en liten bild på Becca&Mattis innan vi drog vidare till stan, Världens och Puls. Och som jag sa igår: JA, vi fick minsann höra I'm sexy and I know it ;).


Utgång är på ingång

Tumblr_lufec7th661qg2pzro1_400_large
Lika som bär

Utgång är på ingång och förmodligen får vi shejka some ass till Redfoo:s och Skyblue:s I'm sexy and i know it. Likheeten är för övrigt slående dessa två krull emellan. Hoppas det blir en fin och kul kväll MEN inte alltför kul för imorgon ska jag plugga så det står "härliga" till, så det så! Inget annat gäller imorgon men party gäller ikväll. Ska nu fixa lite glam glam. Hej så länge.

Ja, jag gillar min skola

Hamnade på Texas igår med pojkvännen vilket inte riktigt var väntat men det var mysigt och sen så lite True Blood på det! Fin fredag och lördagen med än så länge. Har varit iväg på gymnasiemässa och "jobbat" som elevambassadör för vår gymnasieskola, med andra ord försökt locka till sig 96:orna att välja Bästa skolan ;). Var riktigt kul, soooooom vanligt! Det ända sorgliga var när rektor Eva klappade oss på axeln och sa "Jaha gymnasiemässan för sista gången för er då". Kändes ju lite sorgligt! Inte mycket kvar på kunskap nu. Gillar ju att vara ambassadör! Och Kunskap, ooooftast! ;).


11 - 11 - 11

Känner för att mysa ned mig totalt, gärna i en filt, äta lite god mat och bara ha en himla skön fredag. Psykologiprov no. 3 är nämligen gjort och det, det känns ju himla skönt! Ska sörpla i mig sista slurken koffein innan jag ska träffa Mattis. Lite spännande med idag är ju faktiskt att vi har datumet 11 - 11 - 11! Man ramlar ju nästan av stolen av spännandhet.. Bara att vänta till 13 - 13 - 13 så gör man det igen! ;)  


Fucking positive

Ja, frågan är vad man säger om den träningen... Blev inte så bra som den borde ha blivit i och med min sugenhet men det är väl helt enkelt smällar man får ta. Sitter för övrigt i skrivbordsposition och känner att jag borde göra något i skolväg, exempelvis min franska kritik, ska bara klura ut vad andra gruppens film ens handlade om.. haha! Nejdåmen, blir väl bra. Bara bita ihop och köra på, positiviteten strålar ju redan liksom..., eeellleeer?

Tumblr_ludnv6gjxl1qdgk3wo1_500_large


Me like it

Även fast jag under hela dagen vetat att kvällens träningen är framflyttad kunde jag inte låta bli att rycka till när jag insåg att Izas car kommer att avgå om cirka inte många minuter. Är galet vad lediga dar kan flyga iväg sin kos, som bara fan rent utsagt. Peppar hur som haver med lite music och bara känner att det är en sån dag när man är väldigt träningstaggad!!


gillar ju att träna


Breakfast time


London

Tumblr_lub08rrgz41qzyd2oo1_500_large
298489_106350436142293_100003020124043_47583_1744519957_n_large
Lets-run-away-and-dont-ever-look-back-l-7s_hsj_large_large
296424_1901663801480_1838256246_1343182_345442073_n_largeTumblr_lk6wjeuqq31qb0olho1_500_large
Tumblr_lrqfntmquw1qfhk3io1_500_large

Det är ju inte så att man blir sugen... På Weheartit lyckas man så gott som lyckas gå vilse bland massor frestande bilder.
(Jag blir alltså liiiiite sugen).


Armand Mirpour

Blev en go' promenad på dryga timmen. I mina lurar sjöng då inte nedanstående snubbe, men det kanske han gör, snart en vacker dag. Armand Mirpour. Får tacka Fiffilina för tipset: den krulliga killen som sjunger hey babe, what's up today.Nu är klockan egentligen inte mycket, för jag är minsan ledig imorgon, soooooom vanligt. Tror dock jag släcker ändå. Kryper mig till kojs med datorn i knäet och somnar om någon timme. Det är onsdagskväll och jaaa jag spanar in fribiljetten till Hugos som ligger och retar mig lite. Varför är inte alla lediga på torsdagar? Godnatt.


Kvällspromenix it is.

Blä på psykologiboken, drar ut på en promenix eller kanske löprunda istället!? Vore ju grymt. På med reflexvästen bara så drar vi, tror på löprunda. Eller? Beslutsångest borde man inte ha för stuffs like these. Ger mig ut på promenad helt enkelt, haha... Lurarna och reflexband på, såååå får det bli.

283304_1474059147644_1718654280_721220_4183710_n_large


Det är han&jag ikvällDet är helt enkelt psykologi boken&jag ikväll... Psykologiprov is på sin gång så att säga, så det är inget annat än att försöka få in allt vad som har med perception&minne att göra. Vore ju i för sig grymt fint att åka in till stan, sätta sig på Världens svepa något som killar skönt i halsen, för det är ju lilllördag och jag är 18!!
MEN som sagt jag&han, hoppas kaffe svep också killar skönt...


Ett gött varmt bad

Känner mig som en babyrumpa och ett russin på samma gång. Råkade nämligen ligga i badet lite föööör länge eftersom det var lite föööör skönt. Så det plus kvällens träning gör att jag känner mig lite mör, men det är en rätt fin känsla. Träningen i sig var dock inte särskilt .. "av det mest krävande slaget". Löpte på ett gäng kontringar, skottade lite och löpte ett varv runt strömmen. Rätt så skönt ändå! Men nu säger jag nighty. Byye!


Handball is next


Foto: tillhörande Rebecca Deltén

Ska snart bege mig iväg på handbollsträning efter att haft näsan i psykologi boken. Visst är det trevligt att vara tillbaka efter ett lov som gick alldeles alldeles för fort, som vanligt!? Fast joo, lite trevligt är det ändå, har ju varit kul att hört vad alla gjort på lovet! Skämt åtsidan, inte mycket kvar på denna termin och det, det är gaaaaalet, sen väntar ju massa roligheter!
Men dags att fixa något som kan glida ner i kistan!! Ciao, ciao! Handball is next.


True Blood

Tumblr_lngnswdkbl1qdmvz5o1_500_large

Soon it's True Blood time! Tro det eller ej, men för första gången i mitt liv (pinsamt) har jag hunnit se igenom en hel säsong när det i "serie väg". Nu är det säsong två som gäller och avsnitt tre. Haha, to bad!

Little bad girl

Mattis ligger i sängen och försöker plugga. Jag orkar inte. Så förstör lite för honom tror jag, min mun vill sjunga ohw, little bad girl, ohw little bad girl. Stackars Mattis. Blev för övrigt ingen träning idag, rädd för att mitt beroende av nässpray ska sluta som för Jeffe annars ;).

Tårt&te kalasFirades med tårta och paket av mina fina Fiffi, Hanna och Carro. Var mycket mysigt med te och tårt kalas!
Och så söta de är! Tack igen brudar. Hihi.


Snart bruuuudar

Powerwalks promenad och övningskörning har hunnits med än så länge. Snart ska jag dessutom traska vidare ner till Fiffi och brudarna som verkar ha något fuffens för sig!? Hihi. Ska bli fint att se dem!


Ser ut som om vi är med i Dressman reklamen, fast för tjejer ;).


NKPG by Night

Även om jag är lite tröttis måste jag säga att lagfest hade varit fint. Trappan med Stinis och David bland annat hade heller inte varit fel. Vill ju daaaansaaa. Och passande nog märkte jag (via Sandra) att jag och Mattis fastnat på bild. Hihi.Men nu ska här stupas i säng. Puss och godnatt! Sov så fint.


Gillar myndigheten

Två bilder från Världens, från igår. Jag kunde beställa vad jag ville (och slapp ta te, host Becca hihi) helt själv och jag kunde komma in på ett okej sätt! Kändes bra, tror jag gillar det här med myndigheten.


Tyckte precis som Johan och Tess ;).

Mattis & M

Fin gårdag

Hade jag minst sagt. Den började med lunchning och fika hos mormor med Martin och Tess. För att sedan åka hem, plocka upp Mattis, fixa i ordning sig och bli serverad en jättegod middag. Därefter bli inskjutsad till stan och stanna till på Världens, Deli och slutligen Puls. Jag dansade som aldrig förr! Verkligen. Skitkul!!


j

18 år

Har en väldigt fin dag med fina folk och snart ska vi minsann ut och fira, hihi! Tror det blir skitkul.Och oj, vet ni vad? Jag och Mattis ska tydligen åka till någon huvudstad!? Jag ska välja (good luck).
Ha en bra kväll, det ska jag ha, hihi!


En tur till LinkanTidigare idag satte vi oss på pendeln och tog oss till Linkan för planerad shopping och allmänt mys.
Hamnade på Subway vid lunchtid och strosade sedan runt på stan fram tills det började mörkna.
Det var mysigt och fint på samma gång.

Påtal om fint har fina syster & martin också kommit hem. 
Och imorgon fyller jag också myndig, vilket också faktiskt känns just lite fint.
Mindre fint är att min föredetta klasskamrat idag skulle kunna ha fyllt 18 även hon.
Tänker på henne ♥ och önskar jag kunde ge henne en varm kram. 
 
Men det är dags att sova, för imorgon ska jag vara uppe seeeeeent. Hihi.
Sov så fint. Kraaaams.

Fest hos Micke

Slänger upp ett gäng bilder från gårdagens lägenhetshäng hos Micke.Mickeboi

Tomas, Christina & Mattias

Coola killar jag känner, Adam & Johan

Grabben gjorde inte poseen!? Men vi fixade den ändå.

Tomas, Strömgren & Waern

Ebba greppar ;). Adam, Frida & Alex  

Christina & Håkansson (söt)

I badkaret kan man också sitta. Julia söt, hihi. 


Får buga åt herr Järemo och folket, hade en riktigt kul kväll.


Militär + Mumie

Från arkivet:Trodde man någonsin att man skulle kunna säga: Att mumien som man skjutsade hem också skulle bli min fina pojkvän!? Återblickar i arkivet är spännande och jag gillar dem. Gillar ju dessutom min mumie väldigt mycket! Även om han inte är alltför mumeig av sig nuförtiden.


Höstlovsdag hos mormor

Idag har varit hos mormor och sattit i mig både lunch och fika. Träffat på morbrorn min och kusinen fick jag också, vilket var mycket trevligt! Det är ju så mysigt med höstlovsdagar hos min fina mormor! Så det var trevligt att få se min gammla favvis.


Kussen får stå för the pict of the day

Hur som haver kompletterades mormor besöket med handbollsträning. Så plus - minus - noll som man så fint kan kalla det. Var en sån träning när det gick lite halv pissigt för alla kändes det som, men sådana dagar ska man väl också få ha.


Yo makaflow

Okej, inte träningsvärk idag, trodde jag minsann! Men en morgonpromenad blir det i alla fall.
Löpar tightsen är på och Ciss är redo.


Yo, yo makaflow, let's gooooo


Min profilbild

bloggping