Lightfestival & Kompismys

Torsdagskvällen spenderades med min fina Sandra. En kvällspromenad genom hemmastaden och sen kompismys i Sandris lya! Lite käk och sitta och prata om allt och inget i hennes soffa. Kvalitetstid!! 
 
Hallå eller!
Lights will guide you home
Typiskt gott ⤴
 
Bra fin torsdagskväll såhär på årets nästsista dag med min saknade kåmpis! Nu sovdags. PUSS!

Kunskapsfika for the win

Gårdagens kunskapsfika med fina gymnasievänner kändes precis  som om det vore igår sen sist, samtidigt som kvällens känsla gick minst tre år tillbaka i tiden. Det var så på tiden med lite catch up!
 
Julia, Johan & Sara
Sara, Adam, Christina, Viccy & Bea
MYS
Bea, jag & Casandra
Oscar
 
Bara för att det var så trevligt kunde också en fika resultera i lite middags och barhäng också. FINT! 

Babyproffset@ your service

Hallå eller
 
Mellandagsrea på jobbet och så fick man sig en dos av fint colleagueship!!! Kändes som det inte alls var länge sen jag jobbade sist även om det faktiskt var ett helt gäng månader sen. Lite klirr i studentkassan på det och en fika hemma hos Marie- Louise med hela stora familjen samlad. Typisk gla' dag!

Stora Hemvändardagen

Det blev ett redigt juldagshäng med fint folk. Speciellt fint var det att få träffa våran deltids ukrainar igen, var ju faktiskt minst ett halvår sen sist!! 

Fin kväll!!

Lura mig, nej nej, vad folk än säger


Hur man preppar och peppar fysiologi plugg mitt i juletid!!! Funkade nästan! 👌 

Julmys i min lya

Igår hade jag och några fina klassisar julmys hemma hos mig. Det blev pepparkaksbak, julgröt, julklappsspel, knäck, lussebullar, glögg, skummistomtar och skinkpremiär. Typiskt mysig julkväll med typiskt fina personer!!!
 
Pepparkaksbak
När de här tjejerna får en deg...
Går det utför. 
Knäckansvariga Klark
Julbordsmys. Trångt men mysigt. 
 
Julklappsleken. Observera att lille Otto också just öppnat sin, så fin!
MUMS
 
Ja, lite mer julstämning sköjde nog över mig minsan. Och mer blir det idag... In i julklappsruschen!!! #KAOS

ÄNTLIGEN FREDAG - Hjältegala & Fuldans

FINFREDAG ihop med bästa Lowentoft.
 
Lite tapas mys och kik på hjältegalan slutade ganska så jättespontant med lite fuldans på Gasquen! 🎶 KUL.

Bondeonsdag med Pizzamys


Och så var dagen kommen... Onsdag den sextonde december och sista bondeonsdagen för denna säsong. Nedsjunkna i bästa möjliga bondekiks position @destination soffan hemma hos Sara chillade hon, jag och Viccan loss. Detta ihop med finfin parma-pesto-mozzarella-ruccola-pizza (ja, du läste rätt, pizzaheaven typ) och förstås gänget sköna bönder. Bra kväll 👌 efter fysiologifylld dag. Men nu ni, sovdags och tagg inför morgondagen. Puss! 

Där började fysiologin

Och där började fysiologin efter en bra ledig helg 👏 Lite spontan bestämt påvägen hem plugg verkar vara typiskt bra beslut faktiskt, heja oss! 
 
Viccan@vårt favorit plugg hak. Det där med att en gång smyga sig in på Chalmers var en bra idé. 

Fadderfika

 
 
Lätt dagens höjdpunkt ↑ finfint fadderfika ihop med Häv0k satt ju inte fel.
 
 
Och så lite "hemtenta häng" ihop med bästa Viccan. BAAAAM. KÖTTA. 

Spontan Sushi & Spontan Plugg


En cykling på väg hem med den här tjejen 👆 kan plötsligt förvandlas till spontan sushi lunch och plugghäng på Chalmers. HUR fint!

Tacos Fredag

När det är måndag kan man komma att tänka på fredag. Och påtal om fredag hade vi en väldigt fin sådan häromdagen. Tacomys, "Med andra ord" och galet mycket tjöt ihop med några av mina fina klassisar hemma hos Elin! TYPISKT FIN FREDAG. 
 
FULLTHUS - Vore lite trångt i mitt kök ↑ 
Limpan&Julia
Mmm... Det är nog något speciellt med tacosfredag trots allt. 
Fina Crew:et! @SvenbergsCrib
Och så lite "Med andra ord" och glögg på det. Det där med spel kan visst bli MYCKET hetsigt med dessa tävlingsinriktade fysios. Som förlorare briljerade i alla fall jag och Limpan som denna gång (obs. tog den för laget).
 
FIN KVÄLL. Och annars på tal om veckans dagar började ju denna vecka också bra fint! Måndag, mycket plugg läsning och så en kvällsgymning med blandad kompott av armar, bröst och mage. Nu sover man fint skulle jag tro. GONDATT.

BLACKLIGHTS @Hvillan

Igår var det Blacklights på Hvillan. Alltså finfint häng med andra studenter och klassisar i sånt där riktigt tufft UV ljus vid vårt fina kårhus. Lördagen innehöll MYCKET fuldans och kvällen i sig måste jag nog beskriva som LYSANDE på flera sätt.  
 
Såhär mys och knökat kan det vara på förfest i en liten etta med fina Fysios #livetstudent ♥
Julia, Jag & Viccan
Joel
Viccan och Linda 
Mårten med kanske kvällens coolare håruppsättning
Those LightZ: WOW. Viccan, Jag & Klark
 
FIN KVÄLL!  Och man kunde inte låta bli att känna lite... jo men det där med att vara student och lysa i mörkret är ju inte alls så dumt!!! Godnatt. 

Så träningslycklig

Idag var det SJUK badminton match med fina Tess, Martin, Doris och Norda som gällde!! Lite för många vinnarskallar på samma plats där ;).  Sen när jag väl kom hem var jag konstigt nog bara fortfarande alldeles FÖR taggad... Så en liten men snabb löpprunda på det ute i regnet!!! 
 
#dödpågolvet #finkänsla
 
Så himla fint. Denna goa träning kombination gjorde mig inte så lite träningslycklig. 

Lunchis med några favoriter

 
Lunchning med några favoriter! ↑ FINA!

BODYCOMBAT ✅

 
SÅ JÄKLA KUL! Ikväll blev det lite slag och kicks med fina Limpan. Det såg lite lagom förfärligt ut men oj oj oj vad roligt och jobbigt. Typiskt bra onsdags träning faktiskt. 

Inte så lite GRYMMA!


NEUROANATOMITENTAN gick ju bra!! Därmed blev vi ett helt gäng inhovade högskolepoäng rikare i anatomi. Känslan var lagom lycklig. BAAM vad grymma vi är! ☝

Min profilbild

bloggping