SMACK!! Rörelseanalys - done 💪

ÄNTLIGEN. Idag smackade jag, Linn och Elin in vår rörelseanalys efter ett gäng fina analys häng och lite mat hähä.

Elin&Limpan
#PLUGGINATION 
Finally done

Annars har jag sen sist även haft två fina fältstudiedagar på Angereds Rehabmottagning. Och kommande dagar kan nog faktiskt mest smamanfattas plugg och plugg. Men i helgen kommer däremot två av mina pinglor på besök!! Som jag längtar! 

Student's Elbow?

När man har fått jätte ont i armbågen och nyligen läste denna text. Samtidigt som man läste den satt man dessutom med armbågarna pressade mot bordet, haha. Åh nej på riktigt #anatomiskadad #studentselbow
 
 

BAAAAAM - Funktionell Anatomi Tentan är gjord 💪

Efter tentan känslan är allt en bra känsla. Igår firade jag Klara, Viccan, Limpan & Ponta med lite lägenhetshäng hemma hos Klara. Därefter blev det svängen in till stan för finfint bärshäng tills alldeles för sent! Hähä, #standard / UNDERBART. 
 
Fina tjejer @Klaras Crib! Och ovan, Viccan&Jag - precis lika charmiga som vanligt ↑ 👌
Jag&Limpan - Ponta&Limpan
 
FINKVÄLL. Och SÅ gött att ha den gjord. Hoppas det gick bra, det kändes juu såååå. Go känsla att tenta nummer två of my life i alla fall är gjord. Heja oss!

Bästa-inför-tentan-taggetEn riktig långpromenix med dunkmusik i öronen och solen i ögonen. Sovmorgon. Och alldeles grön-gul-röda löv. Märkte nog just att det nog blivit höst och att tentan i funktionell anatomi börjar om precis en timme. Hola bandola - skynda!!! (typiskt mig). Hej på er 👋

Sushi, Rörelseanalys & Inför-tentan-plugg

Wow. Den här dagen kan verkligen sammanfattas i ordet PLUGG. Men en riktigt bra sån där pluggdag var det faktiskt!! Förutom främst tragglande, nötande och svår kurslitteratur inför fredagens tenta sågs jag, Linn och Elin för att fixa och dona med vår rörelseanalys. SÅ KUL! Vårt fall i rörelseanalys. Fnissar ihjäl mig lite varje gång.
 
Fina Limpan&Elin
 
Plugget avslutade vi sen på bästa sätt. Lite sushi 👌 Kan ju tillägga att vi sattoch pluggade på Espresso House också, hähä. 

Lördagshäng at its peak

Tjejerna som lite fint skulle lördagsplugga råkade istället lördagshänga deluxe. Bra val! 
 
 Christina&Viccan
Oscar, Rickard & John 
 
Lite på-avenynshäng och en tur in the vasa hoods med dessa godingar samt Alex och Denize 👌 Åh bra lördag!
Men nu borde man kanske plugga på riktigt... #helgeninnantenta

Lördagsfikis

 
Emellan ungefär sju kilos inför tentan plugg blev det lite lördagsfika med dessa godingar.
Bättre plugg avbrott får man ju leta efter. 

Skånepub


Skånepub på Hvilla Medici med dessa godingar ☝ kan ju inte bli annat än bra. Idag fick jag verkligen en ÄNTLIGEN FREDAG KÄNSLA. Godnatt.  

Physioterapeut Student


Livet som fysioterapeut student bjöd idag på en hel dag med palp och föreläsningar ända till fem. Sen när jag kom hem blev det för omväxlingsskull lite kvällsplugg på det. Snart vankas tenta nummer två #kötta. 

Pluggination Tuesday

Pizza. Lite öl och alla muskelkort i världen utspridda över hela golvet. Finns i sjön på nytt sätt helt enkelt - ursprung, fästen och funktion. Det här är nog precis hur man gör repetionsplugg som roligast 💪GRYMMA! 

Jag&min fina pluggkompanjon 
"Finns på golvet" 
Pluggpizza 

Bra plugghäng med fina Viccan ☝. Nu är man däremot ganska så jätte trött efter både en heldags fältstudier och denna super repetition. Godnatt!  

Såhär Glad. Lycklig och Lycklig kan man faktiskt vara.

Såhär glad. Lycklig och Lycklig kan man faktiskt vara när det är måndag och när man haft sin första dag av fältstudier som Fysioterapeut student. Dessutom alldeles svettig efter ett löppass 💪  - fem av fem toasters. 
 
 
Under fältstudiedagen fick jag främst hänga på ortopeden och träffa patienter som fått höft och knäproteser. En sväng på geriatriken och lite kort om lymfbehandling. Mycket intressant! Detta gjorde mig helt klart mer taggad att kämpa på med anatomin. Så lite dusch, kaffe och plugg på det här. Tjing! PS. Fysioterapi kan nog vara min grej!!

Dagens Kärlek

Dagens kärlek går till "uppstoppad falukorv i ugn", så det så. 
 

Fredagshäng & så råkade vi anmäla oss till GBG varvet

Äntligen fredag!! Som efter en heldags skoldag slutade med fint på soffan (och mattan) - häng med några utav mina goa klassisar. Det blev fruktsallad, glass och fredagshäng at its peak, som dessutom BARA RÅKADE GENERERA TILL anmälan till Göteborgsvarvet 2016. HUR bra? 
 
Linn, Julia, Klara och Cornelia
Bra snacks
 
Bra impuls ändå det där med Göteborgsvarvet. Jag&Jullan 👊 (och kanske Limpan) - blir ju kanonkul!
Men nej, nu väntar faktiskt sängen och ingen klocka som ringer och väcker mig imorgon bitti. 

Fuck Stress

Idag hade vi stressföreläsning och stresseminarium i skolan. Något som på orden kan misstolkas... ;) Så för att förtydliga lite, det var alltså inte tempo utav sjuhelsike hela skoldagen igenom, utan prat om stress.
VILKET VAR SÅ INTRESSANT!
 
Hur många tänker ens något positivt med stress? Hur många är det inte som känner igen sig i något av symtomen? Och vad ska vi göra för att komma runt det? Wow. Är nog lite mycket inspirerad. 
 
 
Annars då, en liten löprunda som avslut på denna torsdag och spännande matlagning och nu nog lite läsning. 
Så "Fuck it" - (angående stress alltså), citerat Saman 👌 BRA DAG! 

Bonde Onsdag

Efter en heldag i skolan och kvällsläsning i form av vetenskapliga artiklar är det ganska gött att få slå sig ned i soffan för en riktig Bonde Onsdag. Här har vi böndernas egna lilla onsdags-fanclub ↓ , haha. 
 

Os Pubbis

Att gå på pubrunda med klassen var visst en riktigt rolig och sen fredagsaktivet! Fina är dem, mina klassisar! Lite picts från Os Pubbis och Smaka:
 
Fina crew:et!
Tjejen i mitten (som ser lite galen ut) fyllde minsann år. Grattisar till henne!! 
Viccans pose ♥
 
BRA KVÄLL. 

Nio kilometer löp och trappintervaller

Så kan det gå när man helst inte vill läsa artiklar som man borde läsa. När man till och med tar till med trappintervaller då vill man ju verkligen inte plugga... Haha. MEN nu är man fylld med fighting spirit och lite sol från balkonglunch. Då kanske det borde gå lite enklare!!
 

Tredje oktober & Ledig Lördag

Hej ni! Ledig lördag och nästan inte ens några tankar på plugg, (ja, nästan too good to be true). Äntligen fick jag catcha upp lite med en av mina gbg favoriter!! ↓ Stan, lunchning och chill at my place. Typiskt bra!!! 👌
 
Myslunch 
Och så lite fika after stanvända
 
Sen mot kvällskvisten tog även jag och Paulina en riktig långpromenix. Snacka om produktiv bakisdag med tanke på att jag somnade en stund efter 05 imorse haha.. MEN nu ligger jag bara utsträckt i soffan - SKÖNT.

Min profilbild

bloggping