Medicinarspex - Askungen

Vad är väl en bal på slottet? Eller snarare ett spex i Stenhammarsalen? Idag gick vi på medicinarspex som var så grymt bra! En klockren show av våra Sahlgrenska medmannar med mycket spex, omtag, skratt och medicinarvitsar. MYCKET FIN KVÄLL!! Som dessutom började med en liten före teatern drink hemma hos Corren 👌 
#studentlivetdeluxe


När choklad kostar fem kronor på Willys. Fest. 

Fina Fysiogänget


Idag var ingen vanlig dag för det var Sofias födelsedag!! Då bjöd Sofia på kakor till bästa klassen. Så himla fin!!

Annars hanns 13K också med. Första passet av veckans löp - check! 💪

Bröllopsfix

Nu känns det minsann att det börjar närma sig 😍. I helgen kom Malin, som också ska vara brudtärna på min systers bröllop ned till mig och syrran här i Götet. Så hela helgen styrde vi ed bröllopsfix. Kika och testa  klänningar och skor, pyssla, skåla med lite skumpa och bara ha det mysigt. Så fin helg!!
 
En fika i solen mellan stankikningen @Condeco
En av alla klänningar vi provade.
Ingefärs-shots-skål!
Steamed Pork Buns
Pyssel, pyssel, pyssel. 
För att vi är ett bra fint team! 
 
Det blev en himla mysig och fin helg om jag får säga det själv. Lite löpning och en riktigt chill söndagskväll på det. Topp!

yesterdays - PARKHÄNG


Årets första parkhäng med gofika ihop med några favoriter. Långhelg på ingång

Ett biceps och ryggpass senare med denna donna.
 
SOM dessutom sprang sina första stadiga 1,5 kilometer efter sin korsbandsoperation med mig!!!!
Proud löparteamer. Dessutom är från och med nu en långhelg på ingång #LYCKA. 

Lillördag med Linn


Spontant må ju vara bäst. Lite vin och ölhäng såhär på lillördagen satt inte fel. Det var vi värda 👑 

2 MIL

Hola!
 
Denna tjejen ↑ är SÅ nöjd. Tentan i arbetsfysiologi gjordes i fredags och idag checkade jag av min examination som "gruppinstruktör". JÄKLAR vad kul och skönt 😁! Dessutom kom jag just hem från ett 2 MILS LÖP utmed älven!!!! Vad hände där är en fråga man kan ställa!? Någonting sa mig visst att det kan vara bra att börja springa till varvet. Men shit vad jobbigt det var! Kanske lite tack vare 4x20 mins - medelintensiva pass i skolan idag dessutom, hähä. Tur att träning är typ det bästa jag vet. 

Tenta check !!

Hur piggar man upp dagen med stort D, à la sluttenta på arbetsfysiologi? Jo, färggladast till tentan vinner. Typiskt bra idé! Rätt snygga blev vi ändå, David och Jag. Måste väl dock medge att David vann tävlingen... Även om jag kom på andra plats (av totalt två tävlande). 


Efter klarskriven tenta var det sedan drop in på NOBA med klassen för after tentan öl. Typiskt bra belöning. Kvällen slutade sen med raj-raj hos Linn!! Fan vad gött att tentan är klarskriven!!!! Godnatt. 


Tenta Plugg 💪

Avslutade just en heldags tenta plugg som började 8 imorse. 


Dagens höjdpunkt: att få komma ut och handla middag på Willys samt lämna plast och metall till återvinningen. Haha... #tentapitvådagar #lagom

Finbesök från Umeå

När man får finbesök från Umeå. Så bra var förra helgen ♥. 
 
Bea, Danne & Christina över på Dinna'
Hallå eller
Pizzanation@Cyranos. Men det var inte bara finbesök från Umeå. Två "ukrainare" hittade också till Sverige!!!
Jag, Bea och Anna
Shuffleboard
 
Så himla fint med besök från både bästa Bea och två fina "ukrainare" på samma helg!!!

Hej från mitt-i-tentan-plugget!

 
Senaste dagarnas standardplugg har sett ut precis just såhär (visst ser jag rätt smickrande ut ändå). Jag och Linda med våra två feta fysiologiböcker och 18 kapitels instuderingsfrågor senare. FAN vad grymma!!!! Next project är dock att hinna lära sig alla instuderingsfrågorna innan fredag.... haha. Keep fighting säger jag bara angående det. Men ni, sova är ju bra har jag hört. GODNATT!

Det här måste ju vara livet deluxe med att plugga till fysioterapeutstudent

Att vara fysioterapetstudent är inte alltid en dans på rosor (på och i böcker). MEN idag har man haft en sån dag när man bara känner att "jäklar vad kul det är att vara en fysioterapeutstudent". Dagen började förvisso med redovisning av första delen av våra träningsprogram vilket resulterade i cirka 17 uppvärmningslåtar i rad... Blev ganska trött i benen efter ex antal sessions med spark i rumpan, höga knän, step touch och tramp på stället. Men två timmars uppvärmning senare och försök i att vara i takt var vi ju super taggade...
 
Så jag och ett gäng goa från klassen passade på att köra ett CRXWORX pass. Hur grymma? ↑ 
Efter det knallade vi vidare till idrottshögskolan där Julia (efter lottning) fick testa att göra ett Ergospirometri test, vilket är ett test där man bland annat mäter syreupptagningsförmågan, laktat(mjölksyra) nivåer, blodtryck, hjärtfrekvens, RQ (respiratoriskkvot)  m.m. under arbete tills man når sin max nivå och tvingas avbryta. Så himla kul och intressant och vilken fighter jag lyckades fånga på bild!!! GRYM.
Haha... "det är viktigt att masken håller tätt ordentligt" - jo tack, det syntes. Lite sliten tjej, även fast hon inte ens ser trött ut ↑
 
Sånt här som vi har gjort idag är verkligen så kul!!! Att få varva arbetsfysiologi med träningslära måste ju vara ett av de bättre koncepten. Blev så taggad av all träning att jag till och med gick hem och körde ett tabata pass med denna 8 cycles och 5 varv senare 💪 💪 . Att få ha en dag fylld av bara massor träning måste ju vara livet deluxe med att plugga till fysioterapeut. Dagen får dock avslutas med lite arbetsfysiologi och middagslagning. KRAM på er.

Inflyttningsfir hos Linn

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Linn för att fira inflyttningen i hennes nya lya!!! MYS! 
 
Sitt still då. 
Oj var visst någon mer som hade svårigheter med det. Hähä. 
Fina Cornelia
Fina Paul
Lyan-ägaren och jag 
Corren, Pontan och Paul
 
Fin kväll!

Min profilbild

bloggping