Söndagsbrunch

Brunch crew:et
Lars och Cornelia
KÄRLEK
Elinor, Jag, Linn och Pontan
 
Söndagsbrunch resulterade helt enkelt i riktigt fint häng med några riktiga godingar! För övrigt var brunchen helt klart värd ynka 30 riksdaler!!! #ljuvastudentliv tackar Hvilla Medici & PU för det. 

last sunday - brunch

Såhär såg det ut förra söndagen hemma i Norrköping. Söndagsbrunch på lingonfabriken med några av mina fina!
 
Hanna och Carro
SÅ GOTT. 
Fiffi och Jag
 
Söndagsbrunch lär ju helt klart vara något av de bättre påfunden. Man blev ju rätt suktad 👆 även idag. 
 
Påtal om söndag såg förra lördagskvällen /natten ut såhär:
Dinner @Hanna&Jockes
 
Lite vin och en spontan Trappan utgång på det. Slutade med Stad i Ljus dans och en ännu mer spontan efterfest på Knäppingen som råkade hålla på till 5.30 på morgonen... Haha... Bakiskänslan när klockan ringde 9.45 för brunch ✋ 
 
Några nya och så kärt återseende.
Att få hänga med mitt Frankrike homie Jonte som jag inte träffat på så länge var så kul. 
Snygga ändå. 
 
Det var delar av historien om förra helgen hemma i Norrköping. Sugen på brunch blev man även idag. Samt så blev man rätt nöjd över att slippa förra veckans bakishet. MEN söndagsbrunch lyx ska jag  faktiskt få återuppleva även idag. Idag har PU "Bakisbrunch" (fast minus bakis) på Hvilla Medici. Är så taggad på äggröra. PUSS. 

Hey you're 👉 Awesome


Det blev en galet bra lördagskväll med några av mina favorit klassisar. Så, vad har vi gjort? Suttit och pratat konstant mellan 7-12. Fina är ni! Detta är kvallelördag om något. Godnatt!

P-WALK med Jullan

 
LÖRDAG och lördag. Nästan helt pluggfri dessutom - HUR skönt. Jag och Julia 👆 skulle ju egentligen ta en löptur. Men inget talade visst för det idag.... Haha. Först spöregn, sen punka på min cykel (som skulle ta mig till löpet). Och så fick Julia huvudvärk. Det blev mestadels en P-walk istället helt enkelt. Inte fy skam det heller!

Fredagskänslan börjar infinna sig

 
Häng i världens bästa soffa för mys framför "Familjer på Äventyr" efter ett göttigt pass Rygg&Biceps, en fin skoldag och stora tvättlasset gjort. Heja mig!

Häng hos Viccan


Torsdagsmiddag ihop med de här två fina bönorna ☝ satt fint! Detta efter en heldag i skolan och gympasset Mage&Axlar på det. Känslan är lagom trött. Sov snyggt. 

Go'kväll

Gårdagens bibban plugg med fina Limpan 👌Så var kursen Rörelsesystemet 1 igång och vi ska ha vårt första patientmöte någonsin - sjukt! 

Skridskotur med Pappa

En skridskotur med Pappsen. Fem av fem 👌
 
 
 
 
 
Lite varmchoklad och skymning. Topp!!

Beer for the win - Ölprovning

Ölprovning hos Pontan visade sig vara något utav det bättre. Ett gäng nya spänannde öler och tapas ihop med några av mina Göteborgsfavoriter blev en riktigt ♥ BRA KVÄLL! 
 
Typiskt bra knytis resulterade i: Laxrullar, Chevréknyten, Melon&Parma, Vårrullar, Falafel, Mozzarella, Basilika, Tomat och Sallad. 
Öltestar Crew:et - "Hallå hallå"
Finsmakarn ↑
Bästa Limpan med sin goa Raw Food kaka
Otto ville ju också vara med
 
Bra kväll som höll på till lite sent för att vara en vardag tydlgen. Spårvagnar på en vardagskväll för sådana som bor som Viccan och mig gick visst rätt dåligt. Så vi gick hem i det GALNASTE snökaoset since longtime från Järntorget. Såhär såg Viccan ut när hon kom hem (det roligaste jag sett). 
 
När man ser ut sådär efter att ha gått hem snöar det inte dåligt. 

Hallå Hallå

HEJ NI! Jag lever faktiskt även om det inte verkar som så. Har min sista innan tentan kväll och känner att Det där med att ha fysiologi tenta på en lördag blir ju faktiskt riktigt spännande!!! För att ha tenta på en lördag är ju en sak. Och allmän fysiologi en annan.... Sen att känna sig riktigt oförberedd. Som sagt morgondagen blir spännande 👆. 
 
Känslan där vid jul var ju från början lite såhär

”Det är två månader tills jag ska ha läst in det här. Det är ju lugnt ju!”

tenta-glad
 
För att idag bli såhär:

 ”Whaaaaat? Tentan är imorgon?!”

panik
 
Hög igenkänningsfaktor på den helt enkelt, tycker den var lite rolig!!
 
Välkomnade i alla fall livets mest oförberedda tenta (hittils) med soffhäng, sista minuten plugg och pizza.
Bra tenta boost ändå. GODNATT.

Äntligen Fredag!

Hej, från mitt-i-fysiologi-kursen! Var ju faktiskt ett tag sen. 2016 har hittills rullat på och jodå, tentis närmar sig... Veckans alla föreläsningar avslutades med en minst sagt topp skoldag. HLR utbildning och annat spännande så blev det ÄNTLIGEN FREDAG!!!! Det firade jag med några av mina Göteborgsfavoriter på mys kafé för att sen avsluta med en redig köttbit, film och tjejmys hemma hos Julia. 

♡! 

(Åh herregud kolla köttbiten. Kärlek, typ). 

Åh typiskt bra. Som jag gillar det där gänget ☝. Nu sova och klockan inställt på gofrulle. Skulle tro att lördagen blir allt annat än pluggfri, men känner mig faktikst lite smyg taggad, får se om man känner detsamma när klockan ringer imorgon bitti. Godnatt! 

Nyårsafton 🎉

Igår tackade vi av 2015 och firade istället in det nya året. HEJ 2016!! Året kändes väldigt välkommet med trerätters, fina människor, bubbel, fyrverkerispan, visor, skratt och mycket fniss -fyllt lägenhetshäng hemma hos Hanna&Jocke. Sen efter det blev det dessutom lite efter tolvslaget fir hemma hos Emil!
Följ med på kvällen 🎉
 
 Här vankas det trerätters, desto fler kockar... #fulltkök
Jocke, Hanna & Fiffi
Här har vi såsansvarige 👆 "hallå hallå" Karl Jan håll dig i hatten
Teamförrätt presenterades av Empa, Lollo och Martin. Medelhavstoasts. 
Partyparraflaxet var ju verkligen som grädden på moset. 
Muuuums
Nyårscrew:et
Och så kom huvudrätten in genom Teamhuvudrätt - Hanna, Jocke & Martin. Här presenterades Helstekt Entrecôt, Smörstekt sparris, Potatisgratäng med osttäcke och Rödvinssås.
Blir typ hungrig av att kolla på bilden SÅ gott.
 Empa & Lollo
Jocke&Hanna
Fiffi, Johan, Jag & Martin
Sen lite senare dukade jag och Fiffi fram: Teamefterrätt gjorde en Chokladkaka a la Lagermark med Hallonsås, Apelsinchips och Physalis. 
Det är oklart när den lugna middagen plötsligt slog över åt något som skulle kunna liknas vid en mildare typ av sittning. Det blir ju gärna lite sånger om studenterna får bestämma, hähä...
Just minutes away. Hanna, Martin och Fiff
Och så blev klockan 12!!!
 
Fyrverkerispan och så en FET SKÅL för nya året!!!!! Sen var det kalas och konstigt nog vilade min kamera  att vila ända tills imorse!! Efter 12 slaget fir hemma hos Hanna&Jocke stannade jag och Fiffi nämligen till hos Emil där After 12 slaget firet var i full gång. 
 
I och med bildbrist får istället Bert bjuda på dagens bakiskänsla haha... 
Jag&min partner in crime räddade i alla fall situation nyårsdagen fint! 
 
2016 blir nog bra, det bara känns ju som så. Dessutom med ett sånt fint 2015 i bagaget. 
Men nu ni, ska jag nog sova ifatt ett dyng eller två. 
GODNATT. 

Min profilbild

bloggping