Cooper Cardiotest

Vilka bra träningsdagar det varit på senaste tiden!! Att vara fysioterapeutstudent och ha arbetsfysiologi och träningslära känns ibland bara såååå fint. Idag tog vi blodtryck, puls och räknade RPP m.m. vid olika konditionsövningar för att därefter avsluta med Coopers löptest à la 2000m. Kul!
 
När det kommer till löpning och sånt, det är då tävlingsmänniskan inom mig triggas igång. Det var (ursäkta uttrycket men) som att springa med eld i röven. Kanske ska satsa på att efterlikna det till gbg varvet... haha.
Vi var alla olika taggade på det där med konditionstest. Saman längst ned i högra hörnet gjorde på sitt sätt #standard
Efter svettiga 2000m tyckte vi, vi var värda lite fika! Julia & Mårten ↑
@kafferosten
 
Fin dag, som såhär på kvällskvisten resulterade i alldeles för lite plugg och alldeles för mycket chill. Välbehövligt ändå. Godnatt!

21 MARS


Catch up med bästa Christina. Massage, fika och söndagsmys när det är som bäst 😍 

Annars hade vi idag äntligen intro på Fysiken (ett gym här i götet) med klassen. De närmsta veckorna kommer därmed innebära massor gruppträning och gym - vilket ska bli så kul!! Dessutom invigde jag, Julia och Elin våra "tillfälliga gymkort" ikväll med ett jäklarns överkroppspass. Har redan ont... haha, så morgondagens träningsvärk kommer nog vara rätt så fin om man säger så. Så bra blir det mee tre envisa vinnarskallar 💪. Men nu, godnatt!!

Värmande Vårsol


En pluggpaus på balkongen med VÅRSOLEN retandes i ögonen och golunch låda framför sig- så himla fint! Det, lite löpning och biomekanik fick min onsdag att bli väldigt bra.

Livet plugg är bra fint


Hej ni! Oj, det har varit mycket plugg på senaste tiden (men det hör ju inte till ovanligheten). Ovan är en gobild från gårdagens plugghak på biomedicinska ihop med Linda och gänget instuderingsfrågor om arbetsfysiologi. Så mycket roligare det blir när man fightas tillsammans, extra fint med en fin pluggkompanjon och en motovationsboll vid sin sida. Dagens en mil i vårsol var också en typiskt bra motivations belöning 😍. Godnatt! 

Elin 22 🎂

Häromdagen var det Elins tur att fylla 22! Det firade vi med mer eller mindre överraskningsbrunch innehållande fotbollstårta, frukt&chokladbollsspett, nybakat bröd, mango&banan smoothie, melon, kaffe och american pancackes med nutella och chiajordgubbssylt #matvrak
 
22 åringen ♥
Julias fina tårta till vår fotbollsfantast 
Mini brunch bufféen
PancakesEn
Limpans fina frukt&chokladbollsspett
Brunch & födelsedagsfirarna + Pontan & Mig som inte fastnade på bild 
 
FINT! Brunch och fira födelsedag blev ju en fin kombo. Men nu, GODNATT, imorgon väntar en heldag med arbetsfysiologi och biomekanik.Yippi! 

Colour Me White Project

Fina Linn har äntligen kirrat en egen lägenhet!!! Dagens projekt blev därigenom vitt och ljusgråa fondväggar i nya lyan. Mys! 

Hur Otto visade sitt stöd i målningen. Haha....

Bra blev det. Efter fix i Linns lägenhet slutade kvällen i syrrans och Martins soffa. Framför grymma Ex Machina, med en pizza och glaset rött. 

Vinnarcrewet #diplomeradmassör


VINNARPOSÉ 💪 Lyckades fånga delar av massagecrewet på bild. Efter flera dagars slit har vi äntligen gjort vår praktiska eximinstion och vi klarade den!!! Heja oss. Nu är vi nästan diplomerade massörer, bara 20helkroppsmassager to go. Så himla grymma vi är. KUL! 

På massagekurs


Wow vilka intensiva dagar det varit på den senaste tiden!! Hela helgen, ikväll och imorgon har vi haft massagekurs. Efter dessa dagar av slit är vi minsann snart diplomerade massörer. Bara 20 helkroppsmassager och ett praktiskt prov tills dess 👌. Kursen har varit SÅ kul. Men nu, ni i hög tid att sova. En heldag arbetsfysiologi och massage väntar. Godnatt! 

Min profilbild

bloggping