Nytt rekord i halvmaralöp à la 1:38

Idag sprang jag Göteborgsvarvet för andra gången. Och det gick så bra och var så jäkla kul! Satte nytt rekord för mig på fina 1:38 👊, vilket gjorde mig så glad. Vad grym jag är!! Ibland tycker jag faktiskt man får känna just precis så. 

Jag och Adam (också så himla grym!) efter att vi hade gått i mål. Både Adam och Danne sprang sina premiär halvmaror 👐. Och jullan satte också pb sen tidigare mara- så jäkla grymma! 

Det här gjorde mig minsann sugen på mer lopp #mersmak 

Startbevis till varvet ✅


Idag var jag och fina Julia på Expomässan för att hämta ut våra startbevis. Man blev ju inte lite taggad när man fick sina påsar och bevisen i handen! På lördag smäller det - kul! 


Hej Fredag

Igår hängde jag med dessa finisar! Käk, nattkubb och lite värmande after-kubb-kaffe&efterrätt stod på kvällens agenda. Så mysigt! 
Cornelia, Adam och Alex
Efterrätt 
Denize, Jag och Linn Gla-torsdag

Som jag gillar de här ☝ bild från Paul.

Har haft en sån där riktig gla-dag egentligen helt utan anledning. Eller utan och utan anledning, kanske för... att man kunde gå i bara shorts och linne till skolan, att man har väldigt, väldigt bra klassisar!! Att kvällen slutade med kex, orre och lite torsdagsvin på balkongen. Mys! 

Norska intervaller 4x4

Att kunna träna i tischa och shorts. Så skönt. 

Idag, efter skolan testades norska intervaller à 4x4. FY VAD JOBBIGT! Men känslan efteråt slår ju lätt även intervall-jobbigheten 👐. 
Nu: tvättonsdag och kvällsplugg. Tjing! 

SOMMAR

SOL, SOL, SOL! MI - DREAMTEAM 

De senast dagarna har bjudit på så galet fint väder. Det har firats med glass, solhäng i Slottsskogen och på balkongen. Kirrade dessutom in en bondbränna sen helgens oslo visit. Sommaren närmar sig 😍 Fina fredag!


Dagen började med plugg med min fina classmate Hanna för att sedan fortsätta med lunchning och bärs i solen hemma i lägenheten. Faktiskt har ett helt gäng fräknar tittat fram, och så infinner sig årets första "lätt lätt rödtonade" kulör - då vet man att det snart är sommar. Därefter hann jag med en liten vända till stan, passet gym, lite städning, matlagning och packning.... för imorgon bär det av till Oslo 😄. 

Kanske en dag med lite för lite plugg och lite för mycket soft, men jäklar vad det var skönt!! Effektiv dag dessutom. Godnatt på er. VÄRD!

Efter gårdagens 15 kilometers löp var man värd lillördag.


Detta är nog vad jag kallar kärlek för en students smakreceptorer. Tacka extrapris på Willys och att det var lillördag. 

Hej Löparboken

 
Kära Löparboken, 
Igår: 10 km (isch) med fint sällskap 
Idag: 10 km med lurarna i och jäklarns peppig musik
 
Ibland är ett löp så jäkla skönt. Både igår och idag var sådana dagar. 
 

Happy Valborg

Vilken fin Valborg det blev! Även om vår tänkta utepicknick blev inomhus istället hade vi det himla bra. Lite bilder från igår: 

Picknick mys à la sill och knytislunch hos Corren. Om picknick längtan blev för stor hade vi brett ut en picknickfilt i lyan. 
Efter knytlunch blev det span på chalmers cortégen. Ibland fick de till det bra roligt. 
Dagen avslutades med utgång på chalmers Valborgsfest - Festu!! Typiskt bra valborgsfir. 

Min profilbild

bloggping