Tenta Motte

Dagens tentaplugg har förutom tentaplugg innehållit det bästa av två världar. Löpnings- och chokladbollsmotivation. Balanserad motivations nivå helt enkelt.


Men kämpigt är det. Tur att jag har en Stockholms helg att se fram emot och att jag är beredd på att tentakriga imorgon (dagen innan tenta men vad gör man #ljuvastudentliv, det är precis så det funkar). Godnatt! 

S-HLR


Såhär kan det se ut när man kommer till skolan på fysioterapeutprogrammet (lite scary ändå) för att ha utbildning i sjukhus - HLR. Därefter lite mer lektion och så drog jag till med ett monster after skolan plugg. 12 spenderade timmar i skolan på raken blev det totalt, det är ju inte varje dag 😏. 

Hej igen kära tentaplugg.

En godis per tentafråga. Typiskt bra söndags plugg strategi! 

Första tentan för terminen börjar närma sig vilket verkligen märks. Helgens "höjdpunkter" har varit att få köpa pizza som belöning efter tentaplugg, myskväll, storhandling och tvättning - KUL! Ljuva studentliv alltså...! Tenta smart blir man i alla fall 😎 (får man hoppas). Nu godnatt!

After - skolan - tabata

Praktexemplaret på sanna fysiostudenter ☝ 

... Som minsann stannar kvar i skolan efter en hel dag praktiskt träning för att toppa det med ett after-skol-tabata pass. Grymma grejer! 😍 som jag längtat efter ett pass träning!! 

Röda Sten

Igår hoppade jag och min partner in crime på biksen för jakten på bästa möjliga middagsutsikt. Det slutade med att vi satt och grillade på en brygga en bit bortanför Röda Sten med solnedgången som sällskap. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Utsiktsjakten igår resulterade verkligen i magi. Det var så himla vackert! 

Höstlunch - rotmos


Hemma hos mamma och pappa brukar det alltid serveras rotmos när hösten knackar på dörren. Därför fick vi också för oss att göra en riktigt classy söndagslunch. Ett kok senare stod det klart och det var SÅ gott 😍 (även om det inte riktgit kunde slå mammas och pappas special recept förstås..). Kram på er! 

Nu blir det lite söndagsplugg! 

17 september & äntligen fredag

Och så blev det ÄNTLIGEN fredag efter skolvecka nummer tre. Det var faktiskt så man hade längtat lite efter fredag och helg, och så blev det plötsligt fredag → Så himla härligt!! Helgen välkomnades på bästa sätt när jag spenderade kvällen ihop med två göteborgsfavoriter. Det blev....
 
På-balkongen-häng med bästa Linn. 
Rawfood bollar med dadlar och kaffe. Och kaffe till det.
Anna Ternheim på ett mysigt Liseberg. 
Och så en spontan tur i Helix på det. 
 
Fina kontraster må jag säga! Men nu ni tänkte jag faktiskt sova. Godnatt fina ni! 

Helgens Minikräftis

Här kommer några picts från helgens mysiga minikräftis på Dannes innergård ihop med fina vänner. Follow: 
 
 
 
 
 
 
Helt klart en av helgens höjdpunkter. Sitta där på innergården i september månad. Chillidilla, äta kräftor, räkor, sörpla vin och skratta med såna man tycker om. Dessutom häng-invigdes Daniels nya lya 👌Och Christina&Jesper lyckades minsan på något vis undvika kameran #brajobbat.

Löprunda & på balkongenhäng

Idag efter skolan hoppade vi på biksen för en SÅN HIMLA SKÖN löprunda vid fina Delsjön. Väl där hittade vi en kantarell som vi tog hem och stekte. Det kan ha varit livets godaste kantarell. Kanske kunde det ha varit någon mer kantarell per person, men annars så. 
 
 
 
Efter löpningen blev det sen på balkongenhäng med middag och tända ljus. Så himla mysigt. Låt inte septemeber sluta bjuda på såna här go'dagar. NU: godnatt, imorgon vankas det skola. 

Pemiärturen på häst

Hej. De senaste dagarna har verkligen bara flugit förbi. Skolan är uppe i sitt vanliga världsklass tempo. Det har varit en väldigt fin helg och nu en ny vecka, somkickades igång på ett litet annorlunda sätt.. 
 
Syrran, jag & Kari. 
 
...Nämligen på en hästrygg! Total nybörjare som man är bjöds man på en spännande promenix. Och snälla Kari ville helst bara äta gräs.. Haha. Så fin! 

Pubrunda på Chalmers


Med de här två, John och Viking. Öl, fuldans och häng, så himla fint! Att det är föreläsning klockan 8.30 imorgon i invärtesmedicin - det, det blir BRA det! Lite extra krydda i tillvaron och ljuva studentliv skulle jag kalla det👌 Godnatt! 

Min profilbild

bloggping