Hej du, 2017

Hej ni. Det var då inte igår. Sen sist har det ju faktiskt hänt väldigt mycket. Det har varit jul, jag har spenderat tid med familjen och vännerna där hemma, jobbat med fina kollegor och pluggat alldeles, alldeles för lite (som man märker såhär dagen före tenta). MEN vad fint det har varit med lite julledigt. 
 
Sen har det ju faktiskt till och med blivit ett helt nytt år sen sist!! Och vilken invigning 2017 fick, med en helt underbar nyårsafton. Vi var 22 stycken som firade in nyåret i en stuga i skogen med lekar, sång, skålningar, trerätters, kinesiska lyktor, tomtebloss och dans til late. Sooooom jag gillar alla de här godingarna, repris på kvällen skulle varmt mottas. 
 
Långbord - från ena sidan
Långbord - från andra sidan
GURLS!
Från en av lekarna där jag agerade lekledare. Hähä, en fröjd för ögat att se Alex, Martin och Oscar inlindade i toapapper. 
 
Längtar efter fler bilder, men faktum är att dessa är de ända jag har då jag glömde kameran hemma!? Det har då aldrig hänt att jag varit kameralös - hur ska det gå? Tur att jag får den igen i nästa vecka... 
PUSS på er. Nu ska jag tagga inför tenta. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0